Internet Explorer 10, Θα έχει ενσωματωμένο το Adobe Flash

H τεχνολογία Flash της Adobe αναμένεται να είναι ενσωματωμένη στον Internet Explorer 10, ο οποίος και θα βρίσκεται εγκατεστημένος στα Windows 8. Μπορεί το μέλλον να ανήκει στο HTML 5, αλλά δεν είναι και μικρός ο αριθμός των sites που εξακολουθούν να βασίζονται στο Adobe Flash για την παρουσίαση του περιεχομένου τους.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, η Microsoft αποφάσισε να έχει μέσα στα Windows 8 και συγκεκριμένα στον Internet Explorer 10 ενσωματωμένη την τεχνολογία Flash. Οι αναλυτές τονίζουν ότι η Microsoft με την κίνησή της αυτή δεν παραβιάζει τις αρχές και προϋποθέσεις που έχει θέσει αναφορικά με την αξιοπιστία, την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, καθώς έχει εισάγει απευθείας τον κώδικα της Adobe στον browser της, προκειμένου να μπορεί αυτό να λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα για τον τελικό χρήστη. Ειδήσεις, όπως αυτή, εννοείται ότι εκτοξεύουν στα ύψη το ενδιαφέρον για την ημέρα που θα είναι πλέον επισήμως εμπορικά διαθέσιμα τα Windows 8.

, Internet Explorer 10, Θα έχει ενσωματωμένο το Adobe Flash

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Το HTML5 θα αργήσει κάμποσο να φτάσει τις δυνατότητες του flash… Επίσης και η μετάβαση στο HTML5 θα πάρει καιρό. Οπότε το Adobe είναι απαραίτητο για το σήμερα. Σωστή κίνηση!

Σταυρος

Η ειδηση ειναι μερικως σωστη, καθως δεν θα ειναι πληρες flash αλλα μονο για καποιες συγκεκριμενες σελιδες που θα εχει επιτρεψει η microsoft, στις υπολοιπες δε θα παιζει…

πασχαλης

μας δουλευει η ms?

Panagiotis G.

καλά κάνει. λογικά σε μία εκτέλεση τύπου chrome που το ενσωματώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe Flash Microsoft Windows 10

Οριστικό τέλος για Adobe Flash από τα Windows τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μια για πάντα, τον Adobe Flash από τα Windows.

Software Adobe Adobe Flash featured

Adobe Flash: Σταμάτησε επίσημα η υποστήριξη μετά από χρόνια προβλημάτων

Από την 1η Ιανουαρίου και έπειτα από χρόνια προβλημάτων η δημιουργός εταιρεία λογισμικού Adobe σταμάτησε να υποστηρίζει και να ενημερώνει το Flash Player.

Software Adobe Adobe Flash Microsoft

Windows 10 και 8.1: Νέο update αφαιρεί εντελώς τον Adobe Flash Player

Το τέλος του Adobe Flash Player έρχεται γρηγορότερα, καθώς η Microsoft με νέο update αφαιρεί εντελώς την υποστήριξη από τα Windows 10.

Games Adobe Flash

BlueMaxima Flashpoint: Διέσωσαν 38.000 Flash games λίγο πριν το τέλος του Flash

Ευτυχώς για τους λάτρεις των Flash games η ομάδα BlueMaxima αποφάσισε να διασώσει αυτόν τον θησαυρό, πριν η Adobe εγκαταλείψει οριστικά τον Flash.