Kaspersky Lab press-tour, Το Techblog πάει Μόσχα

Αρχές Ιουνίου το Techblog πάει Μόσχα όπου είμαστε καλεσμένοι της Kaspersky Lab για την παρουσίαση της νέας έκδοσης του antivirus Kasperksy Internet Security (KIS 2012). Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στα εργαστήρια ανίχνευσης ιών και να συνομιλήσουμε με κορυφαία στελέχη της.

, Kaspersky Lab press-tour, Το Techblog πάει Μόσχα

Σχετικά με την Kaspersky Lab
H Kaspersky Lab είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής λύσεων antivirus στην Ευρώπη. Η εταιρεία προσφέρει την πιο άμεση προστασία απέναντι σε ηλεκτρονικές απειλές, συμπεριλαμβανομένων ιών, spyware, crimeware, hackers, phishing, και spam. Σήμερα, η Kaspersky Lab είναι μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων προμηθευτών λύσεων ασφάλειας για τον τελικό χρήστη στον κόσμο, με πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες να εμπιστεύονται τις λύσεις της.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konsoulito

Μπράβο σου Κώστα! Θα περιμένουμε πλούσιο ρεπορτάζ! Πάντα τέτοια σου εύχομαι! 🙂

mokmo

καμια προμο προσφορα τσιμπα για το μπλογκ κωστα κε κανα εξαμηνο προσφορας,το εχει κανει η εταιρεια για αλλα σαιτ.να επωφεληθουν κ οι αναγνωστες σου, ειναι μακραν η καλυτερη σουιτα η 2011.

Παπανικολαου Νικολαος

ευχομαι παντα τετοια να εχεις Κωστα….. τα αξηζεις!!!!!!

Vasilios Bouras

ΆΦΩΝΟΣ…
Θέλω και εγώ. Το Kaspersky με το ΝOD32 είναι τα αγαπημένα μου και προσωπικά τα καλύτερα antivirus που κυκλωφορούν.
Καλά να περάσεις Κώστα και θέλουμε το ρεπορταζ σου όπως πάντας ξέρεις να κάνεις…

Στέλιος

Καλή τύχη!

Giorgos

Τυχερέ! Αλλά το escape?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Kaspersky

Threads: Έντονη δραστηριότητα απάτης γύρω από το νέο κοινωνικό δίκτυο

Οι ειδικοί της Kaspersky ανακάλυψαν παραπλανητικές τακτικές που χρησιμοποιούν οι κακόβουλοι χρήστες, εκμεταλλευόμενοι τη βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Internet Kaspersky

Προσοχή! Νέα εκστρατεία phishing με στόχο χρήστες κρυπτονομισμάτων

Η εκστρατεία παρουσιάζει τις διαρκώς εξελισσόμενες τακτικές που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, αντανακλώντας την αυξανόμενη απήχηση των κρυπτονομισμάτων.

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Internet Kaspersky Microsoft

Κατακόρυφη άνοδος επιθέσεων μέσω του Microsoft SQL Server

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι hackers που επιδιώκουν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του Microsoft SQL Server, όπως προειδοποιεί μια νέα έκθεση της Kaspersky.