iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

Μπορεί να είδαμε πολύ πρόσφατα το νέο iOS 8 από την Apple, το οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει αρκετά μικροπροβλήματα, όμως ποτέ δεν είναι νωρίς να μιλάμε για το επόμενο update στο OS της Apple το οποίο λογικά θα ονομάζεται iOS 9 και θα κυκλοφορήσει του χρόνου το φθινόπωρο. Σε ένα concept video που κυκλοφόρησε στο Ralph Theodory στο YouTube βλέπουμε κάποιες ιδέες για το iOS 9.

Στο παρακάτω video παρουσιάζονται κάποια νέα features όπως night mode, search in settings, close all running apps, smart sleep mode και button control τα οποία η Apple θα μπορούσε να λάβει σοβαρά υπόψη της και να τα ενσωματώσει.

Δείτε το video και πείτε μας τι θα θέλατε να δείτε στην επόμενη έκδοση του iOS:

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

ios 9 concept video, iOS 9, τι θα μπορούσε να φέρει η Apple του χρόνου [concept video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ήμουν ένας επι 4 έτη φανατικός του ios. Πλέον με εχει κερδίσει το android και το note 4 θα ειναι η επόμενη συσκευή μου. Βαρέθηκα να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως το εκάστοτε iphone αξίζει τα 700€. Δεν τα αξίζει και επιπλέον το android εχει κανει άλματα που πλέον ειναι το ιδιο smooth και clean…Να χαίρονται τα consents τους, σε λιγο καιρό θα γεμίσει το διαδίκτυο εικονικά ios 9 και παει λέγοντας….περπατώ στον δρόμο και βλεπω ενα σωρό τυπισσες με iphone που ιδέα δεν έχουν τι κανει το λειτουργικό τους, με τον ιδιο πολλές φορές ήχο κλήσης και μηνυμάτων και βλεπω ποσο διαφορά έχουν αυτοι οι χρήστες με τους ανάλογους των android ναυαρχίδων ( οχι των απλών τηλεφώνων) που αυτο που επιλέγουν ξέρουν τι κανει και πως το κανει και ειναι συνηδητοποιημενοι …
Σε ευχαριστώ Apple για τις όμορφες παρόλα αυτα εμπειρίες που μου έδωσες…εύχομαι να αργήσω να σε ξαναδώ….

gkampanis

οκ, άντε να πάρεις την κινεζιά σου να βάλεις την custom rom σου, να σκάνε τα Updates σου, να περνάς όλη τη ζωή σου κλαίγοντας πάνω από το xda μπας και βγει κάνα fix και να περάσεις ωραία και να λες πόσο μάγκας είσαι, απέναντι σε μια τύπισσα (όπως λες) που έχει iphone και που θα έπρεπε να ξέρει τι κάνει το λειτουργικό της, όχι να έχει λειτουργικό τηλέφωνο. δηλαδή ο χρήστης της τεχνολογίας πρέπει να ξέρει και πώς γράφεται το λειτουργικό και αν κάνει Paging ή segmentation στο garbage collection process και να μπορεί να κάνει kernel debug στο subsystem, αλλιώς δεν έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιεί! οι τύπισσες που αναφέρεσαι, όπως και τα μικρά παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι μη-πληροφορικοί και όσοι δεν θέλουν να ασχολούνται με το πώς δουλεύει έχουν κάθε δικαίωμα να απολαμβάνουν τα οφέλη της. Μόνο ντροπή μπορώ να πω που καταφέρεσαι έτσι απέναντι σε όλους αυτούς επειδή νομίζεις ότι είσαι ανώτερος που μπορείς να αλλάξεις τον ήχο κλήσης και του μηνύματος, αντιγράφοντας αυτά που κάνουν στο XDA και στο youtube για ρουτάρισμα και όλα αυτά. Συγχαρητήρια, θα έπρεπε να προσληφθείς σαν γενικός διευθυντής στη google και οι υπόλοιποι θα πρέπει σπάνε πέτρες στη Σιβηρία και… Συνέχεια »

Χρήστος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΥ,

ανανέωσε το ραντεβού σου με την apple σε 4 χρόνια. Ή και λιγότερο..;

Δεν χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου για τίποτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γουστάρεις την κάθε στιγμή με αυτό που έχεις.

lorentzos

Ο/Η Vasilis Σωστός, συμφωνο με αυτα που γραφεις, το θεμα ειναι να μην φανατιζετε κανεις με την καθε εταιρεια, αυτοι κανουν καλα την δουλεια τους, ο καθενας απλα να κοιταει αυτο που του ταιριαζει για την δουλεια που το θελει και οχι να ειναι κολλημενος με μια εταιρεια μονο και μονο για να για να υποστηριζει την αγορα του και οτι ειναι ενας απο τους εκατομμυρια φαν.

Karypos

Παιδες καλησπερα… Καταρχην ωραιο κινητο αν και χρηστης Nexus 4… Πολλα απο αυτα που αναφερονται στο αρθρο τα εχουν (για να μν πω μονο το Nexus 4 με μια custom ROM) πολλα κινητα.. Διορθωστε με αν εχω λαθος αλλα ετσι νομιζω.. Προσπαθει να κανει δικα της πραγματα, να δημιουργησει αλλα πλεον τα περισσοτερα που κανει ειναι “μασημενη” τροφη… Φιλικα παντα.. Yaw!

Θοδωρής

Έχει κουράσει το iOs και η Apple, χρειάζεται ριζική αλλαγή, αλλά δεν νομίζω να συμβεί.

Thodoris13

@gkampanis

τα ποσοστά σου κάθε πότε τα παίρνεις;

Vasilis

@gkampanis
Την άποψη μου εξέφρασα….να ξερες μόνο εδώ μέσα πόσες φορές υπερασπίστηκα σαν εσένα την apple απέναντι σε σχόλια σαν τα δικα μου!!!
Απλά είμαι απαιτητικός όταν αγαπάω κάτι. Επειδή το κινητό σαν gadget το αγαπώ , θέλω να εξελίσσεται αναλογικά με αυτά που δίνω σαν λεφτά…θεωρώ λοιπόν πως το iphone 6 , πέραν της μεγαλύτερης οθόνης , επί της ουσίας δεν έχει εξελιχθεί από το iphone 4s σε σημαντικό βαθμό…και έχουν περάσει απο τότε 3 χρόνια! Σε αυτά τα χρόνια ομως ο ανταγωνισμός έχει κάνει άλματα που οφείλω να παραδεχτώ πως θα ήθελα να τα έβλεπα σε ένα iphone! Από την στιγμή που δεν τα βλέπω καιρός και εγώ να αλλάξω!! Παρόλα που δεν μου είναι καθόλου εύκολο μιας και διαθέτω όλη την γκάμα της εταιρίας ( apple tv, mac air , ipad mini , iphone 5s)

Εν πάσει περιπ΄τωσει οσον αφορά το consept ωραίο είναι , έπρεπε τα μισά από αυτά να τα είχε αναπτύξει η εταιρία από το ios 7 ακόμα!

Cons

Night mode yesterday!!!!
Settings μέσα στο multitasking επίσης πολύ χρήσιμο..

Φιλιππος

@Vasilis Πρεπει να καταλαβεις οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες απαιτησεις απο ενα κινητο. Πριν 1 μηνα ξαναγυρισα μετα απο 3 χρονια περιπου στο ios. Ειχα το iphone 4 για 3 χρονια και ημουν υπερευχαριστημενος (στην εποχη του απλα δεν υπηρχε κατι καλυτερο), καποια στιγμη επρεπε να το αλλαξω, πηρα το xperia z, τωρα φταιει η σονυ ή η google εγω παντως μετανιωσα καθε ευρω που εδωσα γι αυτο. Τεσπα μετα απο αλλες 2 συσκευες αντροιντ εφτασα στο nexus 5. Στην αρχη μου αρεσε, μου αρεσε πολυ. Η οθονη, η απλοτητα που θυμιζε αρκετα ios (με την καλη εννοια), ολα δουλευαν τελεια εκτος απο την καμερα που ειναι μετρια. Επειτα απο 4-5 μηνες αρχισε να με χαλαει “κατι”. Καποιες φορες κολαγαν τα παντα και εκανε restart, σχεδον οι μισες εφαρμογες θελανε force stop, ξυπναγα το πρωι και απο 80% η μπαταρια ειχε παει 15% κ.α.. Αρχισα να νιωθω αβολα με το κινητο μου οποτε πηρα την αποφαση πριν 1 μηνα περιπου να “τα σκασω” και να δωσω ευκαιρεια στην απλ μετα απο 3 χρονια. Εγω πια ξερω σε ποιο οικοσυστημα ανηκω για τωρα. Για μενα το κινητο μου αυτη τη στιγμη κανει οτι θελω. Δεν θελω ουτε να χακαρω το… Συνέχεια »

Vasilis

@Φιλιππε Μου άρεσε η σκέψη σου και σε πολλα θα συμφωνήσω… Για να μην παρεξηγούμαι, δεν αποκαλώ με κοροϊδευτικό ή περιπαικτικό ύφος κάπως τους χρήστες του ios τυπισσες ή χαϊβάνια… άλλωστε και εγω ανήκω σε αυτούς τους χρήστες…απλά με ενοχλεί το γεγονός να βλεπω “άσχετα” με την τεχνολογίας άτομα να έχουν στο,αυτί τους το,6 και το 6 plus μόνο και μόνο επειδή αυτο θα τους δώσει κάποια οντότητα…ενώ σε άλλες μάρκες κινητών, έστω και ανάλογης αξίας οταν το δεις δεν θα παει το μυαλό σου ότι ο άλλος ειναι ας πούμε ψώνιο κλπ… Τωρα όσον αφορά την εμπειρία σου με τα android μου κανει εντύπωση πως ενώ είχες τόσο κορυφαία συσκευή οπως το nexus 5 αντιμετωπίζει προβληματάκια που σε ενοχλούσαν… Όσον αφορά το note 4 που μου λες, ακομα δεν το εχω αποκτήσει, απλά ενώ ειμαι έτοιμος να κάνω το βήμα σε μια μεγαλύτερη οθόνη που διακαής μου πόθος ειναι για χρόνια, φαίνεται να κλείνω πιο πολυ στο note παρα στο plus…και ο λόγος ειναι ότι μου κακοφαίνεται να δώσω τόσα λεφτά για να εχω μια εμπειρία ακριβώς ίδια με ότι εχω ως τωρα απλά σε μεγάλη οθόνη….πράγμα που στο android δεν συμβαίνει γιατι σου προσφέρει πολλα παραπανω , έστω… Συνέχεια »

Agnostos13

Μόδα είναι και τα Samsung Galaxy πλέον (όχι απαραίτητα η σειρά S)…
Και συνήθως αυτοί είναι που κλαίνε μετά γιατί δεν ξέρουν να flashαρουν μια ελαφρυά custom rom και αρχίζει το lag (ειδικά σε κάτι mid-range και κάτω).

Εν πας περισπτώση επι του θέματος:
-Night Mode πολύ χρήσιμο για οικονομια ενεργειας αλλά μόνο με oled οθόνη
-Round Spring Board για μένα το μέλλον του iOS
-Close all Running Apps επίσης πολυ πρακτικο για οικονομια ενέργειας
-Support app επίσης σημαντικο

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά βλέπω τα σχόλια σας και από τη μια είναι να κλαίς και από την άλλη να γελάς.
Τι lag, τι force stop για τα apps και συγκεκριμένα στο nexus 5 και να κολλάει και η συσκευή (4:20 το πρωί στον ύπνο σου το είδες φίλε μου;), το z είναι για ΠΈΤΑΜΑ και το κορυφαίο πρέπει να αλλάζουμε και rom γιατί οι υπάρχων είναι βαριά-ιες.
Εντάξει είπαμε το παρακάνατε, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το θέμα και προσωπικά έχω σταματήσει αλλά σκεφτείτε το android είναι ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό και τα άλλα πετσοκομμένα, μέχρι και στο scroll σε περιορίζει το ios.
Δεν θα μιλήσω για δυνατότητες ούτε για τα + και – των λογισμικών αλλά συγκρατηθείτε και λίγο…. σας βλέπουμε.
Και το android έχει τα θέμα του αλλά όποιος πάει σε android δύσκολα φεύγει.

Agnostos13

@Αλέξανδρος

Εγω οτι λεω τι εχω δει απο ιδια χρηση… Τωρα αν εσυ απο ενα Nexus 5 (οπως λες) με AOSP μπορεις να κρινεις για καθε android συσκευη τοτε, με καθε σεβασμο, δεν ξερεις τι σου γινεται!
Κλαψε και γελα ελευθερα

Αλέξανδρος

Ποιός είπε κάτι τέτοιο. Αν θες να δεις γιατί κολλάει μια συσκευή μετά από καιρό (εφόσον στην αρχή δεν κολλούσε γιατί μετά ερχόμαστε στα λόγια σου, δηλαδή από την αρχή η Rom δεν ήταν για το κινητό) δες παρακάτω και στο περίπου θα καταλάβεις αν και το θέμα είναι πολύ μεγάλο (και δεν αφορά μόνο την Rom αλλά και το το launcer του κατασκευαστή, πόσες εφαρμογές έχεις και επόμενο πόσες διεργασίες στο παρασκήνιο, Trim,hardware, bugs…. κ.τ.λ).

https://www.doctorandroid.gr/2014/10/how-to-make-your-device-fresh.html?m=1

Και εδώ τα παιδιά κάτι λένε καλό είναι να δείτε:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5689141#post5689141

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.