Συνεργασία Lenovo και BlueStacks για να έχεις Android στο PC

Η Lenovo αποφάσισε να συνεργαστεί με την BlueStacks και να τοποθετήσει το software της δεύτερης στα Windows PCs και στα υβριδικά tablets της, ξεκινώντας την Άνοιξη (χωρίς επιπλέον χρέωση φυσικά). H BlueStacks είναι μια εταιρεία software η οποία μας έχει δώσει τα Cloud Connect και App Player. Και τα 2 αυτά προϊόντα της προωθούν την χρήση Android εφαρμογών σε άλλες πλατφόρμες, όπως PC και Mac.

BlueStacks, Συνεργασία Lenovo και BlueStacks για να έχεις Android στο PC

Η BlueStacks έχει κάνει γνωστό ότι επιθυμεί να δει τις εφαρμογές της και στα Windows RT, κάτι που η Microsoft μάλλον δεν ασπάζεται, για την ώρα τουλάχιστον, ειδάλλως θα είχε δώσει την έγκριση της προκειμένου να εμφανιστούν στο Windows Store.

Το App Player μας δίνει, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, πρόσβαση σε περίπου 750.000 εφαρμογές Android.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.