Το επερχόμενο update iOS 7.1 θα λύσει το πρόβλημα των επανεκκινήσεων

Τα προβλήματα που παρουσιάζουν κάποια iPhone με αναπάντεχες επανεκκινήσεις από τη στιγμή που αναβαθμίστηκαν στην έκδοση iOS 7 φένεται ότι θα έρθει να λύσει η έκδοση 7.1 που αναμένεται να διατεθεί κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί από την Apple και ήδη έχει φτάσει στο στάδιο ανάπτυξης beta 4, δύο φάσεις πριν την τελική έκδοση.

Οι κάτοχοι iPhone που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα αναφέρουν ότι η οθόνη του κινητού τους μαυρίζει ή γίνεται λευκή (αναλόγως του χρώματος του iPhone) και μετά επανέρχεται στη κεντρική οθόνη (home screen).

Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό σας iPhone;

iOS 7.1 update restart problem, Το επερχόμενο update iOS 7.1 θα λύσει το πρόβλημα των επανεκκινήσεων

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Κατοχος iPad 4 με το τελευταιο update την εκδοση 7.0.4 13 μηνες περιπου :σε ολο αυτο το διαστημα μου εχει κολλησει εντελως μονο μια φορα που για αυτο το λογο χρειαστηκε να κανω επανεκκινηση απο εκει και περα ολα τελεια πανε οπως την μερα που το αγορασα.
Πιστευω οτι με το iOS 7 εγινε πολυ καλυτερο πιο γρηγορο και μου ταιριαζει περισσοτερο οσο για τα προβληματα που σιγουρα θα εχουν και πολλοι αλλοι εχουν να κανουν με μια εφαρμογη κυριως με το facebook που σε πεταει ξαφνικα καποιες φορες αυτο πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το λειτουργικο αλλα με το facebook που κολλαει ακομη και στους κανονικους υπολογιστες.
Πιστευω οτι με το iOS 7 κολλαει παρα πολυ το skype μιλαμε ειναι πολυ σοβαρο αφου δεν φτανουν καποια μηνυματα που μου στελνουν εγκαιρως και δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.
Μου ειχε κολλησει τελειως η εφαρμογη της google δεν λειτουργουσε πια ετσι την εσβησα απο την συσκευη και την ξαναεβαλα παλι ολα ενταξει τωρα.Αυτα μεχρι τωρα.
Οσο με το iPhone 5s που αγορασα προσφατα δεν μου εχει παρουσιασει κατι ακομη το iOS ειναι ακομη νωρις για συμπερασματα.

jimo

με Iphone 5 και την 7.0.4 και jailbreak απο την πρωτη μερα που βγηκε δεν ειχα ποτε μα ποτε μα ποτε ουτε καν μια επανεκινηση ουτε κολημα ουτε τιποτα ουτε εχω ακουσει ποτε κανενασ να εχει τετοιο προβλημα ! που τισ βρισκουν τετοιες ειδησεις ????

απαρεδεκτο τετοια λασπολογια !!

DjEdi

Ναι το κάνει αρκετές φορές στο 4s, Πάντως μετά το iOS 5 έχει πάρει τον κατήφορο η Apple, κάθε update και πρόβλημα,(Wifi, μπαταρία , crash) δεν ξερω αν είναι κάποιο κολπάκι τους για να μένουν στην επικαιρότητα αλλά έχει κουράσει πολυ το θέμα ! Το σκεφτόμουν για το 5s αλλά πλέον με τίποτα, έχει χάσει την σταθερότητα του το iOS.

Theodore.

Το προβλημα με τα ελληνικα γραμματα,που τα μπερδευει θα το λυσει,ή ειμαστε πολυ μικροι για να ασχοληθει μαζι μας;Το σιγμα σε ενδιαμεση λεξη,πολλες φορες το αντικαθιστα με το τελικο σιγμα.Και το πι,πολλες φορες δεν το διαβαζει.

zach

Όταν έβαλα για πρώτη φορά στο άιφον 5 το ιος 7 όντως είχα κάποιες επανεκινήσεις αλλά μετα και το δεύτερο απντείτ δεν μου ξανασυνέβει ποτέ.. Όσο για το φέισμπουκ που σαν πρακτικότητα η εφαρμογή είναι τούμπανο στο ιος, κάποιες φορές που έσβηνε γινότανε και στο ιος 6, πιστεύω κάτι παίζει με την εφαρμογή.. με το σκάιπ συμφωνώ ότι θέλει βελτίωση αλλα δεν μου έχει κρασάρει ποτέ ίσα ίσα που σκαιπ κολς κανω καθημερινα και μόνο απο το άιφον..

ΥΓ κάντε απντέιτ στο σκάιπ, τώρα στέλνει και νοτιφικέσιονς όταν το έχεις κλειστό.. σιγά σιγά φτιάχνει

Anthony

@djedi, άμα εχει χάσει τη σταθερότητά του το ios τι android δηλαδή έχει πεθάνει τελειως σωστά;

παυλος

Με iPhone 5 και iPad 2 Κανένα απολύτως πρόβλημα

Theo

@Anthony φίλε μου σου έθιξαν την εταιρία σου και κάνεις έτσι ; Και μην ανακατεύεις το android σε θέμα του ios. 😉

Christos

Katoxos iphone 5 kai kanena provlima

dimitris123

Εγώ είμαι κάτοχος ipod touch 5 και μου συμβαίνει αρκετές φορές από τότε που πήγα σε ios 7

marios

πολλα κρασαρισματα με απλα tweaks του cydia (υποστηριζομενα) . iPhone 5 7.0.4 με Jailbreak

Michalis

@jimo φοβερή λασπολογία λέμε, εφόσον δεν το έκανε εσένα δεν υπάρχει θέμα, άσχετα βέβαια που η Apple το παραδέχτηκε, μπές σε κανένα φόρουμ ακόμα και ελληνικό να διαβάσεις τι γίνετε

George

Κάτοχος iPad mini είμαι αρκετά ευχαριστημενος απο το νεο λειτουργικό αλλα το Facebook αρκετές φορές με πετάει έξω, άρα κ η εφαρμογή πρέπει να βελτιωθεί

azriel84

Έχω δει το iOS 7 από τις πρώτες του beta σε iPhone 5 μέχρι και την τελευταία beta 4 της iOS 7.1 στο 5S μου. Στη συντριπτική πλειοψηφία, τα προβλήματα που αναφέρονται στο άρθρο μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού όλο αυτό το διάστημα και στις δύο συσκευές και σχεδόν αν όχι όλα, οφείλονται σε κακογραμμένες εφαρμογές που δεν είχαν προσαρμοστεί ακόμα στο iOS 7 ή στον A7. Όλα αυτά σε iPhone.

Σε iPad η κατάσταση αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο, με φίλο, κάτοχο iPad 3 και iOS 7.0.4 να μου λέει πως νιώθει πως έχει beta iOS πάνω…

Όλες οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.

jimo

@Michalis με συγχωρεισ αλλα ουτε σε φορουμ ουτε με φιλουσ δε ακουσα η διαβασα τιποτα τετοιο ισως καμια 10ρια συσκευες στισ 1000 να το επαθαν αλλα οχι ! ασχολουμαι παρα πολυ και δεν το παρατηρησα πουθενα αυτο !

mavrikios

Κάτοχος iPhone 5, ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.
Η γυναίκα μου έχει iPhone 4S, επίσης κανένα πρόβλημα.
Και τα 2 με iOS 7.
Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν απροβληματιστα (facebook δεν έχω).

ΘΑΝΟΣ

Εγω με 5s κανενα προβλημα με ασπρη οθονη…

Νίκος

Κάτοχος iphone 4 από τότε που έβαλα ios 7, 2 φορές μαύρισε η οθόνη. Όταν με καλούσαν φαινόταν ανοιχτό. Την πρώτη φορά είπα πάει χάλασε και από τα νεύρα μου δεν ασχολήθηκα. Όταν ηρέμησα και σκέφτηκα, με ένα hard reset ήταν ΟΚ.

Ευαγορας

Ειμαι κατωχος ipad 3 kai ios 7.04.Εγω εχω αλλο προβλημα.Σαν ειμαι σε μια εφαρμογη ξαφνικα κλινει.Ομως δεν το κανει και καθε φορα

Ευαγορας

(Εννοω η εφαρμογη) κλινει

Theodore

Και το air,το ιδιο κανει,μη σκας.

Anthony

@theo νομίζω οτι ατάκες εταιρία σου και τα συναφή ειναι ξεκαθαρα έλλειψη επιχειρηματολογιας, good job boy 😉

Anthony

@theo ατάκες εταιρία σου και τα συναφή νομίζω ειναι ξεκαθαρα έλλειψη επιχειρηματολογιας, good job boy;)

nickoskr

Εγώ με iPhones 5s δεν έχω κανένα πρόβλημα! Μόνο 2 φορές έχει κρασάρει το safari, και γύρω3-4 φορές το fb! (το έχω από την πρώτη μέρα διάθεσης στην ελληνική αγορά) Δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα! Σε iPad 4άρι πράγματι παρατήρησα ψιλοκαθυστερήσεις αλλά είναι λογικό ρε παιδιά! Το ios7 έχει φτιαχτεί πάνω στο 5ς 64bito.! Λογικό είναι στην αρχή να έχει κάποια προβλήματα σε παλιότερες συσκευές! Μόλις βγει η 7,1 θα λυθούν όλα πιστεύω!

Theodore

Tο Air,ειναι παλαια συσκευη;

thanos thessaloniki

κατοχος μινι ιπαντ εδω και ενα μηνα δεν κανει τιποτα απο αυτα.. που λετε ισως πηρα καλη συσκευη και ημουν τυχερος… περιμενω ομως το απντειτ να δω τι καινουργιο θα εχει… χρονια σε αντροιτ κηνιτο… σαμσουνκ … την αππλ δεν την αλλαζω με τιποτα σε ταμπλετ. για πολλα πραγματα… ελαφροτιτα μπαταρια σμουθ εχει τα παντα. το αντροιτ … τα ιδια και τα ιδια….

mary

εγω εχω i phone 4s κ απο τοτε που εκανα update κολλαει πολυ συχνα κανει επανεκκινηση μονο του.. εχει προβλημα με το wi fi κ με πεταει εξω κ χανει το σημα.. ενω πριν κανω update δν ειχα κανενα προβλημα.

Sot11

Mary εγώ δεν είχα κανένα θεμα με την ενημέρωση. Πάντως σου προτείνω ν κανεις hard reset και θα ειναι σαν καινούριο!!!

Dimitrios

Απο τοτε που εκανα αναβαθμιση 7.5 συνεχεια μου το κανει μπορει και 4 με 5 φορες τη μερα !!!!εχω το 5 s

Mixalhs

Κάτοχος 4s στο 7.0.4 και με jailbreak αρχίζει και κολλάει τωρα τελευταία και επίσης μαυρίζει η οθόνη κάποιες φορές και παει στο home screen

Παντελής

Και όμως, απ’όσο γνωρίζω, δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα σε καμία βερςιόν (παρακαλώ διορθώςτε με αν σφάλλω).
Η επίσημη ελληνική Αντιπροσωπεία (iPhone Hellas) οφείλει να βγάλει διορθωτικό αυμπλήρωμα (ελληνιστί patch) χωρίς αυτόν τόν ηλίθιο αλγόριθμο αυτόματης επιλογής του ςίγμα ( που κανείς δεν τον απαίτηςε) ή να σταματήσει να εξαπατά το Ελληνικό Κοινό πουλώντας τα πανάκριβα μοντέλα της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.