iOS 6, Στοιχεία για το νέο update και ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν

Το νέο λειτουργικό iOS 6 της Apple είναι έτοιμο να εγκατασταθεί στις συσκευές της Apple και από τις 19 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα είναι διαθέσιμο για download για τα μοντέλα iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, το νέο iPad (iPad 3), το iPad 2 αλλά και το iPod touch. Δύο μέρες μετά θα κάνει εμφάνιση με την 4άρα οθόνη του iPhone 5.

Το iOS 6 θα έχει περισσότερες από 200 βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, με μερικές από τις βασικότερες να περιλαμβάνουν τη δυνατότητα των developers να προσθέτουν Facebook στοιχεία συνδεσιμότητας (Likes, sharing κλπ) στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές, ενώ σημαντικά βελτιωμένα θα είναι τόσο το FaceTime όσο και το iMessages, διευκολύνοντας την επικοινωνία με τη χρήση ενός και μόνο αριθμού.

Πλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε τους Google Maps, όπως και το YouTube Client, καθώς η Apple παρουσιάζει τους δικούς της χάρτες με σημεία ενδιαφέροντος, δυνατότητες flyover features with, και τρισδιάστατα μοντέλα 3D models πόλεων του κόσμου.

, iOS 6, Στοιχεία για το νέο update και ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Λ.

Ειδικά το ipad θα γινει απεχτο μετα απο αυτο πιστευω….τι λετε εσεις…?

azriel84

Το jelly bean έχει ανεβάσει αρκετά τον πήχη. Και τα WP8. Αν το JB ήταν σε περισσότερες συσκευές και τα WP8 πουλήσουν καλά, θα έχει θέμα η Apple.

Apostolos

Κοιτώντας μόνο την ελληνική αγορά και τίποτα άλλο οι χάρτες της apple θα υποστηρίζουν άραγε turn by turn navigation εδώ?όπως και αναζήτηση?Σε αυτό η google μας έχει πολύ παραπονεμένους(android user)

Πανος Σομπολος

@azriel84 εκεί είναι και η διαφορά φίλε μου ,μιλάς για κάποιες συσκευές ενώ το iOS θα έρθει σε όλες ! Αυτός που έδωσε το 500ρικακι το 2009 θα πάρει φρέσκο λειτουργικό

Marios

Η google που ειναι υπευθυνη για το android, μια χαρα υποστηριζει ολες τις nexus συσκευες της. Το τι κανουν οι υπολοιπες εταιριες με τα δικα τους ανδροιδ μοντελα, ειναι δικο τους θεμα.

Silender

@Πανος Σομπολος
σε τι hardware όμως, εδώ στο ipad 2 και το crash πήγαινε σύννεφο με το 5άρι το IOS.

(μη μου πεις plz οτι το δικό σου ή του φίλου σου δεν crashάρει, άπειρα τα ποστ σε διάφορα apple-friendly forums)

Πανος Σομπολος

μα για το δικο μου θα μιλησω!δεν κανω σχολια αν δεν εχω προσωπικη επαφη με κατι!

Δημήτρης

@Silender αν εξαιρέσουμε το application του facebook δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ Crashάρισμα στο IPAD2 που έχω

manolis tsagkarakis

παιδιά turn by turn navigation δεν παίζει στη χώρα μας.. για ποιο λόγο;;; ποιος ξέρει….

θα βγει στις 19-9-2012 το iOS 6 αλλά δε νομίζω να το περάσει ο περισσότερος κόσμος.. π.χ. εγώ προσωπικά έχω καλομάθει στις ευκολίες που μου παρέχει το Jailbreak οπότε θα καθυστερήσω… 😉

Γιαννης

Εγω θα το κάνω στο iPad μου και μετα θα κάνω κατευθείαν jailbreak 😉 .. Και εγω έχω συνηθίσει αλλα τι να κάνω 😉 θέλω το siri στο iPad μου και φυσικά Οκτώβρη το νέο iPod touch 5g που νομίζω έκλεψε την παράσταση … Καιμενο iPhone …

Παναγιώτης Λ.

@Γιάννης, να σου πω τι είναι το jaibreak? και από την άλλη λένε πως το iOS 6 έχει προβλήματα ισχύει ….?

Γιάννης

Παναγιώτη Λ. Πρώτον πως είναι δυνατόν το iOS 6 να έχει προβλήματα απο την στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει κάν … Αυτο που άκουσες ισχύει για τις beta εκδόσεις που βγαίνουν ώστε οι developers να δουν το περιβάλλον και να φτιάξουν τις εφαρμογές τους .. Αλλα κυρίως να δουν το περιβάλλον .. Εμείς που δεν ήμαστε developer δεν μπορούμε ακόμη .. Επίσης το jailbreak απο την στιγμή που το κανείς έχεις ναι μεν έχεις κάποιες επιφυλάξεις αλλα σε αφήνει το περιθώριο να κατεβάσεις εφαρμογές που πληρώνονται δωρεάν και ολίγον νόμιμα , καθώς διάφορα tweaks κα το home screen ή flash player ή διάφορα αλλα εργαλεία που ή apple δεν σου τα δίνει όπως μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth παρόλο που είναι πολυ επιφοβο …

Γιάννης

Το touch έχει όμως wifi και a4 chip .. Βασικά το νέο iPod touch 5 είναι το iPhone 4S χωρίς την δυνατότητα κλήσης όλα τα αλλα είναι ίδια … Είναι τέλειο .. Τέλειο το φαντάζομαι stable και τέλειο και με 32 gb .. Δεν το Χάνω με τίποτα

Silender

ΟΚ παιδιά, οπότε δεν υπάρχει λόγος που μπήκε διπλάσια RAM αφού όλα μα όλα είναι μέλι γάλα και με τα 512MB στο IOS5 και θα συνεχίσουν έτσι στο IOS6.

Σωστά?

ΥΓ:Mου θυμίζει λίγο τη Microsoft που μας έλεγε ότι δεν χρειάζονται 2 πυρήνες και specs και άλλα τέτοια χαριτωμένα αλλά no martini, no party τα “old smooth win7 phone”.

George

Έχω το iPhone 4 εάν φόρτωσω το iOS 6 τι πλεονεκτήματα θα κερδίσω; Εκείνο που με ενδιαφέρει στο iPhone μου είναι η ταχύτητα που φορτώνουν οι σελίδες του Internet, η ποιότητα της εικόνας της οθόνης και η απόκριση και ευαισθησια της touch οθόνης. Με το iOS 6 βελτιώνονται όλα αυτα; Ναι είμαι κάπως άσχετος με τα θέματα λειτουργικού και γι αυτο ρωτάω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.