iOS 9: Έρχεται το πολυπόθητο Split-Screen Multitasking στα iPad;

Πέρσι ακούγαμε συνεχώς φήμες ότι η Apple με το iOS 8 θα φέρει το split-screen multitasking στα iPad. Δεδομένης της μεγάλης οθόνης που έχουν τα iPad, η προσθήκη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού θα ήταν αναμενόμενη. Τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν το είδαμε, ίσως επειδή η Apple μπορεί να μην ήταν έτοιμη.

Σύμφωνα με νέες αναφορές από το 9to5Mac, το νέο feature είναι πλέον έτοιμο και η Apple θα εισάγει το Split-Screen Multitasking στο iOS 9. Το WWDC 2015 θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου, η Apple θα δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το iOS 9 ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ντεμπούτο τους είναι το split-screen multitasking, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Η λειτουργία του θα είναι όμοια με άλλα split-screen multitasking features που έχουμε δει σε άλλες συσκευές, ουσιαστικά οι χρήστες μπορούν να τρέχουν apps δίπλα δίπλα και να λειτουργούν ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τα apps να τρέχουν στα 1/2, 1/3 ή 2/3 views, ανάλογα με την εφαρμογή που έχουν ανοίξει.

Προς το παρόν παραμένουμε σε επίπεδο διαρροών και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα ανακοινώσει η Apple.

iOS 9: Έρχεται το πολυπόθητο Split-Screen Multitasking στα iPad;, iOS 9: Έρχεται το πολυπόθητο Split-Screen Multitasking στα iPad;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ngavoun

Πάντα μπροστα αυτη η εταιρεια.

παπαροκάς tiamat

Ωχχχ ωχχχχ!!! Πες το βαλε αυτο το feature !!,Αντε μετα να εξηγησει στο χακερ και γκικ κοινο της (κυρα τασια,σισση κορη κυρα τασιας και μανο κλαρινογαμπρο αγορι σισης) πως να το χρησιμοποιησουν

j

Αν και άργησε χαρακτηριστικά να δω τωρα τι θα λενε οι android fans…

Nikos

Μια ακομα αντιγραφεί απο την samsung. Ξερω το ειχε σκεφτεί πρώτη apple απλα δεν το ειχε κάνει…

akis

100 χρόνια τώρα, πουλάμε innovation 💡 #mpeee

Petran91

Κλασσικά σχόλια haters.
Εγώ θέλω να δω πώς θα αποδίδει στο iPad μου το multitasking συγκριτικά με το note 3 μου.

Το ότι το κάνει η samsung χρόνια τώρα δεν σημαίνει ότι το κάνει και καλά κύριοι.

Agnostos13

#kompleksismos_keep_living

Λευτέρης

Πρωτοπόρα Apple πλησιάζεις το 2013!!!!! #sammy

Vasilis

6/8 σχόλια απο κομπλεξικούς.
no comment
Ενώ το split screen στα Samsung το χρησιμοποιούν όλοι μιλάμε… Εδω ο κλασικός Κάγκουρας android tablet μόνο το wifi ξέρει να πειράζει…

Vasilis

Και για να μην παρεξηγηθώ , οι κάγκουρες υπάρχουν σε όλες τις πλατφόρμες!

Βαγγελης

ρε παιδια θελω να κανω μια σοβαρη ερωτηση και σας παρακαλω απαντηστε μου…
πουλαει ενας τυπας, το iphone 5s 16gb σχεδον σαν καινουργιο και λεει πως δεν εχει ΦΠΑ , δν ειναι κοστολογιμενο νομιζω μου ειπε και για αυτο ειναι στα 190ευρώ με ολα μεσα στο κουτι του…γινετε αυτο ρε παιδες…? βοηθηστε με…

Babis

Αν το είχε βγάλει πρώτα η apple και μετά η Google θα κράζατε όμως πρόβατα…

Βαγγος

Επιτελους ρε apple!Αντε να δουμε τωρα αν ειναι εξισου σταθερο και χωρις lag με multitasking…παντως γι αυτο ανεβαζει σιγα σιγα και την ram στα προιοντα της….

giannisanag

επιτελους…
ας ειμαστε σοβαροι ομως.multiwindow και floating apps υπαρχουν εδω και πολυ καιρο στο android. το κακο ειναι οτι η apple ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ.ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ INNOVAtion

Dimitrinho

@Βαγγελης 2 περιπτωσεις υπαρχουν η ειναι fake η ειναι κλειδωμενο σε αμερικανικο δικτυο η γνωμη ειναι να το αποφυγεις.

Gagarin

Αυτο που μου αρέσει πιο πολυ οταν μια είδηση αφορά την apple όλοι οι haters χώνουν κ οι fan στηρίζουν!!!Κ το ανάποδο!!!
Σε λίγα χρονια θα γεμίζουμε τα γήπεδα με fan boys θα τους βλέπουμε να πλακώνονται γιατι το δικό τους κινητο εχει πιο πολλα ΜΡ ή γιατι η τάδε λειτουργία την είχαν η μεν πιο πριν απο τους άλλους!!!
Πραγματικά ειναι θαυμαστο οτι έχουν καταφέρει οι εταιρείες να κάνουν στρατούς φανατικών αγοραστών!!!!Δλδ τους πληρώνεις κ σε έχουν κ μισθοφόρο!!!

9gag

παντα ειχα την απορια για τους apple fans…και ας μου το εξηγησει καποιος… οταν ειχαν τα iPhones 4’inches οθονη,1GB Ram και 8mp camera ολα καλα σωστα? δεν ειχατε κανενα θεμα..ολα τελεια…το τελειο κινητο…σωστα? ερχεται η 4.7 και δεν δεχεστε καν την ηττα (γιατι περι ηττα προκειται) οταν ο jobs ελεγε μεχρι 4 ιντσες ειναι η σωστη οθονη…μολις εγινε 4.7 (πιο μεγαλη…κρυφος ποθος ΠΟΛΛΩΝ – αλλα κανενας δεν το παραδεχοταν) ολα καλα…”ζηλευετε ρε Lag-boys” και τα σχετικα. ερχονται οι φημες για 2Gb ram και 12Mp και τωρα παλι ολα καλα οταν τοσο καιρο οπως λεγατε με παθος δεν τα χρειαζοσασταν γιατι ολα κυλανε σαν νερο και οι φωτογραφιες ειναι απλα θεικες (comments απο εξυπνακηδες περι δεν χρειαζονται τα mp για την καμερα comming in…3..2..1) τωρα ερχεται το multitasking και ολα καλα…μα γιατι κραζετε βρε Lag-boys…θαυμαζετε την ανωτεροτητα.. κοινως…αντιστεκεστε σθεναρα στις σωστες παρατηρησεις αλλων χρηστων αλλων ΟS και οταν τα παιρνει και το iOS…ολα καλα…το παιζουμε παπια..και ριχνουμε σταχτη περι Lag/Touchwiz/Πυρηνες και ολα τα σχετικα…αρκει να ξεχαστει το θεμα-ηττα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λενε καποιοι…το ιδιο ειχαν πει και για την οθονη…καποιοι θα πουν και για την Ram και το μεγαλο θαυμα θα σκασει μυτη απο την μπαταρια οταν μεγαλωσει στο “κανονικο” iPhone (και οχι… Συνέχεια »

tasos

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ μιλούν για αντιγραφή, θα πρέπει να ξέρετε ότι η Microsoft ήταν αυτή που έβαλε πρώτη το λεγόμενο split-screen στα Windows 8…..

Daniel

ios 9 θα το δεχεται το iphone 5 64 gb

j

@9gag επειδη δεν παίζει να εχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου iPhone. Ναι και με το 1 b raμ σφαίρα παει. Η κάμερα στα 8 mp ειναι παρα πολυ καλη (εχω 4s και φίλος με s4 μου λεει ενώ εχει λιγότερα mp απο το δικό μου βγαζει αρκετα καλές φωτο). Αλλα μην κοροϊδευόμαστε δεν μπορει να εχει για αλλα 10 χρόνια οθόνη 4 ιντσών 1 ραμ και 8 mp. Γιατι ενώ τρέχει καλα πρέπει κατι να κάνει και για να αυξήσει τις πωλήσεις. Τωρα για πες μου εσυ. Λεμε πως ολα τα παραπανω μας ικανοποιούν και πως τα iPhone εχουν καλα χαρακτηριστικά και μας κράζετε. Βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά παλι κράζετε. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ! Επισης οι πωλήσεις τα δείχνουν ολα. Και μην μιλήσετε περί προβάτων γιατι η Apple εχει καταφέρει να κάνει αυτο που δεν εχει καταφέρει καμία αλλη εταιρια. Να κυκλοφορεί ενα ακριβό κινητο που ομως ειναι απλό για τον μέσο χρήστη και τρέχει αν οχι καλυτερα το ιδιο με τα αλλα κινητα με καλυτερα χαρακτηριστικά. Και για όσους λετε πως το iOS ειναι πολυ απλό ενώ το android πιο περίπλοκο να σας ενημερώσω πως η πλειοψηφία των αγοραστών δεν γνωρίζουν καν για τς δυνατότητες αυτες. Θέλουν ενα κινητο για… Συνέχεια »

Agnostos13

@9gag
Η αναβαθμισεις ειναι καλοδεχουμενες αλλα οχι αναγκαιες. Η μεγαλυτερη οθονη δεν ειναι αναβαθμιση.

Mary

Στα παραπάνω κομπλεξικά σχολια δεν θα απαντήσω καν για ειναι αστεία, θα απαντήσω μονο στον 9gag γιατι και εχω κάποιες απορίες σχετικά με τους android/Samsung fans! Λοιπόν οταν φιλε 9gag είχατε το πλαστικό το Galaxy δεν το αλλάζατε με τίποτα, μετα το s6 κάνατε μια κωλοτουμπα και ξαφνικά σας εγινε must το μέταλλο! Οταν παλι κράζετε το πάχος και τη μπαταρια του iPhone, με το που βγήκε το s6 παλι το κάνατε γαργάρα! Όσο για αποσπώμενη μπαταρια και κάρτα μνήμης που είχατε ρίξει τρελό τρελό κράξιμο στην Apple μολις το έκανε η Samsung σας φάνηκε ουαου! Innovation….. Για αντιγραφές σε design τι να πουμε; Για το το γυαλί μπρος πισω που το αντέγραψαν Sony Samsung lg? για το μεταλλικό πλαίσιο του Galaxy s6 που ειναι ίδιο με του iPhone 6? τι να πρώτο πουμε! Για το google drive και τη ψηφιακή βοηθό Google now που αντιγράφηκαν απο Apple(iCloud, Siri) τι να πουμε; Και ποσά ακομα τα οποία δεν πρόκειται να κατσω να γράψω, γιατι 1ον δεν ειμαι και φανατική φαν της Apple ουτε καμίας εταιρείας και δεν δεύτερον δεν θα κάτσω να μετράω ποιος ειναι ο καλύτερος. Ο μονος λόγος που σου απαντάω ειναι για να δεις ότι πολλά απο… Συνέχεια »

giannisanag

asos
note 2 βιντεο παρουσιαση της samsung με multiwindow στις 2.10.2015
Το note κυκλοφορησε αυγουστο του 2012
https://youtu.be/yr2g_aJQzQk

Τα windows 8 κυκλοφορησαν 26 οκτωβριου 2012

@j
με το ενα τριτο του κοστους ο μεσος χρηστης θα κανει αυτα που λες τελεια πχ με ενα lumia 630

giannisanag

J
Ο μεσος χρηστης θα κανει τελεια αυτα που λες με ενα lumia 630 με το ενα τριτο του κοστους

@tasos
το note 2 παρουσιαστηκε πριν τα 8 και ειχε multiwindow

panos

@Mary
Ναι θα πάρουμε και 35 πυρήνες άμα θέλουμε τι πρόβλημα έχεις πάρε εσύ το i phone που λες ότι δεν υποστηρίζεις καμιά εταιρεία και άσε εμάς.Και να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες από την Samsung….

el_mac

@gianisanag επειδη σε βλεπω να επιμενεις και να λες ανακριβειες να ξερεις οτι αυτο που λεει ο tasos ειναι αληθεια. Τα windows 8 ειχαν ανακοινωθει πολυ νωριτερα και μαλιστα στα preview release του λογισμικου που εγινε απο το 2011 το splitscreen αναφεροταν ως killer feature και υπηρχε κανονικα στο λογισμικο. Απο εκει το πηρε η samsung. Μη γραφουμε οτι μας αρεσει…

Parastas

@mary Ξέχασες να αναφέρεις.

1. Το ζαφείρι στον φακό της κάμερας
2. Τον 64bit επεξεργαστή
3. Τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ innovations (μετά θάνατον Steve) τα οποία έγιναν γαργάρα από πολλούς fans και τα δέχτηκαν με εξαιρετικά μεγάλη καχυποψία.
Όμως ανέβασαν τον πήχη και έγιναν mainstream features σε όλες τις ναυαρχίδες.

Μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά. Οκ οι τιμολογιακές πολιτικές της Apple είναι για κλάματα και τα ram είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να αυξηθούν, αλλά όχι ότι δεν καινοτομεί κι όλας.

Nickolas

Πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό ειδικά σε συσκευές με μεγάλες οθόνες. Ωστόσο περιμένω να δω πως θα υλοποιηθεί, γιατί αν δεν κάνω λάθος στο note είναι περιορισμένος ο αριθμός εφαρμογών που υποστηρίζουν split screen ενώ σε windows συσκευές οποιαδήποτε εφαρμογή μπαίνει σε split screen.

NZ

Γιατί τσακώνεστε; Το λένε και οι γιατροί!
“Ένα ΜΗΛΟ την ημέρα, το Android κάνει πέρα!” 😛

tasos

Αν το πάμε έτσι….τα Windows 8 το είχαν πριν ακόμα γίνουν επίσημα, όταν ακόμα ήταν σε technical preview.

Makis

@ Parastas +1

παπαροκάς tiamat

. Το multiwindow το έχει ενσωματωσει σε συσκευη η Samsung ηδη απο το θρυλικο original note το 2011! Τον απολυτο θεο των κινητων (κ οχι το πρωτο iphone οπως εσφαλμένα επικρατησε)

https://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/mobile/benefit.html

ο θεος ειπε. AND THERE WILL BE LIGHT ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ NOTE ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

Ιωάννης jb

Έχετε πολύ γέλιο κάποιοι!!!! Για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν η Apple είχε μείνει πίσω σε μέγεθος οθόνης και το διόρθωσε πέρισυ!!! Εντάξει ήταν περίεργο να υπάρχουν όλα τα τέρατα με αναλύσεις fhd και μέγεθος οθόνης 5+ ίντσες και από την άλλη το iPhone στις 4!!! Αν τον περασμένο Σεπτέμβριο η Apple δεν ανέβαζε τις ίντσες θα το είχε χάσει το παιχνίδι! 9gag εσύ είσαι gag και φαίνεται πρώτα απ’όλα απ’το όνομα σου!!! αν δει κανείς και αυτά που γράφεις τότε δε χωράει αμφιβολία!!!!! Να σου πω κάτι εκεί στην Apple gag-a δεν είναι! Είδαν ότι αν μένανε στις 4 ίντσες το χαναν το παιχνίδι! αυτό και μόνο αν σκεφτόσουν με το λιγοστό σου μυαλό δε θα καθοσουν να γράψεις ένα ολόκληρο κατεβατό, στο οποίο θα τους επικρίνεις! Το split screen από τη στιγμή που η οθόνη έχει μεγαλώσει (iPhone 6 plus), είναι καλοδεχούμενο απλώς για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην άψογη λειτουργία τις συσκευής θα πρέπει να ανεβεί και το μέγεθος τις μνήμης ram απλά τα πράγματα παίδες!!!! Και φυσικά δε μπορώ να μη παραδεχτώ την εταιρία για το πόσο έξυπνα πλασάρει τα νέα χαρακτηριστικά!!! Κάθε χρόνο και κάτι καινούργιο! Όποιος τα έχει τις τα σκάει και… Συνέχεια »

mrk

Παιδια ενα εχω να πω. Το καλο πραγμα αργεί να γινει!!!

j

@giannisanag το limit ουτε τοσο καλη κάμερα εχει ουτε εχει τοσο όμορφο ui με το iPhone (αν τα windows ηταν ωραίο, δεν λεω για σταθερότητα κτλπ μονο για εμφάνιση, θα ηταν σε πολυ καλυτερη θεση

dimitris

παιδια να κανω μια ψιλοσχετικη ερωτηση? 30 χρονων ειμαι και ειμαι fan μπορω να πω της τεχνολογιας. εχω το lg g3 16gb και η ερωτηση μου ειναι: τι ειναι το split screen???????

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, από εδώ και κάτω θα σβήνουμε σχόλια που δεν είναι σχετικά με την είδηση του split-screen στο iPad.

DimitrisZ

Και κλασσικα, το split screen θα το εχει μονο το τελευταιο μοντελο. (Air 2).

Sotiris

Δυστυχώς τα πρόβατα της σαπιομηλιάς με τα σχόλια τους δεν αφήνουν την παραμικρή πιθανότητα να γίνει τεχνολογική συζήτηση και φέρνουν στο προσκήνιο συζητήσεις για την κατάντια του ανθρώπινου γένους με την έλλειψη επιχειρημάτων που τους διακρίνει. Για άλλη μια φορά όσοι γράφουν την αλήθεια αποκαλούνται haters και γραφικοί. Καλά το πάει η Apple, προσπαθεί να αντιγράψει την Samsung. Και για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η συμβολή των Κορεατών σε πράγματα που σήμερα τα θεωρούμε αυτονόητα στο android κι ας τους κράζουν οπαδοί άλλων εταιριών ακόμα και εντός του ίδιου οικοσυστήματος. Για όσους μιλάνε για windows 8 ενώ ήδη κυκλοφορούσαν κινητά Note, δεν θα ασχοληθώ.

Γιώργος

Η Apple έστω με μερικά χρόνια καθυστέρηση (ως συνήθως) φέρνει στο IOS πράγματα που για άλλους είναι δεδομένα εδώ και χρόνια. Οι επαγγελματίες υβριστές και χειροκροτητές ας πανηγυρίσουν , μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.

Agnostos13

Τοσο πολυ σας καιει μερικους που η Apple προσθετει νεα features στο iOS? Ναι, το Android μπορει να εβαλε πρωτο split-screen σε συσευες με 1gb ram (με το lag να πηγαινει συννεφο) και με οθονες 4,5-5″. Τωρα η Apple φαινεται να παρουσιαζει την δικια της εκδοχη σε συσκευες των 2gb ram (με το πολυ ελαφρυτερο iOS) και ελπιζουμε πως θα σταθει αξια των περιστασεων. Και φυσικα λογικα θα μπει σε συσκευες που εχει νοημα το split-screen με μεγαλες οθονες (>7″), για οποιον φυσικα δεν θελει να βγαζει τα ματια του!
Δεν εχω δικαιωμα να εχω τετοια features σε ενα αξιοπιστο και ασφαλες λειτουργικο; Πρεπει με το ζορι να αγορασω Android συμφωνα με λογικη μερικων;

ΥΓ. Μην γραφετε για 64bit στους Android-ακηδες, δεν ξερουν τι ειναι!

LeoG3

@9gag
Σωστά τα λες φίλες μου , μην δίνεις σημασία στους διάφορους άσχετους jb (=Justin Bieber).

Βαγγος

Κωστα συγγνωμη για το σχολιο μου που θα ειναι εκτος θεματος του αρθρου αλλα πρεπει να το Ξαναπω!Mary εντοπισα μερικα λαθη σ αυτα που ελεγες λογω αγνοιας σου θελω να πιστευω —Για αντιγραφές σε design τι να πουμε; Για το το γυαλί μπρος πισω που το αντέγραψαν Sony Samsung lg? για το μεταλλικό πλαίσιο του Galaxy s6 που ειναι ίδιο με του iPhone 6?–Οι καταναλωτες της σαμσουνγ ζητουσαν premium υλικα τι ηθελες να κανει δηλδ η σαμμυ?εστω και αργοπορημενα το εκανε..Επισης Μην ξανακουσω πως το μετταλικο πλαισιο ειναι αντιγραφη απο την apple!!Ρε παιδια ψαχτε λιγο πριν μιλησετε.Καταρχας η htc το εκανε 1η…ακολουθησε η apple κτλ..δεν ειναι θεμα design ειναι κατασκευαστικο.μεχρι κι οι 0λαστικες λωριδες υπαρχουν για να διαχειριζονται wifi 3g κτλ…Επιπλεον ανεφερες το θεμα με την sd card και την αποσπωμενη μπαταρια.Ναι πολλοι δυσαρεστηθηκαν αλλα οπως βλεπουμε πολλες εταιριες φτιαχνουν τα κινητα τους unibody και εφοσον δν υπαρχει θεμα με τν μπαταρια καλως δεχουμενη η αλλαγη.Για την sd το ιδιο….φιλικα παντα

el_mac

By wiki “(windows8) It was announced at CES 2011, and followed by the release of three pre-release versions from September 2011 to May 2012.” Για οσους λοιπον θελουν να μιλησουν στην apple για αντιγραφη ας δουν πρωτα την αληθεια.

ΥΓ και ας μη μιλησουμε για metro design ui. Εκει η google και samsung ερχονται τελευταιες. Πισω απο apple και πολυυυυυ πισω απο microsoft.

notafanboy

@agnostos13 κανεις δεν σου ειπε να παρεις android. Οτι θες παρε. Η κριτικη που κανουμε -οι λογικοι γιατι υπαρχουν και τα ανωριμα fanboys- ειναι για το πως πλασαρει ως καινοτομιες η apple, πως υποδεχονται οι fans και τελικα ποσο κοστολογουνται features που ο ανταγωνισμος τα προσφερει φθηνοτερα εδω και καιρο. Δεν υπαρχει αμφιβολία απο μενα τουλαχιστον οτι μπορει η εφαρμογη του splitscreen στο ios να ειναι πιο smooth και lagless απο οτι σε παλαιοτερα android (στα 2 note που εχω -note 3 και 10.1 lte δουλευει αψογα). Δεν πιστευω ομως οτι η apple ΔΕΝ μπορουσε να το δωσει σε παλαιοτερες version (μαζι με την απαραιτητη ram) των συσκευων της. Αυτο φυσικα ειναι δειγμα εξαιρετικου marketing. Το να πανηγυριζουν ομως οι πελατες μιας εταιρειας για το καλο της marketing που τους οδηγει να πληρωνουν παραπανω χρηματα για πραγματα που δεν αξιζουν τοσα , με ξεπερνα. Οσο για αντιγραφες και release το 2011 το note δεν ηταν announced αλλα υπαρκτο, και windows phone με split screen δεν υπρχει https://news.softpedia.com/news/Microsoft-to-Add-Split-Screen-Multitasking-and-Actionable-Notifications-to-Windows-Phone-456526.shtml The next new feature Windows Phone users should expect is called “split-screen multitasking.” According to the cited source, this feature will be available “for devices having a certain minimum display size.” https://forums.windowscentral.com/windows-phone-8-2/306872-microsoft-add-split-screen-multitasking-actionable-notifications-windows-phone.html Αυτα… Συνέχεια »

Agnostos13

@notafanboy

Δεν ειπε κανεις οτι το splitscreen multitasking θεωρειται καινοτομια της Apple. Ειναι χρησιμο χαρακτηριστικο (για τα tablet που εχουν αναλογο μεγεθος οθονης) που ελειπε και ηταν θεμα χρονου να προστεθει. Δηλαδη πρεπει να κλαινε οι χρηστες iOS που προστιθεται ενα ακομα χαρακτηριστικο;
Το forcetouch αντιθετως ειναι καινοτομια της Apple ομως!

ΥΓ. Για μενα η αξιοπιστια και η ασφαλεια υπερεχει των εξειδικευμενων χαρακτηριςτικων οποτε δεν θα επελεγα Android ειδικα οταν μιλαμε για επαγγελματικη χρηση!

el_mac

@notafanboy και τα windows 8 υπαρκτα ηταν. Τα δουλευα στο pc μου. Κανεις δε μιλησε για windows phone. Ετσι κι αλλιως το αρθρο αναφερει οτι η δυνατοτητα αυτη θα μπει στο ipad. Αρα μιλαμε για tablet. Η microsoft το εβγαλε πρωτη τι να κανουμε.

Vai

@Agnostos13 αν θελεις κινητο για επαγγελματικη χρηση θα πρεπει ομως να πας σε τελειως διαφορετικο λειτουργικο το οποιο κατ εμε ειναι πολυ καλυτερο της google και του ios.
Ενα λειτουργικο που ηξερε τι θα πει πραγματικο Multitasking και συνεχιζει να το δειχνει μεχρι και τωρα που ολοι οι υπολοιποι υποτιθεται πως “καινοτομουν”.
Και οχι, δεν μιλαω ουτε για WP.

Αμεσως επομενο βημα για επαγγελματικη χρηση σε android ειναι μονο η σειρα note και αυτο λογο των διαφορων features με το πενακι και τα συναφη!

Vai

Να προσθεσω επισης οτι δεν εχει καμια σημασια ποιος το ειχε πρωτος και ποιος το επινοησε πρωτος σαν πατεντα διοτι αυτη η συζητηση θυμιζει παιδικους καβγαδες που δεν οδηγουν πουθενα.

Σημασια εχει σε ποιο λειτουργικο παιζει πιο σωστα και με ποση ευχρηστια μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις στην καθημερινοτητα του.

Agnostos13

@Vai
Μιλας με γριφους γεροντα…

parastas

@Agnostos13 Κλαίω… 😆

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.