iPhone 4S: Το iOS 8.3 πιο γρήγορο από iOS 9 Beta [video]

Στο WWDC 2015 η Apple ανακοίνωσε επίσημα το iOS 9 μαζί με όλες τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν οι οποίες ξεκινούν από το iPhone 4s και φτάνουν μέχρι iPhone 6 Plus. Όταν είχε δώσει πέρσι την αναβάθμιση σε iOS 8 υπήρχαν κάποια προβλήματα με την ταχύτητα σε συσκευές όπως το iPhone 4s, τα οποία όμως διορθώθηκαν στη συνέχεια.

Την αναβάθμιση σε iOS 9 δεν θα την δούμε πριν από τον Σεπτέμβριο, αλλά είναι διαθέσιμο το iOS 9 Beta που μας επιτρέπει να δούμε πόσο καλά θα τρέχει το iOS 9 στο iPhone 4s.

Από το παρακάτω video στο οποίο δυο iPhone 4s τρέχουν iOS 8.3 και iOS 9 beta, τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά με το iOS 9 το οποίο είναι πιο αργό από το 8.3. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι δεν είναι η τελική έκδοση που θα δοθεί στους χρήστες και ότι είναι το πρώτο beta που δίνεται στους developers και μπορεί να μην έχουν γίνει οι κατάλληλες παραμετροποιήσεις ακόμη για να τρέχει σε παλαιότερα iPhone.

Διαβάστε επίσης: iOS 9: Ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν και πότε

Δείτε το video:

iPhone 4S: Το iOS 8.3 πιο γρήγορο από iOS 9 Beta [video], iPhone 4S: Το iOS 8.3 πιο γρήγορο από iOS 9 Beta [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iakovos80

Λογικό…καλύτερα να μην έβγαζε για το 4s άλλη έκδοση γιατί κρεμάει που κρεμάει με την 8…βέβαια είναι beta αλλά και πάλι…δεν χρειάζεται Apple να ταλαιπωρείς άλλο το ήδη ταλαιπωρημένο 4s…για το όνομά σου και την αξιοπιστία σου.

Ωασίλης

Πρέπει να είναι μαζοχιστής κάποιος για να περιμένει να είναι γρηγορότερο…

ddr2

Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Η σύγκριση μεταξύ της ώριμης 8.3 με την πρώτη beta του ios9 είναι προφανώς άδικη.
Από την άλλη, η αναβάθμιση σε κάθε περίπτωση, είναι δυνητική, όχι υποχρεωτική.

Agnostos13

Ειναι πολυ νωρις ακομα…
Ωστοσο σαν χρηστης iPhone 4S πιστευω πως η ευκολη λυση ειναι να κοψει τα εφετζιδικα χαρακτηριστικα (κινηση-widget) και να κρατησει την ουσια (support για swift-metal κλπ) διατηρωντας το γρηγορο και χρηστικο!

killbillgr

Τα ζώα μου αργά!!!

Ιωαννης jb

Να βρε γι’αυτό τη γουστάρω την Apple!!!!
Το 4s είναι συσκευή που έχει σχεδόν 4 χρόνια που κυκλοφόρησε, αυτή τη στιγμή λειτουργεί με το πιο πρόσφατο λογισμικό και θα συνεχίσει ακόμη και το 2016 να έχει το πιο πρόσφατο!
Τέτοια υποδειγματική υποστήριξη δεν υπάρχει πουθενά αλλού!

Nick

Το ομορφότερο για μένα iPhone μέχρι σήμερα (ειδικά σε μαύρο το γυαλί πίσω τα σπάει) συνεχίζει ενωμένο δυνατό :-P. Μπράβο στην Apple που το τιμά τόσα χρόνια μετά (σε φετινές και περσινές αμερικανικές ταινίες και σειρές το βλέπω πιο συχνά από όσο κυκλοφορεί πλέον έξω στους δρόμους της Αθήνας :-P).

Impressive-Instant

Μπράβο στην Apple που συνεχίζει να υποστηρίζει μοντέλο τετραετίας…

inblx

“Λειτουργει” με το πιο πρόσφατο λειτουργικό. Σέρνεται μάλλον θες να πεις. Και δεν κατηγορώ την Apple, το κινητό είναι πλέον πολύ παλιό, με ελάχιστη μνήμη RAM, μπορεί να τρέχει καλά τα animation χωρίς να ρίχνει FPS (δεν έχει και καμία τεράστια ανάλυσή κιόλας), ομως στα reboot και αυτό που αποκαλεί ή Apple multitasking (γιατί ΔΕΝ είναι) δεν τα παει τόσο καλά. Χάλια μάλλον. Αυτούς που κατηγορώ είναι οι αγοραστές του iPhone 4s παράδειγμα, που θέλουν (και με το δίκιο τους, ένα καρό λεφτά έδωσαν) να έχουν την τελευταία έκδοση λειτουργικού, ξεχνώντας πως χαλάει σιγά σιγά ή εμπειρία χρήσης λόγο του lag, freeze και της καθυστερήσεις γενικότερα. Αν λοιπών ή Apple το είχε φιλοσοφίσει καλύτερα το θέμα την RAM, και έβαζε από τότε 1GB, ίσος τώρα το κινητό να έτρεχε πολύ καλύτερα. Αν όλοι οι “απαιτητικοι” χρήστες των iPhone καταλάβαιναν πως δεν γίνεται να έχεις το τελευταί OS πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία ενός κινητού, τότε μπορεί να σταματούσε στην πιο Stable εκδοση, και ακόμα να δούλευε νερό. Αυτό κάνουν πολλοί Android κατασκευαστές, όπως ή Sony, HTC, LG κτλ. Αντίθετα με άλλες εταιρίες που θέλουν να γίνουν Apple, ξεχνάνε τις συσκευές με ελαττωματικες εκδόσεις λειτουργικών μόνο και μόνο για να λένε… Συνέχεια »

giannisanag

Το παλιο καλο iphone 4s. Κανενα android δεν εχει μπορεσει να το ξεπερασει σε χαρακτηρα. Ποιοτητα, φορητοτητα, ταχυτητα, δυνατοτητες για την εποχη του (ακομα και το 4) . Ηταν η εποχη που η apple νοιαζοταν απλα να κανει το καλυτερο οπως το αισθανοταν κι οχι να ανταγωνιστει σε εντυπωσιασμο τα android οπως εκανε απο το 5 και μετα. Τα 4αρια ηταν απλως εκτος συναγωνισμου και ειχαν fans που ηξεραν. Απο την αντιγραφη εκεινων των original fans του 4 του 4s του 3g των macbook προηλθαν τα σημερινα isheeps που δεν καταλαβαινουν οτι δεν τα κραζουμε γιατι πηραν iphone αλλα κραζουμε την apple που σταματησε να ανεβαζει τον πυχη αλλα πουλαει πλεον μουρη και τα sheeps αγοραζουν. Το επομενο iphone μου θα ναι αυτο που θα ναι τοσο μπροστα οσο ηταν το 4s για να μην πω οσο ηταν το 3g

tech21man

Ποσο trollατο και χαζο τεστ μπορει να βγαλει καποιος στο youtube τις μερες μας…

John

Μπράβο στην Apple λέει ο άλλος και βλέπω το video και το κινητό σέρνεται , lol. Μάλλον το κάνουν επίτηδες για να σε αναγκάσουν να το πετάξεις.

Κώστας Ζ

@Ιωαννης jb , υπαρχει, και μαλιστα για το Xperia Z απο τη Sony, οχι απλα το αναβαθμισε για να πει οτι οτι αναβαθμισε(οπως στο video το αριστερο iphone, αν και δεν ειναι stable και δεν πρεπει να βγαζουμε συμπερασμα) αλλα το εκανε να πεταει χωρις κανενα προβλημα! (οχι οτι πριν υπηρχε)

Chris_bmw

inblx Φίλε εχεις άδικο σε αυτό που λες όσον αφορά το 4s.Δεν υπονοώ οτι το 4s δεν έχασε σε ταχύτητα , επουδενί .. αλλά ο όρος σέρνεται το αδικεί πιστεύω .. Τι εννοώ ; Πως με την 7 1.2 που φορούσε το κινητό μου το συγκρινα με ναυαρχίδες του 2013 βλέπε galaxy S 4 αλλά κ το αντίστοιχο της xiaomi (δεν θυμάμαι το μοντελο η ναυαρχίδα της πάντως ) κ το τεσσαρακι τους έβαζε το γιαλια κ σε ταχύτητα πλοήγησης κ άνοιγμα εφαρμογών .. Τωρα βέβαια όντως έγινε λιγο ποιο αργό δίνοντας σου την αίσθηση του “ζορισματος ” κάποιες φορές αλλά κ πάλι παραμένει πολυ γρηγορο.. Καλα δεν θα αναφέρω καν την σύγκριση με το s3 .. Το εχει το μπατζανακι μου κ αυτός απορεί ακόμα πως δεν το εχει πετάξει στον τοίχο. Τωρα για μένα Προσωπικά δεν μετάνιωσα ποτε για την μετάβαση στο iOS 8 (την οποία κ καθυστέρησα να την κάνω περιμένοντας να ερθει η κατάλληλη για το 4s νομίζω η 8.2 ηταν )γιατι αυτά που κερδίζεις στην καθημερινότητα σου ειναι πολυ χρήσιμα ( απάντηση του μηνύματος μόλις ερθει οτι κ αν κανεις εκείνη τη στιγμή , δυνατότητα άμεσης απάντησης σε αναπάντητη κλήση απο οθόνη κλειδώματος αλλά κ… Συνέχεια »

dream21

Πρεπει να είναι πολύ Μ……ς ο τύπος που πάει και κάνει συγκριτικο official release εκδοση με Beta. Μα πόσο Μ…..ς.

inblx

@Chris_bmw, κοιτά φιλέ μου, το 4s καλό δεν λέω, αλλά πλέον παλιό. Το κινητό το έχω δουλέψει αρκετά γιατί το έχει ή μάνα μου και γίνομαι o Digital Assistant καθημερινά… άσε.
Το κινητό, σχετικά με άλλα κινητά του ίδιου έτους κολλάει αρκετά. Απλά τα άλλα κινητά που λέω έχουν μείνει στις παλιότερες εκδόσεις λειτουργικού, και τρέχουν νεράκι. Αν έμενε το 4s στην τάδε έκδοση λειτουργικού που έτρεχε σταθερά και καλά, ακόμα έτσι θα έτρεχε.

Αυτό για την τιμή που λέω, δεν εννοώ την τιμη του τώρα, εννοώ την τιμη που είχε τότε, ένα 700άρι δηλαδή.

Γιάννης Κ.

Το εν λόγω video είναι πραγματικά άχρηστο εφόσον πρόκειται για beta, για την ακρίβεια μία πρώιμη, ούτε καν την Gold Master έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.