Instagram Direct, Νέο σύστημα private sharing

Το δημοφιλές social network, Instagram ανακοίνωσε ένα νέο ιδιωτικό σύστημα διαμοιρασμού περιεχομένου με την ονομασία Instagram Direct. Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός και στην ουσία σας επιτρέπει να μοιράζεστε video ή φωτογραφίες απευθείας με κάποιον ή με κάποια ομάδα χρηστών (έως 15 ατόμων), και όχι δημοσίως όπως συμβαίνει σήμερα.

Θα έλεγε κάποιος ότι μοιάζει με το SnapChat ωστόσο η υλοποίηση είναι διαφορετική, αφού καταρχήν οι φωτογραφίες δεν… αυτοκαταστρέφονται. Έτσι, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μοιράζεστε και κείμενο μαζί με φωτογραφίες ή video, ωστόσο σχόλια και “likes” εμφανίζονται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο.

Το Instagram Direct θα καταφτάσει με την αναβάθμιση “5.0” στους χρήστες Android και iOS σήμερα. Οι χρήστες των Windows Phone θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη.

Instagram Direct, Instagram Direct, Νέο σύστημα private sharing

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

Την έχω ήδη εδώ και μία ώρα. είχα μπει να δω τι παίζει μετά από μία εβδομάδα και το είδα. νόμιζα ότι έχασα την ανακοίνωση αλλά τελικά το διαθέσανε λίγο πριν την παρουσίαση

giorgio

Φυσικά και μπορείς να μοιράζεσαι και κείμενο εκτός από φωτογραφία ή βίντεο. Απλώς, για να ξεκινήσεις μια συζήτηση, προϋπόθεση είναι να υπάρχει μαζί φωτογραφία/βίντεο. Μετά μένει στο Ιστορικό και μπορείς να συνεχίσεις όποια στιγμή θέλεις το chatting με το ίδιο πρόσωπο. Χωρίς να χρειάζεται επισύναψη φωτογραφίας/βίντεο ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.