iOS 7, στο 90% των iσυσκευών 10 μήνες μετά την κυκλοφορία του

Η υιοθέτηση του iOS 7 συνεχίζει να αυξάνεται, ακόμη και τώρα που η κυκλοφορία του iOS 8 πλησιάζει. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το 90% των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο App Store τρέχουν iOS7. Τα νούμερα δημοσιεύτηκαν στο App Store Developer Support Page.

Αυτό αποτελεί ρεκόρ, καθώς ύστερα από δέκα μήνες το ποσοστό έφτασε το 90%, αφού κατέγραψε αύξηση κατά 3% σε σχέση με τον Απρίλιο που ήταν 87%. Και ενώ το iOS 7 ανεβαίνει, όπως ήταν λογικό το ποσοστό του iOS 6 έπεσε ελαφρώς από το 11% στο 9%. Επίσης ένα 1 % συνεχίζει να τρέχει παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού.

Το mobile λειτουργικό σύστημα της Apple παραδοσιακά συνεχίζει να βλέπει μεγάλους ρυθμούς αναβάθμισης, στο οποίο συμβάλει πολύ και το over-the-air update. Το iOS 7 βρισκόταν στο 74% των συσκευών μόλις 3 μήνες μετά την κυοφορία του. Το iOS 8 που έρχεται αυτό το φθινόπωρο αναμένεται και αυτό να ξεπεράσει το iOS 7 σε λίγες εβδομάδες.

Το iOS 8 θα περιλαμβάνει νέα features όπως, interactive notifications, third-party πληκτρολόγια, και πολλά features που θα επιτρέψουν στον χρήστη να έχει καλύτερο continuity μεταξύ iOS συσκευών και Macs.

ios 7 υιοθέτηση, iOS 7, στο 90% των iσυσκευών 10 μήνες μετά την κυκλοφορία του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
i love rihanna

Σου λεει ο κοσμος γιατι να παρω android αφου σε καθε update το ios θα του μοιαζει και περισσότερο ας παρω μεχρι και την πιο Android αναβάθμιση!

Samsung_not

Αμέσως κακίες απο την @rihanna χωρίς λογο λες και του έφαγε το ψωμί η Apple. Πάρτε το απόφαση τώρα όπως είναι τα πράγματα αμα δεν πάρεις Nexus 5 που έχω τώρα για συσκευη και γενικότερα nexus συσκευές και apple update θα βλέπετε 1-2 φορες και για ενα χρονο μονο οι υπόλοιποι. Και τα παράπονα σας στις εταιρείες σας

thanoik

Nexus και ξερό ψωμί και είσαι μέσα στα πράγματα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.