iOS 8, demo video του αναμενόμενου Healthbook app

Το iPhone 6 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο και περιμένουμε να έχει iOS 8. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το iOS 8 περιμένουμε να έχει αλλαγές στους χάρτες, στο notification center και φυσικά θα εισαχθεί και το Healthbook.Η μόδα επιτάσσει στροφή στο fitness και η Apple όπως φαίνεται αποφάσισε να ακολουθήσει το γενικό trend.

Αυτό που θα κάνει η εφαρμογή είναι να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του χρήστη, όπως την πίεση του αίματος και τα επίπεδα σακχάρου, θα είναι σαν να έχουμε τον ιατρικό μας φάκελο στο κινητό.

Το Ηealthbook θα συμπεριλαμβάνει emergency card data, δηλαδή δεδομένα έκτακτης ανάγκης που θα παρέχουν βασικές πληροφορίες για το πώς να αντιδράμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με βάση την ηλικία, το βάρος, τον τύπο αίματος κλπ.

Οι φήμες λένε ότι θα συνδυάζεται και θα παίρνει τις απαραίτητες πληροφορίες από το iWatch του οποίου να πούμε βέβαια ότι η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ύπαρξη.

iOS 8, όλες οι φήμες σε ένα concept video

Στο παρακάτω video παίρνουμε μια πρώτη εικόνα για το πως θα μπορούσε να λειτουργεί το Healthbook:

, iOS 8, demo video του αναμενόμενου Healthbook app
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tas78

Πωπω αυτο το ios έχει αρχίσει να γίνεται απίστευτα βαρετό, καινούργιο ios και το μεγαλύτερο νέο είναι ένα app αμφιβόλου χρησιμότητας. Καιρός για κάτι καινούργιο, 3 χρόνια iphone είναι αρκετά

Alex

στο kitkat εχουν ηδη το ICE και τωρα εβαλε και η apple το emergency card data…κατα τα αλλα ολο πατεντες ειναι

Sot11

Alex ναι το emergency card θεωρείται πατέντα; Τι αλλο θα δούμε εδώ μεσα

someone

Καλά ότι να ναι, τίποτα χρήσιμο θα βάλουν στο ios 8 ή θα είναι το ίδιο με το 7 αλλά με μια καινούρια εφαρμογή.

el_mac

Ποποοοο χαλαρωστε ρε τσακαλια… Οι μισοι αγαπατε και οι αλλοι μισειτε…

Kαντε ενα break……… Καντε ενα windows phone 🙂

P

Άμα περνάς καλά με αυτό που έχεις τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι … (;) εκτός και αν η ζήλια ειναι ψώρα ή αυτο που έχεις στην πραγματικότητα δεν σε εξυπηρετεί …, γενικά μιλάω για τις κοκορομαχίες που γίνονται σε κάθε θέμα … και για τους μεν και για τους δε ..

Mimis

Εντάξει ρε παιδια.. υπάρχει κορεσμός.
Στα πάντα.
Ειδικότερα σε ιδέες.
Ολοι αντιγραφουν όλους, και ζουν απο πατέντες και δικαστήρια.
Γιατί δεν λέτε να το καταλάβετε οτι αυτή είναι η νέα εποχή?
Τι περιμενετε δηλαδή.. να ξανα ανακαλυφθει ο τροχός?
Ποια αξιοσημείωτη αλλαγή έφερε το Android δηλαδή, στα τελευταία 2 χρόνια ή τα WP?
Σιγά..
Και ΑΝ υπάρξει κάτι σημαντικό, θα μας το πουλήσουν λίγο λίγο, ώστε να μας ξεζουμισουν.
Τωρα θα τους μάθουμε?
Χαλαρώστε και απολαύστε ενα απο τα μεγαλύτερα εμπορικά τρικ όλων των εποχών.
Την πρόοδο της τεχνολογίας του καταναλωτή…

vasilis

mimis , Φίλε έγραψες!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι τα πράγματα!!

Alex

@Sot11 το πατεντες το ειπα σε εισαγωγικα
εννοω οτι η apple και καλα πρωτοτυπει σε ολα
αλλα εισαι και εσυ ενα ακομα θυμα της μαλλον που φτυνει και γλυφεις
φιλικα παντα

j

@tas78 για εσένα ειναι άχρηστο. Για άλλους σαν εμένα όχι. Και μου αρέσει που λέτε πως δεν ανανεώνεται το iOS. Ναι. Λες και έχουμε δει τεράστιες αλλαγές στο android τελευταία τέλος πάντων. @p και @mimis +++++

Sot11

Alex επειδή έχετε τρομερά κόλληματα μερικοί, σταματήστε να βάζετε ταμπέλες fanboy, hater και τέτοιες χαζομαρες. Θα το πω για τελευταία φορα, δεν εχω iPhone και δεν σκοπεύω άμεσα να πάρω! Το θύμα που το διεκρινες εσυ;

vasilis

Συμφωνώ….προσωπικά με το iphone & ios γενικότερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. το σημαντικό είναι να κανείς εύκολα,γρήγορα,αποτελεσματικά την δουλειά σου. Δύσκολα με εχει κρεμάσει τόσα χρόνια, ένα αντιθέσει με το android που στην αρχή “ξελογιαζεσαι” με τα κόλπα του και τα ωραία του κλπ αλλά μετά διαπιστώνεις πως είναι σαν την χαζοχαρούμενη γκομενιτσα που την βαριέσαι και θες κάτι ουσιαστικότερο…

Givrgow

@+1 vasilis το ιδιο ακριβως ισχυει κ σε μενα αλλα σαν χρηστης των wp.

vasilis

Και καλά κανείς φίλε μου….εγώ απλά νευριάζω με τις γνώμες και τους χαρακτηρισμούς για το ios απο μερίδα των φίλων του android που έχουν πια ξεφύγει και νομίζουν ότι μόνο εκείνοι ξέρουν απο τεχνολογίας,κινητά,λειτουργικά κλπ….βγάζουν έναν θυμό, μια απέχθεια σε οτιδήποτε άλλο και ειδικά στο ios λες και είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τα άρθρα που το αφορούν ή να παίρνουν συσκευές του…ας κάτσουν με τα galaxy τους , τα lg τους και δεν συμμαζευεται, ας παίζουν με τις αλλαγές των rom τους , τους launcher και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και ας μαλώνουν μεταξύ τους πιο είναι πιο αδιάβροχο στα ποσα μέτρα, πιο κάνει πιο γρήγορα ένα άνοιγμα εφαρμογής κατα 1 nanosecond , ποιο θα πάρει ένα μήνα πιο γρήγορα το update της google , ποιο εχει έναν πυρήνα παραπάνω και όλα αυτά τα κουραφεξαλα που πολύ απλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ΑΝΟΥΣΙΑ … η ουσία είναι στο simplicity , και στην επικεντρωση λίγων πραγμάτων σε μια συσκευή που να δουλεύουν όμως άψογα, γρήγορα και να παρέχουν ουσιαστική βοήθεια, υποστήριξη και καλή εμπειρία στον χρήστη…

Nio

Bοηθεια οταν καποιος χρειαζεται οπωσδηποτε να του στειλεις ενα αρχειο με bluetooth και το εχουν παρει ολοι οσοι εχουν android και αυτος καθεται και κλαιει επειδη δεν εχει ιντερνετ, αρα ουτε αρχειο, αρα ουτε ραδιοφωνο, αρα ουτε…. simplicity ειπες??? Θες λιγα πραγματα που να δουλευουν αψογα?? 3310… Δουλευουν πολυ καλυτερα απο το iphone. Αληθεια.

Johnny

Θέλω μόνο να απαντήσω στον φίλο μου παραπάνω τον Νίνο. Βρε φίλε, συμφωνώ μαζί σου ότι στο θέμα bluetooth και ραδιόφωνο το iPhone υστερεί, αλλά δεν είναι αυτά τα όποια ζητάς από ένα smartphone. Επίσης θέλω να διαφωνήσω λίγο και με το ύφος σου εκεί που λες: “αρα ούτε… simplicity είπες???” γιατί δεν ξέρεις τι εννοεί ο καθένας με τον όρο simplicity μιας και ο καθένας μας κάνει διαφορετική χρήση στο smartphone του. Αυτά. Επίσης Like στον Vasili και στον Mimi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.