Πέμπτη
18/10/2012

Internet Explorer 10, Στα μέσα Νοεμβρίου για τους χρήστες Windows 7

Ας υποθέσουμε ότι είσαι ένας από αυτούς τους χρήστες Windows 7 που θέλεις σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις τη νέα έκδοση του Internet Explorer στον υπολογιστή σου, την έκδοση 10. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft θα πρέπει να δείξεις υπομονή, καθώς το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα.

Θα αναρωτηθείς εύλογα: Αφού τα Windows 8 είναι έτοιμα και ο Internet Explorer ενσωματωμένος σε αυτά, γιατί να καθυστερήσει τόσο πολύ στα Windows 7; Η απάντηση βρίσκεται στο ότι τα Windows 8 υποστηρίζουν Direct3D 11.1, αντί για το Direct3D 11.0 των Windows 7, επομένως απαιτείται μια διαδικασία μετατροπής κάποιων χαρακτηριστικών.

Τον Ιούνιο είχε κυκλοφορήσει η Platform Preview 2 του Internet Explorer, με τις μετέπειτα δοκιμαστικές εκδόσεις να αφορούν αποκλειστικά και μόνο στα Windows 8. Η έκδοση του Νοεμβρίου θα είναι πλήρης με το κανονικό interface και όλα τα χαρακτηριστικά.

Internet Explorer 10, Στα μέσα Νοεμβρίου για τους χρήστες Windows 7

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η azriel84 λέει:

    «Ας υποθέσουμε ότι είσαι ένας από αυτούς τους χρήστες Windows 7 που θέλεις σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις τη νέα έκδοση του Internet Explorer στον υπολογιστή σου, την έκδοση 10.»

    Έχω λιώσει!!! :DDD

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.