Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012

Η Kaspersky Lab ανακοινώνει την online κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των λύσεων Kaspersky Anti-Virus (KAV) 2012 και Kaspersky Internet Security (KIS) 2012, των ναυαρχίδων της σειράς καταναλωτικών προϊόντων για την προστασία των προσωπικών υπολογιστών ενάντια σε κάθε ηλεκτρονική απειλή.

, Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012

Οι νέες εκδόσεις διαθέτουν κορυφαίες τεχνολογίες προστασίας δεδομένων, ώστε να αντιμετωπίζουν τις εξελισσόμενες ηλεκτρονικές απειλές πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Οι λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 παρέχουν ένα ιδιαίτερα ασφαλές και φιλικό προς το χρήστη ψηφιακό περιβάλλον, είτε εργάζεται, είτε πραγματοποιεί τραπεζικές συναλλαγές και online αγορές, είτε απλά επικοινωνεί με τους φίλους και την οικογένεια του μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Στα νέα και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά των λύσεων KAV και KIS 2012 περιλαμβάνονται:
• Δυνατότητες Υβριδικής Προστασίας, οι οποίες αξιοποιούν τη δύναμη του cloud computing, σε συνδυασμό με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφάλειας της Kaspersky που μειώνουν το μέσο χρόνο προστασίας σε μόλις 40 δευτερόλεπτα.
• Κορυφαία προστασία εναντίον άγνωστων απειλών του κυβερνοχώρου, μέσω έξυπνης παρακολούθησης εφαρμογών και δυνατοτήτων roll back. Έτσι, οι λύσεις της Kaspersky μπορούν εξαλείψουν τα ίχνη ακόμη και των πιο εξελιγμένων κακόβουλων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των rootkits
• Βελτιστοποίηση για χρήση δημοφιλών εταιρικών και ψυχαγωγικών λύσεων λογισμικού. Έτσι, οι επιδόσεις ορισμένων λειτουργιών αυξάνονται έως και κατά 50% σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις.
• Το νέο animated user interface, το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις βασικές προϊοντικές λειτουργίες με ένα μόνο κλικ.
• 28 ακόμη βελτιστοποιημένες τεχνολογίες

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rapid-eraser

Έκανα update σήμερα εγώ. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση …
Εντυπώσεις εν εύθετο χρόνο 😛

tasos

καπου διαβασα οτι οσοι εχουν την εκδοση 2011 μπορουν να κανουν δωρεαν upgrade στην 2012??ισχυει??

ασχετο αλλα το μεσημερι που μπηκα να κανω την αναβαθμιση αυτη δεν καταφερα να μου την δωσει δωρεαν αλλα οταν πηγαινες στην καρτελα your current version μου εδειχνε οτι το προιον που χρησιμοποιω ειναι το kaspersky 2012 !!!!

Dimitris

H Karpersky είναι απο τις κορυφέες εταιρίες λογισμικού antivirus. Και φυσικα αυτή η έκδοση θα είναι μια απο τις καλυτερες που υπαρχουν στην αγορα. Επίσης πιστευω ότι ειναι αρκετα πιο γρήγορο απο το 2011.

internet security

Ενα απο τα καλύτερα προγράμματα antivirus και internet security!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Kaspersky

Threads: Έντονη δραστηριότητα απάτης γύρω από το νέο κοινωνικό δίκτυο

Οι ειδικοί της Kaspersky ανακάλυψαν παραπλανητικές τακτικές που χρησιμοποιούν οι κακόβουλοι χρήστες, εκμεταλλευόμενοι τη βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Internet Kaspersky

Προσοχή! Νέα εκστρατεία phishing με στόχο χρήστες κρυπτονομισμάτων

Η εκστρατεία παρουσιάζει τις διαρκώς εξελισσόμενες τακτικές που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, αντανακλώντας την αυξανόμενη απήχηση των κρυπτονομισμάτων.

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Internet Kaspersky Microsoft

Κατακόρυφη άνοδος επιθέσεων μέσω του Microsoft SQL Server

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι hackers που επιδιώκουν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του Microsoft SQL Server, όπως προειδοποιεί μια νέα έκθεση της Kaspersky.