iOS 8, όλες οι φήμες σε ένα concept video

Εδώ και καιρό ακούμε φήμες για τo επερχόμενo iOS 8 της Apple, αρκετές από τις οποίες φαίνονται αξιόπιστες, αν βέβαια υποθέσουμε ότι το iWatch είναι πράγματι στα σχέδια της Apple και θα κυκλοφορήσει το 2014. Όλες οι φήμες είναι μαζεμένες σε ένα concept video και παίρνουμε μια γεύση για το πως θα μπορούσε να είναι το iOS 8 στην πραγματικότητα.

Το βίντεο το οποίο δημιούργησε το TechRadar, απεικονίζει ότι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα. Επικεντρώνεται σε αλλαγές που σχετίζονται με το iWatch και το HealthBook App. Το βίντεο επίσης δείχνει πιθανές αλλαγές στο design του Notification Center, αλλά και όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, τη σύνδεση του Shazam και του CarPlay με την Siri. Τίποτα από αυτά δεν επιδεικνύει ριζική αλλαγή πράγμα που μας δείχνει ότι φέτος η Apple ίσως θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο στο Ηardaware παρά στο Software.
https://www.youtube.com/watch?v=ZlCuUucFpw8
, iOS 8, όλες οι φήμες σε ένα concept video
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.