iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Η Apple διέθεσε σήμερα στους πιστοποιημένους developers τη beta 3 έκδοση του iOS 7.1 (build 11d5127c), για συμβατές συσκευές iPad, iPhone και iPod Touch 5ης γενιάς. Η τρίτη δοκιμαστική έκδοση της αναμενόμενης αναβάθμισης του iOS 7 είναι διαθέσιμη μέσα από το developer center της Apple για όσους αναπτύσσουν εφαρμογές και έχουν κάνει εγγραφή ($99 το χρόνο).

Η σημερινή κυκλοφορία ήρθε σχεδόν μετά από ένα μήνα την κυκλοφορία της beta 2, η οποία έφερε ελάχιστες αλλαγές όπως τη μετακίνηση του μενού TouchID και Συνθηματικό στην αρχική οθόνη των Ρυθμίσεων, εξοικονομώντας χρόνο για τον χρήστη αφού δε μεταβαίνει στην επιλογή Γενικά για να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο μενού αυτό.

Μερικά από τα νέα στοιχεία που γίνονται γνωστά στη beta 3 είναι ότι πλέον τα κουμπιά Shift και Backspace είναι ακόμα πιο έντονα και αντιληπτά από το χρήστη

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής άλλαξε όπως και αυτό της ακύρωσης

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Η οθόνη που πληκτρολογούμε τους αριθμούς κλήσης άλλαξε και πλέον το κουμπί Κλήση είναι στρογγυλό και δεν καλύπτει όλο το μήκος της οθόνης όπως γινόταν μέχρι τώρα

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Τα εικονίδια Messages – Phone – FaceTime δεν είναι τόσο πράσινα όπως πριν

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Τα κουμπιά Επανάληψη και Τυχαία σειρά στην αναπαραγωγή μουσικής είναι πλέον με τη μορφή παραλληλόγραμου κουμπιού

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Στο μενού Προσβασιμότητα προστέθηκε η επιλογή Reduce White Point με την οποία η οθόνη της συσκευής γίνεται λιγότερο φωτεινή

iOS, iOS 7, Apple, iOS 7.1, Διαθέσιμη η beta 3 για πιστοποιημένους developers

Παρατηρούμε αρκετές αλλαγές σε αυτή την τρίτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 7.1 και αναμένουμε την τελική μορφή της αναβάθμισης όταν αυτή κυκλοφορήσει, με τις φήμες να αναφέρουν σαν πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το Μάρτιο έχοντας περάσει πολύμηνες δοκιμές, έτσι ώστε να έχει ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα εκδήλωσης προβλημάτων που θα δυσαρεστήσουν τους χρήστες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo Koukoulis

Με συγχωρείτε, αλλά στην apple πληρώνεις για να αναπτύξεις τις εφαρμογές και γενικά ό,τι έχει να κάνει με ios ? Ότι να ναι. Άλλες εταιρίες πληρώνουν developpers και η apple πληρώνεται!!

Denis

καλά τόσα χρόνια έτσι γίνεται εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι;
δες τι προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία και ποιος τη χρειάζεται και αφού καταλάβεις let us know

Theo Koukoulis

Ό,τι και να προσφέρει φίλε μου, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να προσελκύεις τους developers. Δεν νομίζω ότι με αυτό δίνετε κίνητρο σε κάποιον developer να ασχοληθεί με την apple, εκτός και αν ενδιαφέρεται ΤΟΣΟ πολύ.

forneverarrow

Εμένα τα στρογγυλά εικονίδια στην κλήση μου θύμισαν παλιότερη έκδοση Android. Anyway, καλοδεχούμενο. Μάθαμε αν θα φτιάξουν καθόλου το Safari στα iPad? Ή πάλι όλες οι αλλαγές είναι για iPhone?? Γιατί μου σπάει τα νεύρα που δεν έχει autohide η μπάρα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i