Internet Explorer 8 | H Beta 2 έκδοση διαθέσιμη για download

Η Beta 2 έκδοση του Internet Explorer 8 της Microsoft είναι εδώ έτοιμη για download. Πρόκειται για τον browser που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στην πλοήγηση του διαδικτύου. Γρήγορες ταχύτητες, μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη ασφάλεια από ποτέ. Ανακαλύψτε τα νέα χαρακτηριστικά Accelertors, Smart Address Bar και Smartscreen phishing κατεβάζοντας δωρεάν αυτή τη δοκιμαστική έκδοση.

, Internet Explorer 8 | H Beta 2 έκδοση διαθέσιμη για download

Accelerators
Μπείτε σε ένα website (https://techblog.gr), πηγαίνετε στο Page και Επιλέξτε ‘Translate with Windows Live’. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να δείτε τη μετάφραση και δείτε το site και στις 2 γλώσσες!

Αναβαθμισμένη Αναζήτηση
Η αναζήτηση (πάνω δεξιά) έγινε πιο εύκολη από ποτέ με δυναμικές προτάσεις έτοιμες να τις επιλέξετε.

Γρήγορη πλοήγηση
Χρησιμοποιήστε τη νέα ‘Έξυπνη μπάρα διευθύνσεων’ (‘Smart Address Bar’) για να βρίσκετε άμεσα τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν. Αυτή η Έξυπνη Μπάρα Διευθύνσεων ψάχνει στα Αγαπημένα, στην Ιστορία σας και τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί ξανά.

Ασφάλεια
Ο Internet Explorer 8 έχει ενσωματώσει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υπάρχουν στην αγορά σήμερα όπως το αναβαθμισμένο Smartscreen phishing φίλτρο και το φίλτρο για κακόβουλες ιστοσελίδες.

Κατεβάστε την δοκιμστική έκδοση Internet Explorer 8 από εδώ.

Αυτή η έκδοση λογισμικού παρέχει πλήρη υποστήριξη από τη Microsoft. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft Ελλάς μπορεί να σας βοηθήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε ως προς την εγκατάσταση του προϊόντος και τα νέα εργαλεία του καινούριου λειτουργικού συστήματος. Η τεχνική υποστήριξη αφορά μόνο σε λογισμικό και περιφερειακά της Microsoft. Τηλέφωνο: 801 500 3000 (με αστική χρέωση) ή 211 1206 500 (αν καλείτε από κινητό)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

για mac υπάρχει. άμα όχι δεν με ενδιαφέρει

Exposed Bone

Η Microsoft έχει σταματήσει την παραγωγή του ΙΕ για mac.

dealsend

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;

Είναι το δελτίο τύπου της MS μήπως;

editor

Από το δελτίο τύπου είναι. Αλλά δεν έχω λόγο να μην τα πιστέψω, εξάλλου δεν γράφει ότι είναι το καλύτερο που υπάρχει και που δημιουργήθηκε ποτέ. Εκτός από την εισαγωγή που λέει “Γρήγορες ταχύτητες, μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη ασφάλεια από ποτέ”, το υπόλοιπο δελτίο αναφέρει απλά τα νέα χαρακτηριστικά.

Εγώ χρησιμοποιώ το Firefox 3 αλλά ευχαριστημένος δεν είμαι. Όλο κρασάρει και μου βγάζει ότι θέλει να στείλει report.

uthegental

Να ‘ναι καλά ο Firefox! Χωρίς αυτό ο Explorer θα είχε μείνει ακόμα στην έκδοση 6, ποιος ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα. Βέβαια και ο 7 μάπα ήταν και πιθανόν έτσι θα είναι και ο 8, αλλά για αυτό δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Firefox.

Undergraound

Να ‘ναι καλά ο Firefox! Χωρίς αυτό ο Explorer θα είχε μείνει ακόμα στην έκδοση 6-7, ποιος ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα. Βέβαια και ο 7,5 μάπα ήταν και πιθανόν έτσι θα είναι και ο 8,2, αλλά για αυτό δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Firefox.

Ματθαιος Γαβράς

Ρε παιδιά γιατί όλο μου βγάζει error το explorer??????;;;;;;;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.