iOS 8.1 Jailbreak, Σύντομα και στο Cydia;

Η ομάδα developers PanGu κατάφερε να κάνει jailbreak τις εκδόσεις iOS 8 έως και 8.1 και να προσφέρει στους κατόχους iPhone 6/ 6 Plus, iPhone 5s/ 5c/ 5, iPhone 4s, iPad mini 2/ 3, iPad/ iPad Air/ iPad Air 2 και iPod Touch τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν τη συσκευή τους περισσότερο από όσο επιτρέπει η μαμά Apple.

Για να πραγματοποιήσετε το jailbreak (πάντα με δική σας ευθύνη) θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή με Windows και SSH. Δεν θα το βρείτε στο Cydia και θα πρέπει να περιμένετε τον Saurik να κάνει τα μαγικά του το επόμενο χρονικό διάστημα. Καλύτερα να περιμένετε έως τότε. Οι βιαστικοί μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ https://pangu.io

iOS 8.1 Jailbreak, iOS 8.1 Jailbreak, Σύντομα και στο Cydia;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Τα έχεις μπερδέψει λίγο! Δεν θα βρητε τον Cydia μέσα στο Jailbreak γιατί δεν ήταν έτοιμο να ενσωματωθεί με το εργαλείο τον PanGu…υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσετε μόνοι σας..

Prideous

Τι κερδίζω και τι χάνω αν το κάνω ;;
Αν ξέρει κάποιος τα βήματα για να το κάνω ας τα γράψει παρακαλώ !!!

Dimitris

Το κάνω τώρα σε iPod touch 5th gen, και θα σας γράψω εντυπώσεις

dimitris

ΜΗΝ το κανετε, κολαει απιστευτα!!!!! Καλο ειναι βα περιμενουμε λιγο

spazyjay

Τι κανεις? Παιρνεις android και ξεγνιαζεις και αν θες σκομη περισσοτερη ελευθερια κανεις και ενα root

Sot11

Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος, όταν κανείς jailbreak στη συσκευή σου και μετά βγει καινούριο update για το iOS πρέπει να κανείς restore για να κανείς το update?

dimitris

@Sot11 ναι με restore απο itunes γιατι με το jailbreak σταματαει η συσκευη να ψαχνει για updates!

Sot11

Dimitri ευχαριστώ πολύ! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS featured

Κυκλοφόρησε Jailbreak για όλες τις συσκευές με το πιο πρόσφατο iOS

Κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak για τις συσκευές με iOS 13.5, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 11 Pro, iPad Pro 2020 και iPhone SE.

Software Apple iOS jailbreak

Τέλος το Jailbreak στο iOS;

Ποιος δεν θυμάται τις χρυσές εποχές που το iOS της Apple έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα και αρκετοί επίδοξοι developers / hackers κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο jailbreaking ROMs, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στους κατόχους iPhones, iPads και iPod Touches;

Smartphones Apple featured iPhone 7

iPhone 7: Επίσημο το πρώτο Jailbreak από Ιταλό χάκερ

Παρά το γεγονός πως μετράμε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ένας επίδοξος χρήστης κατάφερε να “σπάσει” το iOS 10 και να προχωρήσει σε Jailbreak της συσκευής.

Software iOS jailbreak

Pangu Jailbreak για iOS 8.1 μέσω OS X

Η ομάδα των Κινέζων developers “Pangu” συνεχίζει να αναπτύσσει το Jailbreak για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσθέτοντας την επιλογή για τους χρήστες με υπολολογιστή OS X. To Jailbreak υποστηρίζει και τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus αλλά και τα iPad Air 2 και iPad mini 3 και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο […]