iConcerts, Συναυλίες αποκλειστικά στα Sony Xperia smartphones

Οι χρήστες των Xperia μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τη μεγαλύτερη συναυλιακή βιβλιοθήκη στον κόσμο μέσα από την εφαρμογή iConcerts. Περισσότερες από 1.000 μαγνητοσκοπημένες συναυλίες από όλο τον κόσμο και μοναδικές διοργανώσεις βρίσκονται στα χέρια σας με επιλογές για αναζήτηση ανά συναυλία ή καλλιτέχνη, για να φτιάξτε τα δικά σας playlists και για να τα απολαύσετε στην ποιότητα που επιθυμείτε.

Όλα τα είδη της αγαπημένης σας μουσικής, rock, pop, blues, κλασσική μουσική, soul, reggae, electronic, jazz, hip-hop και επιλογές από το 1971 ως και σήμερα, από Woodstock έως Glastonbury, από Rolling Stones έως Beyonce.

Τα Xperia είναι ιδανικά για να απολαύσετε τη μαγεία και να ζήσετε την ένταση μια συναυλίας αφού προσφέρουν άψογη εικόνα με μεγάλες HD οθόνες και Mobile Bravia Engine, άριστη ποιότητα ήχου με 3d surround, γρήγορους επεξεργαστές και εξοικονόμηση μπαταρίας. Επιπλέον, προσφέρουν 1 μήνα δωρεάν για τις πρώτες 15.000 ενεργοποιήσεις. Μετά το τέλος του δωρεάν μήνα, οι χρήστες θα έχουν διάφορες επιλογές για να συνεχίσουν τη συνδρομή τους όπως π.χ. για ένα 24ωρο, για συγκεκριμένη συναυλία, για 1 μήνα ή για 6 μήνες.

iconcerts app, iConcerts, Συναυλίες αποκλειστικά στα Sony Xperia smartphones

iconcerts app, iConcerts, Συναυλίες αποκλειστικά στα Sony Xperia smartphones

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανος

πολύ καλό το όνομα της εφαρμογής!! και πρωτότυπο !!!

Βαγγέλης

Μολις το δοκιμασα στο Neo V μου.. Και HD quality χωρις κανενα προβλημα 😉 Μπραβο στην Sony(Αν εξαιρέσεις το ονομα..)

chris0v21

Πως το έβαλες εμενα δεν με αφήνει

Panagiotis G

Το iconcerts HD δεν παίζει σε xperia s. ωραίο μενού αλλά σφάλμα δικτύου σε όποιο και να προσπαθώ να παίξω. δεν μπορώ να καταλάβω τι μ!@$$@ έχει κάνει η SONY!

Βαγγέλης

@chris0v21,Panagiotis G Απο οτι καταλαβα.. Εχει δυο εκδοσεις.. Δεν υποστηριζουν και οι δυο ολα τα κινητα.. Για παραδειγμα το Neo V εχει την HD και το Xperia J εχει την απλη..(βεβαια δεν ξερω αν η απλη υποστηριζει μεσα HD)Εγω με Wi-Fi που συνδεθηκα δεν ειχα κανενα προβλημα..

Πάνος

Είναι 2 εκδόσεις, εάν πατήσετε το link του άρθρου θα δείτε κ τις συσκευές που υποστηρίζονται στη κάθε μία.
Ωραία εφαρμογή και έπαιξε πολύ καλά με Wi-Fi στο sole μου 🙂

butters

Παίζει όντως HD, είδα live των Kasabian σε HD TV και ήταν καλή φάση. “iConcerts is a TV channel dedicated solely to Live Music that was launched on June 21, 2006.” Από το Wikipedia. Πριν το iPhone δηλαδή. Το “i” δεν ήταν “αποκλειστικότητα” της Apple…

pit

πολύ καλή η εφαρμογή. ειδικά στο xperia t με την οθονάρα, θα φαίνεται πολύ ωραία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 5 VI: Με δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής για περισσότερη ασφάλεια

H Sony προσπαθεί στις ναυαρχίδες της να εισάγει μια νέα δυνατότητα που δεν έχει προσφερθεί ξανά σε κινητό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 V: Το Android 14 φέρνει Video Creator και Bokeh Mode

H Sony ξεκίνησε να διανέμει το Android 14 στις συσκευές Xperia 1 V, με τη βελτιωμένη λειτουργία Bokeh και τη νέα εφαρμογή Video Creator.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Mια τελευταία φήμη προερχόμενη από εκπρόσωπο πωλήσεων θέλει τη Sony να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της νωρίτερα το 2024.