Intel Security, Η νέα ονομασία της mobile σουίτας της McAfee, και θα είναι δωρεάν

Ο CEO της Intel, Brian Krzanich, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων τεχνολογιών της εταιρείας στην CES 2014, μεταξύ άλλων – να αναφέρουμε τα Intel RealSense, Edison και Quark– αναφέρθηκε και στη McAfee, και στις σουίτες ασφάλειας που προσφέρει. H Intel επιθυμεί η τεχνολογία της McAfee να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές. Και πως γίνεται κάτι τέτοιο δυνατόν; Προσφέρωντας την δωρεάν!

Πιο συγκεκριμένα, ο κος. Krzanich (μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του σε video παρακάτω), ότι η Intel θα αλλάξει -επιτέλους λέμε εμείς- το όνομα των υπηρεσιών McAfee σε Intel Security και το σπουδαιότερο; Θα τις προσφέρει δωρεάν, τουλάχιστον για τις πλατφόρμες των φορητών συσκευών (Android κ.α) Όπως είναι γνωστό, η Intel εξαγόρασε την McAfee έναντι… 7.68 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2010 (ναι, ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε και σας καταλαβαίνουμε… θα αγόραζε Nokia και HTC μαζί σήμερα, το ξέρουμε).

Η Intel δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά, για το πότε θα γίνει η σχετική μετάβαση, και σε ποια προϊόντα ακριβώς αναφέρθηκε ο κος. Krzanich, ωστόσο σύντομα θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία βεβαίως θα αλλάξει το λογότυπο -αφού θα αντικατασταθεί η λέξη McAfee- αλλά θα “κρατήσει” την χαρακτηριστική ασπίδα (χωρίς το “M” φανταζόμαστε).

Intel Security McAfee, Intel Security, Η νέα ονομασία της mobile σουίτας της McAfee, και θα είναι δωρεάν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Έχουμε avast, αν διατεθεί δωρεάν, βλέπουμε…

arg

Τώρα χωρίς πλάκα,
Έχω κατεβάσει περισσότερες από 300 εφαρμογές μέσω του google play και άλλες τόσες από εκτός εδώ και 2 χρόνια. Πρίν λίγο καιρό πέρασα ένα το panda και το casperky έτσι από περιέργεια και έκανα scan και δέν βρήκε τίποτα και μετά απλά τα διέγραψα.
Ενωείτε δέν κάνω ποτέ εγκατάσταση εφαρμογές που κατεβαίνουν απο μόνες τις όταν κατεβάζεις κάποια εφαρμογή έξω απο το google play ή να κάνω κλικ στα banerakia τύπου (το κινητό σου έχει έναν ιο κάνε κλίκ εδώ).
Πρωσοπικά μετά απο τόσο χρήση και τόσα downoads άσχετων εφαρμογών έξω απο το play θεωρώ τα antivirus στο android απλά βάρος στο κινητό.

Συμπέρασμα: Μήν βάζετε andivirus στο Android είναι απλά άχρηστο και τρώει και μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.