iOS 6, Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Με περισσότερες από 200 βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά είναι από εχθές διαθέσιμη για download η αναβάθμιση του λειτουγικού συστήματος iOS στην έκδοση 6. Το πακέτο έχει συνολικό μέγεθος 626ΜΒ και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από το iTunes και τον υπολογιστή σας ή απευθείας μέσα από την iOS συσκευή σας (iPad 2, iPad 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation). Κατεβάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

, iOS 6, Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Kudos to Βασίλης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bassarnis

Αυτό που παρατήρησα στο iPad 3, ήταν οτι το άφησα απο τις 10 βράδυ με wifi, facebook και msn ανοιχτό, εκανε και ενημέρωση 5 εφαρμογές, και η μπαταρία επεσε στο 99% στις 8 το πρωί. Επίσης, δε ζεσταίνεται τόσο οσο πριν.

Το να κάνεις ενημέρωση τις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να βάζεις το password κάθε φορα και χωρίς να σε πετάει στην αρχική οθόνη είναι κάτι που με βόλεψε.

Δημήτρης

Περιμενα το SIri στο iPad 2 αλλά τίποτα

Οι χάρτες είναι αρκετά καλύτεροι

Δεν υπάρχει πλέον Youtub app – περιμένουμε να βγάλει η google

Περισσότερες επιλογές στα Settings – > Καλό αυτό

Intergrated facebook -> Θετικό

Νέο καλύτερο App για Ημερολόγιο

Δεν παρατήρησα καμια άλλη τρομερή αλλαγή στο iPAD2

Bassarnis

@Δημήτρης

Καλημέρα, μπορείς να κάνεις συντόμευση στην αρχική οθόνη το mobile site του youtube, δε χρειάζεται να περιμένεις εφαρμογή 🙂

Θεόφιλος

εχω το 4s και με τους χαρτες της tomtom ειναι αρκετα ποιο αναλυτικο. Όμως εκαναν την εμφανιση τα lagαρισματα. Επισης στους χαρτες του δορυφορου η ποιοτητα της εικονας θα ελεγα πως ειναι κατωτερη απο πριν. Γενικα οσον αφορα τους χαρτες δεν ξετρελάθηκα.

ΛουκΑς

Το safari είναι πολύ ΓΡΗΓΟΡΟ επιτέλους γτ είχε γίνει εκνευριστικο κατα τα αλλά δεν έχει κάτι τόσο ιδιαίτερο…και οι χάρτες είναι καλοί και όλα είναι λίγο πιο σταθερά.

Alex

Η δική μου άποψη για τους χάρτες είναι διαφορετική. Έβαλα μια απλή διαδρομή που κάνω καθημερινά και στο τέλος της μου βγάζει να κάνω ένα κύκλο εντελώς άκυρο.

max

εχω iphone 4,οποτε εχω παρει μερικη αναβαθμιση(ουτε siri ουτε panorama app κτλ.)το safari τρωει κατι κολληματα.οσο για το you tube υπαρχει εφαρμογη στο app store και την εχω ηδη κατεβασει.οι χαρτες παντως ειναι βελτιωμενοι.

Doxakis

Το safari έχει βελτιωθεί αρκετά, το γεγονός ότι δεν υπάρχει youtube δεν είναι πρόβλημα διότι υπάρχει η εφαρμογή στο app store η οποία είναι ποιο πλήρης.Όσο για τους χάρτες δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά. 3GS

Θεόφιλος

ρε παιδια αυτο το μην ενοχλειτε οτι και να κανω οταν με παιρνουν τηλ.χτυπαει κανονικα….δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος κανω…

δημητρης

εγω σημερα το πρωι εκανα την αναβαθμιση καλο μου φαινεται. αλλα ρε παιδια τι ακριβως ειναι το passbook;

angelos

Ωραίο το νέο iOS, κυρίος αισθητικές διαφορές και καλήτερη οργάνωση στις ρυθμίσεις. Μέχρι στιγμής αυτά έχω δει, χθες το έβαλα.
Η πλάκα είναι με τη Siri, τη ρωτάω <> και μου λέει <> μετά, <> και λέει <> Ααα, όλα αυτά στο νέο iPad.

angelos

Ωραίο το νέο iOS, κυρίος αισθητικές διαφορές και καλήτερη οργάνωση στις ρυθμίσεις. Μέχρι στιγμής αυτά έχω δει, χθες το έβαλα.
Η πλάκα είναι με τη Siri, τη ρωτάω (πιο εϊναι το καλήτερο tablet στην αγορά ?) και μου λέει ( το Apple iPad θέλει και ερώτημα ?) μετά, ( πιο είναι το καλήτερο smartphone ?) και λέει (υπάρχουν και άλλα smartphone ?) Ααα, όλα αυτά στο νέο iPad.

Παναγιώτης Λ.

Δηλαδή ποιες διαφορές θα έχουν το 3 και το 2 (ipad)

Mikroulis1221

Θεοφιλε το μην ενοχλειτε πρεπει τι κινητο να ειναι κλειδωμενο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εμένα τρώει κόλλημα το safari σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω δουλειά. Παγώνει η οθόνη αρκετές φορές…. Να περιμένω να αλλάξει κάτι?

Αδριανα

και εμενα μου το κανει αυτο με το safari. αλλα στο Appstore με βγαζει εξω οταν κανω καποια αναζητηση

Toni

Ρε παιδια εξηγηστε ακριβως τι πρεπει να κανω για να δουλεψει η εφαρμογη μην ενοχλειται..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.