iOS 8, θα επιτρέπει να σκανάρεις τις κάρτες σου μέσω κάμερας

Οι χρήστες του Google Wallet εδώ και καιρό έχουν την δυνατότητα να σκανάρουν τις τραπεζικές κάρτες τους με την κάμερα της συσκευής τους, πράγμα το οποίο από ότι φαίνεται επιδιώκει να κάνει και η Apple. Οι χρήστες των iPhone μπορούν να σκανάρουν τώρα και τις δικές τους κάρτες με την κάμερα του κινητού στο iOS 8. Υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί στην όλη διαδικασία.

Η ικανότητα αυτή του iOS 8 να σκανάρει τις κάρτες περιορίζεται μόνο για τις online παραγγελίες που γίνονται μέσω Safari. Για παράδειγμα αν ψωνίζεις στο Amazon και δεν θέλεις να βάλεις χειροκίνητα τις πληροφορίες απλά βγάζεις μια φωτογραφία την κάρτα. Μπορείς φυσικά να σώσεις τα δεδομένα της κάρτας για να την χρησιμοποιήσεις αργότερα αλλά μπορείς και να επιλέξεις να βγάζεις φωτογραφία την κάρτα κάθε φορά που κάνεις μια αγορά.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το iOS 8 που αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο σε developers αλλά θα κυκλοφορήσει για το κοινό αυτό το φθινόπωρο.
, iOS 8, θα επιτρέπει να σκανάρεις τις κάρτες σου μέσω κάμερας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
someone

Αργοπορημένη πάλι η apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.