iOS 8: Έφτασε στο 85% των Apple συσκευών

Με το iOS 8 μπορεί να μην είχε το καλύτερο ξεκίνημα η Apple, αλλά τελικά έναν μήνα πριν έρθει το iOS 9, κατάφερε να φτάσει στο 85% των συσκευών της. Τον προηγούμενο μήνα η υιοθέτηση του iOS 8 ήταν στο 80%. Το iOS 7 έχει το 13% των Apple συσκευών και το 2% είναι σε νεότερη έκδοση.

Τα ποσοστά του iOS 8 είναι πολύ υψηλά, αν και αντίστοιχα το iOS 7 τον Μάιο του 2014 είχε φτάσει στο 90% των iPhones και στο 85% των iPads. Βέβαια, σε σύγκριση με το iOS 7 το οποίο άλλαξε σχεδόν τα πάντα στο design του iOS, το iOS 8 είχε κυρίως εσωτερικές αλλαγές. Επομένως, ήταν αναμενόμενο περισσότεροι χρήστες να θέλουν να αναβαθμιστούν πιο γρήγορα σε iOS 7.

Πλέον, περιμένουμε την ανακοίνωση του iOS 9 το οποίο έρχεται παραδοσιακά τον Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhone και ήδη είναι διαθέσιμο το public beta. Ωστόσο, και στο iOS 9 περιμένουμε κυρίως εσωτερικές αλλαγές και όχι αλλαγή στο UI.

iOS 8: Έφτασε στο 85% των Apple συσκευών, iOS 8: Έφτασε στο 85% των Apple συσκευών

iOS 8: Έφτασε στο 85% των Apple συσκευών, iOS 8: Έφτασε στο 85% των Apple συσκευών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ένα μπράβο στο android που εφτασε το 12.4% στο lollipop μην ξεχασουμε να πουμε. κομα και σε αυτόν τον τομεα η apple είναι καλυτερη (όχι ότι θα το παραδεχτείτε)
Από το iPhone 6+ μου με 8.4 (όπως και στο ipad air 2 μου)

Consigliere

Λευτερη κ εγω iphone 6+ εχω, αλλα δεν παει πουθενα. Να φανταστείς οτι ακόμα δεν μπορώ να βρω πως στελνω φωτο με bluetooth :/ Μήπως μπορείς να μ πεις??
Κατα τ αλλα ειναι λιγο μεγάλο αλλα οκ. Ειναι τέλειο εχει και fhd οθόνη! Γαματοοο?!?!?!!

Applakias

#consigliere εννοειται γαματο κι εγω αυτο εχω

koutsis

Ρε Λευτέρης τώρα συγκρίνεις τα 5 τηλέφωνα και τα 5 tablet που έχει να αναβαθμίσει η Apple με τα χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα που τρέχουν android??
Μιλάμε για γκαμα που ξεκιναει απο 50 € και φτανει τα 1000€ και επίσης δεκάδες διαφορετικούς κατασκευαστές που πρεπει να πάρουν και να προσαρμόσουν σε κάθε μοντέλο τους την κάθε καινούργια έκδοση android.
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα…

Jorge

Υπάρχει μια τάση να δικαιολογούμε τις εταιρίες. Εγώ προσωπικά για αυτό γύρισα απο Android σε iOS γιατί το κινητό μου άντεχε παραπάνω αναβάθμιση αλλά η εταιρία δεν μου την έδινε επίσημα και σαν καλός Androidάκιας το πείραξα με άλλα πράγματα που χάνει την ουσία του. Εγώ προσωπικά θέλω το έτοιμο που πιστευει η εταιρία πως είναι το καλύτερο. Τώρα πόσα μοντέλα βγάζει τον χρόνο ούτε που με νοιάζει. Ας βγάλει κάθε εταιρία από ένα-δύο με Android με καθαρή έκδοση χωρίς πολλές παραμετροποιήσεις για να κάνει γρήγορα updates. Σε αυτό το θέμα το Android είναι πιο πίσω και από την Microsoft. Και μπράβο στην Apple που έφτασε σε αυτό το σημείο το 8, με το καλό να γίνει το ίδιο με το 9, μιας που παίρνει το iPhone 4S & iPad 2 ακόμα και όλα τα νεότερα.

Geopan

Nexus 5 και ξέρω ψωμί…το μόνο που ανταγωνίζεται την apple στις αναβαθμίσεις και όχι μόνο …

Geopan

Ξερό

Geopan

Από το nexus 5 μου ..με lolipop 5.1.1
Αντε και για τους haters κάτοχος και ipad mini retina με 8.4

Vagelis

Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο από την Apple καμία αλλαγή

Ilias kap

Καλησπέρα παιδιά…
Κάτοχος κ εγώ nexus 5 Ιανουάριο 2014….
Πιο γρήγορο update πεθαίνεις….. Κ από ios θεωρω

Dimitris

Consigliere κατέβασε το air blueshare από cydia και στέλνει κανονικότητα με bluetooth σε όλα τα κινητά. Μην έχουμε μια καραμέλα και λέμε και ξαναλεμε τα ίδια!!!

vasilist

Απίστευτο! τα στοιχεία είναι απο όλες τις συσκευές… και τις 4? χαχα.
Δεν θέλω να κοροιδέψω αλλα νομίζω πως αυτού του είδους οι ειδήσεις είναι άκυρες μιλάμε για μια εταιρεία με τηλέφωνα που μετράς στο χέρι και απο την άλλη το android που μιλάμε για χιλιαδες συσκευές με εκατοντάδες oems.
Δεν υποστιρίζω το android και σίγουρα όχι το ios απλά σας λέω πως δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτό τον τομέα, το ίδιο θα έγραφα αν ήταν η είδηση για το windows phone που μόνο η microsoft φτιάχνει.
Και όσοι γράφουν περι android απλά προσπαθούν να πούν ότι να και κάτι καλό που έχει η Apple.

j

@vasilist βασικά γύρω στις 14 😉

vasilist

Ναι σωστά 🙂 δεν μπήκα καν στον κόπο να τα μετρήσω ήθελα μόνο να πω την γνώμη μου για το θέμα με τα ποσοστά λειτουργικών σε κάθε οικοσύστημα.

Βασιλης

Παιδιά το θέμα αυτού του άρθρου είναι η υιοθέτηση του λειτουργικού από τους χρήστες. Μην παρερμηνευετε το θέμα του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.