Διαθέσιμη η εφαρμογή Instagram για Android συσκευές

Κυκλοφόρησε η δωρεάν εφαρμογή Instagram και για Android συσκευές και τα 27 εκ. χρήστες που μέχρι σήμερα ήταν μόνο από iPhone, iPad και iPod Touch αναμένεται να πολλαπλασιαστούν. Οι προσδοκίες ήταν η εφαρμογή για το Android να είναι καλύτερη και ταχύτερη από αυτή που απολαμβάνουν σήμερα οι χρήστες του iOS. Κατεβάσατε το Instagram for Android; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

Το Instagram for Android θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play εδώ.

, Διαθέσιμη η εφαρμογή Instagram για Android συσκευές

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πασχαλης

σε ολοκληρο αρθρο δε γραψατε το σημαντικοτερο…τι κανει?

Γιωργος

@πασχαλης… Ε τι να γραψει και ο Κωστας? Σαν πως κανει και τιποτα? χαχαχααχα!! Μαλλον ηταν γρηγορη η δημοσιευση και ο ντορος γυρω απο την εφαρμογη κατεστησε ασημαντη την αναλυση του τι κανει…

Ενα φιλτρο καμερας ειναι με το οποιο βγαζεις φωτογραφιες σε στυλ ρετρο…. Απλως επειδη ειναι υπερεκτιμημενο στους κυκλους των χρηστων της apple εχει κανει πολυ ντορο. Ισως ειναι η εφαρμογη που χαρακτηριζει ανετα την Apple… Ενα wow product χωρις ουσια… (ε νταξ κοψε κατι απο το χωρις ουσια).

τασος

οντως!!χαχαχα

vitalogy

Mαλον σας ποναει πολυ που κανενας προγραματιστης δεν σκοτωνεται να βγαλει κατι για android. Kαι οταν αποφασιζουν να το κανουν στα μισα τηελεφωνα δουλευει σωστα και στα αλλα μισα οχι. Οι λογοι γνωστοι…Τα περισσοτερα android τηελεφωνα εκει εξω ειναι τρεις εκδοσεις πισω. Αυτο επειδη καποια παιδακια ποιο πανω κατι ειπαν για χωρις ουσια χεχε..

MasterMind

το βρήκες φίλε vitalogy. Μόνο που υπάρχει ήδη τέτοιο εργαλείο για photo edit και μάλιστα built in. είπες τίποτα; Πιάσε πρώτα android στα χέρια σου και μετά κράξε.

Επι του θέματος συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Τίποτα το ιδιαίτερο και πολύς ντόρος για το σχεδόν τίποτα.

elesar

Έχετε δίκιο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά η συγκεκριμένη εφαρμογή έβαλε την φωτογραφία στο επίκεντρο των social media τον τελευταίο χρόνο. Επίσης όποιος θέλει να μάθει περί τίνος πρόκειται ας κοιτάξει καλύτερα εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Instagram, γιατί εδώ μέσα θα πάρει απαντήσεις του τύπου : “Ενα φιλτρο καμερας ειναι με το οποιο βγαζεις φωτογραφιες σε στυλ ρετρο”.

stathis

η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει πως είναι και τι επιλογές έχει στο iOS οπότε το κατέβασα κ εγώ λόγω όλου αυτού του ντόρου. Τί είδα; 17 εφέ για μια φωτογραφία….υπάρχει στο play εφαρμογή που όχι 17 εφέ….πολλαπλάσια εφέ έχει κ δίνει επιλογή να βάλει εσύ όποιο φωτισμό και κάδρο θες..όχι να είναι φιξ στο εφέ…κοινώς απογοητεύτηκα γιατί μου φαίνεται φτωχό αυτό που προσφέρει..τί να πω;έχει επιλογές που δεν τις βλέπω;ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος φυσικά!

christosk89

οκ… τζάπα το περίμενα τόσο καιρό να βγεί σε android, χίλιες φόρες καλύτερο του είναι το Lightbox… τελικά οι apple users έχουν ενθουσιαστεί πάρα πολύ με κάτι που απλά δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, και είναι και αρκετά luggy η camera μέσα απο το instagram

Apostolos

εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο τα εφέ είναι ότι είναι ουσιαστικά κοινωνικό δίκτυο με φωτογραφίες…κάτι τέτοιο…εκτός από τα εφέ…

Panides

εγω δεν ξερω τι κανει και ποσα φωτα εχει,εγω ξερω οτι απο τοτε που εφυγα απο τα android και εποιασα στα χερια μου μηλο δεν ξανα γυρισα πισω και ουτε προκειται…και ηταν πολλα….τα ριμαδιασμενα…..

καλο lag αρισμα android funs.

dimpep

Παντελώς Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο. Μόνο για όσους θέλουν να ανεβάζουν στα προφίλ τους hipster φωτογραφίες!

Marinos

Εγώ πάλι είδα πως λείπει το κυριότερο. Το Tilt-Shift. Αλλα θα ενημερωθεί πιστεύω η εφαρμογή με αυτό το feature. Το interface είναι κλάσης ανώτερο απο αυτό του iPhone. 😉

DiMiSs

Ενταξει για αλλη μια φορα ειχαμε παλι τα ακυρα και εξηγουμαι.Διαβαζω για κατι που εχουν ακουστει τοσα και μπαινοντας καταλαβαινεις οτι και εδω απο τα 10 σχολια ΠΑΛΙ υπηρχανε 2 ατομα που θα πεταχτουν ετσι χωρις λογο.μιλαμε για μια εφαρμογη και καθαρα για την εφαρμογη και σεις καταλαβατε οτι σας θιξανε την εταιρια σας και αμεσως τρεξατε να αποκαταστησετε το ονομα της.τι να πω τωρα εγω.αν πω κατι για την εφαρμογη θα καταντησω να ειμαι εκτος θεματος.

Kostas

Τι να κάνουν και αυτοι οι καημένοι δώσαν ένα σκασμό λεφτά και τώρα θέλουν να το δικαιολογήσουν… πετάγοντας άκυρα σχόλια. Ο άλλος λέει ότι δεν ξαναγυρνάει στο android αλλά εξακολουθεί να διαβάζει άρθρα γι αυτό… Ήμαρτον!

GiannisWST

Καλα κανένας δε σχολίασε το ότι όντως η εφαρμογή πάει σφαίρα στο android!!?

Tην κατέβασα στο nexus s (2.3.6) που χρησιμοποιώ αυτό το καιρό και δε ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει η εταιρία για την ταχύτητα σε σχέση με το ios, αλλά ρε παιδιά πραγματικά είναι πολύ smooth η χρήση του. Έκαναν πολύ καλή δουλειά και τρελό optimization. Μέχρι στιγμής ουτε θέμα και ολα super fast ρολόι πηγαίνουν!

Εγώ χρησιμοποιούσα zoom fx camerα πριν στο android, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο με το instagram.

Neffely

Αφηστε τα παιδια να εκφραστουνε ελευθερα. Δεν μας ενοχλουνε οι ψευτοκουλτουριαριδες των μηλων.Μοδα ειναι θα περασει και θα εξαφανιστουνε.

Γιωργος

@elesar Αληθεια? Μπηκα στη wikipedia και αναφερει οτι ειναι ενα ψηφιακο φιλτρο με το οποιο δημιουργεις φωτο και τις διαμοιραζεσαι… Αυτο ειπα και εγω, οτι ειναι καποιες ρετρο φωτο που γιναν της μοδας γιατι ξαφνικα καποιοι “την ειδαν” και ποσταραν 10αδες φωτογραφιες μεσω facebook tweeter κτλ. Στην ιδια σελιδα δεν γινεται λογος για κατι το καινοτομικο, για κατι που δεν γινοταν πιο πριν, για κατι που λυνει ενα προβλημα ή οτιδηποτε αλλο που καθιστα την εφαρμογη σημαντικη…. Επισης απο την φραση “share it on a variety of social networking services including Instagram’s own” καταλανβαινεις οτι δεν ξερεις τι πραγματικα ειναι το android και πως μπορεις απο οποιοδηποτε προγραμμα να διαμοιραστεις οτιδηποτε και με οποιοδηποτε αλλο προγραμμα. Εγω πχ με τα λιγα προγραμματα που εχω μπορω να βγαλω μια ρετρο φωτο απο την καμερα (ναι υπαρχει και σε αλλες συσκευες αυτο το εφε) και να τη στειλω μεσω bluetooth bump facebook messenger skype tweeter email whatapp WI-FI direct ή να την ανεβασω σε facebook picassa .. . . . μη συνεχισω… Ολα τα παραπανω ειναι ενα πληκτρο (share button) σε πληθωρα εφαρμογων, χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις πρωτα καποια απο αυτες…. sorry που ξεκινησα flaming και οπως ειπα και στο πρωτο… Συνέχεια »

Δημητρης K.

Μ αρεσει αυτο το post, γιατι καθε φορα που αναφερεται η apple τα σχολια ειναι φωτια!!
και το χειροτερο απ ολα?
υποστηριζουμε με φανατισμο κατι το οποιο πληρωνουμε πανακριβα και μεχρι και πριν 5-6 χρονια Ζουσαμε ανετα και χωρις αυτο!!

DiMiSs

Επειδη νιωθω πως εγω το ξεκινησα αυτο εν μερη, απλα θελω να πω πως σε αυτο ειδικα το ποστ δεν μας ενδιαφερει σε τι λειτουργικο ηταν πιο πριν η εφαρμογη αλλα αντιθετος την εναρξη σε αλλη πλατφορμα.και κατα εμε αυτος ο διαξιφισμος με εχει κουρασει παρα πολυ αναμεσα στα 2 λειτουργικα.αλλο μας παρουσιαζει το αρθρο και αλλο ξεκιναμε να λεμε γεμιζοντας το με ανουσια ποστ.Τελος να πω οτι καταλαβαμε πως οι apple fans ειναι υπερβολικα κολλημενοι με την εταιρια αυτη και ισως και καλα να κανουν.δεν με ενοχλει , αλλα τουλαχιστον μεινετε στα της apple αρθρα και αφηστε τα υπολοιπα αν σας χαλανε.
Συγνωμη και Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Simu - Smartphones in Greek

Εμένα δεν δουλεύει πάντος, βγάζει μαύρες φωτογραφίες… ψιλοαπογοητεύτηκα!,,,

GiannisWST

Aν γίνει πάλι μακελειό, απλά θα διαγράψει ο βλαχακης σχόλια. Τοσο απλά.

Αλλά η σύγκριση των λειτουργικών είναι αναγκαστική γιατί εγώ πχ το χρησιμοποιώ και στα 2 και έκαναν καλή δουλειά στο android δεδομένου ότι στο nexus s που είναι μονοπύρηνο και με ξεπερασμένa specs, πάει σφαίρα, εφαρμόζει τα φίλτρα γρήγορα και είναι πολύ smooth όλη η χρήση του app.

Νομίζω ότι είναι πολύ καλή δουλεία τόσο απλά 😛

enigma

Αντίστοιχες εφαρμογές είναι και τα little photo & Pixlr o matic που επεξεργάζεσαι και δικές σου παλιές φωτογραφίες χωρίς να απαιτείται να έχεις βγάλει την φωτογραφία μόνο με αυτά.

To ότι το android δεν έχει την ίδια εφαρμογή με το ios δεν έχει να λέει τίποτα από την στιγμή που έχει άλλες πόσες που κάνουν τα ίδια. Μια απορία. Στο appstore υπάρχει εφαρμογή που να συνδέεσαι με την obd θύρα του αυτοκινήτου και να διαβάζεις τον εγκέφαλο, σβήνεις σφάλματα κ.α.;

syngi

@enigma, την Rev ξερω για iphone οπου μπορεις να κανεις αυτα που θες.

John

Υπέροχο και ήταν κάτι το μόνο app που ζήλευα απο αυτούς που είχαν iPhone

costas

picsArt για android και τελος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsart.studio

Ante_Geia

Επιτελους … Αντε Γεια !!!

Elesar

Αυτό που φαίνεται ότι δε θέλουν ή δε μπορούν να κατανοήσουν οι περισσότεροι είναι ότι το instagram ΔΕΝ είναι ένα ακόμη προγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Είναι ένα stand alone app που λειτουργει ως ένα social network αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα.

enigma

To lightbox και το picsart είναι το ίδιο πράγμα με δική τους κοινότητα…

Ante_Geia

Όντως είναι καλύτερη και ταχύτερη από του iOS .

costas

@elesar το picsart είναι πολύ καλύτερο από το instagram

elesar

@costas Εντάξει.

Tony Cool

@elesar
lol 😉

enigma

Ορισμένοι πρέπει να φάγανε ήττα μόνο και μόνο επειδή μια εφαρμογή έγινε διαθέσιμη και σε άλλες πλατφόρμες….

https://www.cultofmac.com/158610/check-out-all-these-hideous-iphone-elitists-making-fun-of-android-instagrammers/

elesar
Kostas

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ γιατί έγινε τέτοιος πανικός με αυτό το app. Και site για sharing υπήρχαν (yfrog πχ) και για εφέ σίγουρα θα υπήρχε και κάτι άλλο για το μήλο, όπως υπάρχει και για android. Δεν καταλαβαίνω τι το επαναστατικό έχει το Instagram. Αν δεν κάνω λάθος δέχεται μόνο τετράγωνες photo; Μάλλον οι “αντίπαλοι” iPhonάδες έχουν συνηθίσει τους περιορισμούς και δεν μπορούν αλλιώς 😛 (αστειάκι να περάσει η ώρα, μην το κάνουμε VS)

Μαρία

Λοιπον εγω εχω το κινητο mls iq talk μπαινω κανονικα στην εφαρμογη instagram τραβαω μια φωτογραφια και μετα δεν μου εμφανιζετε αυτο που τραβηξα μου δειχνει μια μαυρη εικονα.. Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.