instawin, Εφαρμογή για το Loyalty όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Η Amaze πρόσφατα προχώρησε στο λανσάρισμα του instawin, μίας νέας εφαρμογής που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα του mLoyalty. Πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους Loyalty Club βάσει των ξεχωριστών αναγκών τους, επικοινωνώντας άμεσα τις προσφορές τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερα προνόμια, κάθε φορά που ψωνίζουν από τα αγαπημένα τους στέκια/ καταστήματα. Χωρίς πλαστικές κάρτες, χωρίς κουπόνια και χωρίς προπληρωμένες «προσφορές».

instawin app, instawin, Εφαρμογή για το Loyalty όπως δεν το έχετε ξαναδεί

instawin app, instawin, Εφαρμογή για το Loyalty όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νιο

Τελεια θα το κατεβασω..!!!! Ελληνας developer????

Teo

Όμορφα..ήδη έχω στείλει mail και περιμένω επικοινωνία για τοποθέτηση του καταστήματος μου στην εφαρμογή..Μπράβο πολύ καλή κίνηση.

Νιο

Εχει λιγα μαγαζια ακομα αλλα θα παω εκει που συχναζω και θα το προτεινω

John Karakatsanis

Έλληνας developer και έχει κάνει καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου… Και απ΄όσο ξέρω θα προστεθούν σύντομα πολλά ακόμη καταστήματα και αρκετά γνωστά – αλυσίδες κλπ… 🙂

Manolis

Amaze=τηλεκύβος που παίζει στη τηλεόραση

Η εφαρμογή καλή φαίνεται, απλώς η ιδέα είναι “μια από τα γ-ίδια” με τις προσφορές και τις ευκαιρίες κτλ κτλ…

Michelangelos

Να κάνω μια ερώτηση. Σου δείχνει τις προσφορές μαγαζιών ή είναι σαν τα σάιτ με τα κουπόνια όπου αγοράζεις κουπόνια για να ισχύσει η προσφορά?

John Karakatsanis

Σου δείχνει τις προσφορές στην εφαρμογή.. Δεν αγοράζεις ούτε κουπόνια ούτε τίποτα. Πρόκειται για προσφορές που έχουν να κάνουν με το πόσο συχνά πας σε ένα μαγαζί κλπ.. Την κατεβαζεις στο κινητό σου και βλέπεις πως λειτουργεί 🙂

Κωνσταντίνος

Λοιπόν την κατέβασα κ εγώ την εφαρμογή…το InstaWIN είναι ένα Loyalty σύστημα κ δεν σου παρουσιάζει απλά τις προσφορές ή τα διάφορα κουπόνια. Δεν είναι Dealάδικο…
Κάθε μαγαζί βάζει κ διαφορετική κατηγορία προσφορά. Για παράδειγμα στους 5 καφέδες ο 1 είναι δώρο. Πως το αποκτάς? πολύ απλά την ώρα που κάνεις την αγορά σου από το συγκεκριμένο κατάστημα, ο ταμίας δου δείχνει ένα QR Code κ εσύ μέσα από την εφαρμογή σου το σκανάρεις κ κερδίζεις έναν πόντο, δηλ στα 5 σκαναρίσματα κερδίζεις τον καφέ σου. Τέλειο!!! Σας θυμίζω παλαιότερα κάπως έτσι δούλευαν τα πλυντήρια αυτοκινήτων με σφραγιδούλες πάνω σε μια κάρτα που κέρδιζες στα 10 πλυσίματα ένα δωρεάν πλύσιμο.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Πήρα έναν κωδικό από το καλημέρα Ελλάδα έβαλα τον κωδικό μπήκα στο Σιτέ και στις προσφορές δεν μου βγάζει τιποτα..το λιγότερο που έχω να πάω ψυρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.