LG G2: Αναβάθμιση Android Lollipop για το αμερικάνικο μοντέλο

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop για το LG G2 που κυκλοφορεί στην Αμερική από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon. Το πολυπόθητο update ξεκίνησε να διατίθεται σε κύματα για τους αμερικανούς κατόχους του G2 και φέρνει αέρα από το UI (user interface) του LG G3 αλλά και το flat design στα εικονίδια προσαρμοσμένο στο Lollipop.

Εμείς εδώ Ευρώπη και Ελλάδα φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο…

LG G2: Αναβάθμιση Android Lollipop για το αμερικάνικο μοντέλο, LG G2: Αναβάθμιση Android Lollipop για το αμερικάνικο μοντέλο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

216 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Άντε να δούμε πόσο ακόμη… Μας έχουν βγάλει την πίστη.. Ξέρουμε αν το μοντέλο της αμερικής είναι το D802?

giannis13

οι κορεατες πηραν λολλιποπ αρχες Γεναρη , οι Αμερικανοι τελη Μαρτη ….
κι εμεις ακομααααααααα !!!!

καλο να ναι κι ας αργησει λιγο παραπανω !

εγω εχω βαλει την leaked εκδοση της vodafone και ειναι πολυ καλη !!

Dimitrinho

Δωσε πονο ρε g2 το κορυφαιο κινητο που εχει βγει ποτε και ας αφησουμε τους αλλους να παιρνουν κατι s6 g4 κτλ

PAP

sumfwno me Dimitrinho.!

PAP

Συμφωνω με Dimittrinho…παρακαλω πολυ να σβηστει το greeklish σχολιο μου.! 🙂

Χρήστος

Συμφωνώ με τον Dimittrinho και γω!!! Όλοι οι άλλοι ακολουθούν από χιλιόμετρα…

koutsis

Πολύ ευχάριστα νέα!
Ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ ακόμα εδω στην Ελλάδα.
Περιμένουμε να ανυπομονησία ..

Αγγελος

Μάλλον για αρχές Απρίλη έχω διαβάσει,μακάρι!!!

Spiros

Οπτικα μου φαινεται κακοφτιαγμενο. Τι widget ειναι αυτο;;; και επισης στα on screen buttons θα επρεπε να εχει λιγο σκια για να διακρινοντε πιο ευκολα. Γενικα δε τρελαθηκα….

Λευτερης

Και γω το G2 εχω και για την εποχη του ηταν κινηταρα και συνεχιζει να ειναι ενα καλο κινητο αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Το S6 δεν ακολουθει απο χιλιομετρα το G2. Οσο για το update εγω περιμενα οτι θα μας δωσουν κατευθειαν 5.1 γι αυτο και η καθυστερηση.

Giannaras

Για g2 mini ξέρουμε τίποτα ;

DimitrisZ

Τα εικονιδια εχουν καποιες διαφορες στο σχεδιασμο απο το G3 οποτε λογικα θα ειναι πιο καινουρια εκδοση

Γιωργος

Εγω που του εχω βαλει την cloudyfa 2.2 rom θα το παρω οταν έρθει??

koutsis

^Γιώργος φυσικά όχι.
spiros τα widget και τα εικονιδια είναι σαν αυτα του G3,τι δεν σου άρεσε??

χαρης

Γιωργος@
Για να την παρεις νομιζω πως πρεπει να κανεις unroot.

Ξερουμε εαν ειναι 5.1

Βαγγος

παιδια με τα updates απλα αλλαζει η ταχυτητα κτλ και το γραφικο περιβαλλον?δηλδ αν το αγορασεις καινουργιο τωρα υπαρχει λογος να κανεις update ?

Παναγιώτης Κ.

Παιδιά εγώ έχω το Samsung Galaxy S4 και σήμερα έλαβα ενημέρωση και εγκατέστησα την 5.0.1 Lollipop. Μικρές η αλλαγές που έγιναν οι οποίες αφορούν κυρίως εμφάνιση. Η συσκευής είναι Γερμανικής έκδοσης.

Spiros

Παιδία κάνει απο σήμερα update Κροατία, Ισπανια,Ιταλία d802 Vodafone μοντέλο αντε και Ελλάδα !!

χαρης

Εαν εφτασε μεχρι Ιταλια τι ειναι για να ερθει και Ελλαδα.Πιστευω σε τιποτα πεντε μερες θα καταφτασει

alxgiann

…Mόλις αναβάθμισα τo G2 μου μέσω PC (Ιταλικό κινητό – Vodafon). Το αρχείο είναι 1,78 Gb και η όλη διαδικασία πήρε λίγο λιγότερο από μια ώρα. Κατά την πρώτη εκίνηση, θα μείνει στο logo πάνω από 5 λεπτά, μην ανησυχήσετε 😉

χαρης

alxgiann@
Εχεις παρατηρισει καμια βελτιωση πχ καμερα ,μπαταρια

alxgiann

Για το λίγο που το έχω δουλέψει, έχω μόνο παρατηρήσει λίγα πράγματα. Η κάμερα φαίνεται να ανοίγει και να εστιάζει λίιιιγο πιο γρήγορα, και η πρώτη αίσθηση που έχω είναι ότι μάλλον γίνεται καλύτερη διαχείριση RΑΜ. Oι αλλαγές στο UI και στο pull down menu ..δεν με ενθουσίασαν. Για μπαταρία κτλ, στο τέλος της μέρας. Για όσους ενδιαφέρονται, το build είναι: V30d-222-10 (για το 16άρι).

haris

Σε επικοινωνια με lg Ελλαδας μου απαντησαν οτι η αναβαθμιση θα ειναι διαθεσιμη εως τελος Απριλιου.

vaggelis

Αντε ρε παιδια…αντε να ερθει.. ξερω οτι κανει καλυτερη διαχειριση στη μπαταρια και στη ram αλλα ειναι λιγο βαρυ….

χαρης

@vaggelis
Εαν ειναι οπως μας λες ας ειναι οσο βαρυ θελει

alxgiann

Λοιπόν, μετά από 3 μέρες με το lollipop στο G2… δεν υπάρχει και μην περιμένετε καμία δραματική διαφορά. Το κινητό ήταν γρήγορο, έκανε τα πάντα καλά και θα μείνει έτσι. Αλλά… Υπάρχουν κάποια μικρά θεματάκια. Κάτ’αρχήν, έχω τη αίσθηση ότι όλα γίνονται ένα κλίκ πιο γρήγορα, ο browser φορτώνει λίγο πιο γρήγορα, η κάμερα επίσης και μερικά παιχνίδια. Όμως… έμφανίζεται lag. Όχι πολύ, όχι συχνά, αλλά υπάρχει. Η διαθέσιμη RAM, φαίνεται να είναι 10% με 20% περισσότερη κατά περίπτωση, πράγμα καλό. Επίσης η μπαταρία. Σε idle, δεν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά αλλά δείχνει να αδειάζει λίγο πιο γρήγορα. Σε χρήση online, με τις ίδιες ρυθμίσεις στην φωτεινότητα χάνω 3-4% ανά ώρα περισσότερο από πρίν. Σε άλλες χρήσεις περίπου το ίδιο. Πρίν, προς τέλος της ημέρας είχα πάντα μεταξύ 60% – 70% τώρα είναι πάντα λιγότερο από 55% και γύρω στο 50%. Τώρα για τις αλλαγές στο UI, αισθητικά είναι θέμα γούστου για τον καθένα. Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη, πάντως μου άρεσε περισσότερο όπως ήταν στο 4.2 και ότι δεν μου άρεσε, το άλλαξα (εικονίδια, γραμματοσειρές) από το LG smartworld. Φυσικά όλα αυτα δεν επηρεάζουν την χρήση, αλλά… από ότι ξέρω τα πιο πολλά διορθώνονται με την έκδοση 5.1..Ελπίζω να… Συνέχεια »

stathis

Παιδια βγηκε το lollipop για το g2 η αναβάθμιση γινεται στον υπολογιστη ομως…

Σταθης

Παιδια η αναβάθμιση lollipop εχει βγει αλλα γινεται με στον υπολογιστη στο lg suite

Σωτήρης

Εμενα παντως λεει οτι διαθετει ηδη την τελευταια ενημερωση 4.4.2 δεν ξερω για αλλους…..

panos

Μολις αναβαθμισα το g2(d802) σε android lollipop μεσω lg suite.Η διαδικασια πηρε περιπου 2 ωρες και 40 λεπτα.Αγορασμενο απο σκρουτζ

papi

Πανο Και εγώ από skroutz το έχω πάρει αλλά δεν δείχνει για αναβάθμιση τπτ

Γιώργος

Παιδιά ούτε εγώ έχω πάρει το update. Δοκίμασα και το lg-suite και το mobile support αλλά τίποτα. Επίσης αγορασμένο απο skroutz.

Storm

Εκανα κι εγω την αναβαθμιση σε 5.0.2 μεσω lg pc suite αλλα νομιζω ειναι νωρις για να πω αν υστερει σε καποιους τομεις απο την 4.4.2… Ομορφο λειτουργικο και ωραια smooth κινηση. Στο antutu benchmark εβγαλα 40.474 σκορ σε αντιθεση με την 4.4.2 που εβγαζε γυρω στο 39.500…

papi

Εσείς που πήρατε το update έχετε Ευρωπαϊκό μοντέλο και αν Ναι για ποια χώρα προοριζόταν.το γράφει στο κουτί του!!

panos

Papi,προοριζοταν για πορτογαλια.

papi

Ευχαριστώ,οπότε εμείς ακόμα περιμένουμε!

Γιώργος

Εγώ πάντως που έχω το μοντέλο για Πολωνία δεν έχω λάβει ακόμα το update. Θα δούμε…

Storm

Papi εμενα λεει “This equipment may be operated in all European countries”.

Αλέξης

Παιδιά σε όποια γλώσσα είναι η εγγύηση για αυτήν την χώρα προορίζεται , σε εμένα Ιταλικά και πήρα lollipop μέσω pc suite.

Γιώργος

Εναλλακτικά για να δει κανείς την χώρα, βάζει το IMEI του εδώ
https://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1
Το V20 είναι KK και το V30 είναι Lollipop.

Storm

Εμένα τελικά βγάζει χώρα Ιταλία βάζοντας το IMEI και έκδοση V30a.

Storm

Διαπιστωσα επισης οτι δεν εχουν βαλει την επιλογη του ασυρματου αποθηκευτικου χωρου…

χαρης

Παιδια εσεις που πειρατε 5.0.2 lollipop μπορειτε να δειτε στη βιντεοκαμερα εαν εχει την επιλογη για UHD εγγραφη βιντεο

alxgiann

Χάρη, δεν έχει. Μόνο FHD, και από τις 2 κάμερες.

Storm

Όχι δεν την έχει αλλά ούτε στην 4.4.2 την είχε. Μόνο με camera mod μπαίνει. Επισης στη λειτουργία βίντεο δεν έχει την επιλογή ζωντανό εφέ.

χαρης

Ευχαριστω παιδια ,Storm τι εννοεις camera mod?

Storm

Είναι μια προσθήκη που μπαίνει σε route κινητό και επιτρέπει στην κάμερα να γράφει σε 4Κ ανάλυση με 120fps αλλά για να μην ξεφύγουμε από τους όρους του site ψάξε το στο Google και θα το βρεις αμέσως.

χαρης

Μια τελευταια ερωτηση .Εχω κανει root σε καποια πρωην smartphone αλλα δεν γνωριζω τι γινεται με την εγγυηση ,αληθευει αυτο που λενε δεν εχεις πλεον

Storm

Φυσικά και δεν ισχύει η εγγύηση γιατί υποτίθεται ότι παρεμβαίνεις στο λειτουργικό.

papi

Άμα χαλάσει μετά το ρουτ,και δεν έχει να κάνει με λογισμικό,αλλά με hardware,Τότε ισχύει κανονικά η εγγύηση,υπάρχουν εταιρείες που αναγνωρίζουν της βλάβες τους!

χαρης

Παιδια καπου ειδα στο ιντερνετ οτιθα αργησει λιγο να ερθει Ελλαδα γιατι προσπαθουν να διορθωσουν καποια bugs που εμφανιστηκαν σε καποιους ιδιοκτητες

άγγελος

Παιδια εχω το g2 ειναι με ροοτ και μεσω pc suite μου εβγαλε ενημέρωση .αλλα οταν ηταν να κανει εγκατασταση εμεινε στο 1% και ελεγε για το ροοτ μπορω να κανω κατι !!??

χαρης

@αγγελε πρεπει να κανεις unroot δηλαδη να γυρισεις σε stock 4.4.2 και απο εκει να κανεις μετα την αναβαθμισει

Storm

Δε νομιζω να παιζει ρολο…εγω σε rootαρισμενη συσκευη την εκανα…χωρις unroot.

χαρης

@Storm μαλλον εσυ δεν ειχες περασει καποια rom οπως πιο πανω ο φιλος @αγγελος και παλι εαν ειχες περασει ρομ και ειχες επιτηχεια στο update ok αλλα το τηλ του αγγελου δεν δεχετε το update με τη ρομ οποτε ενας καλος τροπος επιλησης πρεπει να ειναι αυτος που αναφερω

χαρης

@Storm μαλλον εσυ δεν ειχες περασει καποια rom οπως πιο πανω ο αγγελος και παλι εαν ειχες περασει ρομ και ειχες επιτηχεια στο update ok αλλα στο g2 του αγγελου δεν δεχετε το update με τη ρομ οποτε ενας καλος τροπος επιλησης πρεπει να ειναι αυτος που αναφερω

Storm

Ναι την stock φορουσε το κινητο. Δεν προσεξα οτι ειχε περασει αλλη rom ο αγγελος οποτε ναι ισως χρειαζεται unroot. Βεβαια κι εμενα εβγαλε ενα προβλημα στην πρωτη επανεκινηση. Μου εβγαζε συνεχως το σφαλμα “com.android.phone has stopped” κι οταν πατουσα οκ το ξαναβγαζε αμεσως.δε μπορουσα να κανω τιποτα στο κινητο. Πηγα με το ζορι στις ρυθμισεις κι εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις κι εφτιαξε…ισως εφταιγε το root.

papi

Ρε παλικάρια τα δικά σας για ποια χώρα πήγαιναν,εμένα ακόμα δεν έχει καμία ειδοποίηση για update

Storm

Εμένα πήγαινε για Ιταλία… 6TA ο κωδικός.

αγγελος

Μαγκες ευχαριστω για την βοηθεια .!αλλα ξαναπροσπάθησα και εγινε κανονικα καπου κολλησε δεν ξερω μια χαρα απλα χρειαζεται ξανα ροοτ !απο εντυπωσεις ενταξει μια χαρα γενικα ομως εχει προβληματακια η λολιποπ, θα τα διορθώσει στο μελλον ελπιζουμε !!!

χαρης

@Storm
Δεν νομιζω οτι φταει το ροοτ οπως ειπα πιο πανω το update θα αργησει λογο μερικων bugs που εμφανιστικαν σε καποιους ιδιοκτητες και προσπαθουν να το λυσουν οποτε εσυ που ησουν ενας απο τους πρωτους που το πηρες σου εμφανιστικε αυτο ισως φταιει αυτο ισως κατι αλλο θα δουμε στην πορια οταν ερθει επισημος Ελλαδα

Γιώργος

Ήρθε το lollipop σήμερα και στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης. Δοκιμάστε το LG PC Suite

konstadinos

ακομα τιποτα για το δικο μου… ελληνικο 16gb

Storm

Εγω το συνδεσα μεσω suite και βρηκε νεα αναβαθμιση D80230b απο 30a που ηταν…παραμενει βεβαια η 5.0.2…δεν ξερω τι βελτιωσεις περιλαμβανε…

konstadinos

καλησπερα storm,τσεκαρω καθημερινα και ακομα 20H μου λεει!!!

Storm

Καλησπερα. Τι να πω υπομονη…Παντως κι εμενα απο το κινητο μεσω οτα δεν μου βρηκε αναβαθμιση. Μολις το συνδεσα στο pc κι εκανα ελεγχο τη βρηκε…δες να εχεις την τελευταια εκδοση του pc suite…

konstadinos

το κοιταω απο pc suite ota και update tool. Τα εχω ενημερωσει…..μαλλον πρεπει να κανω υπομονη ακομα!!! ευχαριστω για το reply

Χρηστος

Και εγω εχω το D802 το ελληνικο 16gb και τιποτα ακομη..

Storm

Παντως τα on screen buttons τα ηθελα λιγο μικροτερα….”κουμουτσες” ειναι…

χαρης

Το update βγηκε στη Ρουμανια αντε και στα δικα μας

papi

Καλησπέρα και εγώ ρουμανικο έχω, και πήρα το update πριν 2 μέρες, καλό δείχνει, αν και θα ήθελα και εγώ πιο μικρά τα εικονίδια κατω

koutsis

Μόλις έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 για το G2 στην Ελλαδα !
Γίνεται ΜΟΝΟ μέσω Lg support tool και όχι OTA.

Χρηστος

Εγω δοκιμασα μεσω lg support tool και μου λεει οτι εχετε την τελευταια εκδοση λογισμικου…Ελληνικο LG G2 D802 16GB

Χρήστος

Πήρε κανείς με το ελληνικό g2 d802 το update?

χαρης

Και εγω δοκιμασα και απο lg support tool αλλα και lg pc suite και τιποτα τι αλλο να κανουμε υπομονη

alxgiann

Παιδιά μην τρελαίνεστε, μετά από μερικές εβδομάδες που το έχω αναβαθμίσει εκτός από το νέο UI δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος. Εντάξει, δεν λέω ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλά έχω την αίσθηση ότι το κινητό ήταν πιο smooth στη χρήση και η μπαταρία κρατούσε λίγο παραπάνω ππριν. Άσχετα με το τι λένε οι αριθμοί (φαίνεται να έχει λίγο περισσότερη ελεύθερη ram).

Χρήστος

Μίλησα με την εξυπηρέτηση της lg, και μου λένε το αναμένουμε σύντομα, ακριβής ημερομηνία δεν είπε.. Επίσης θα γίνει σίγουρα από pc suite και lg support tool και όχι ΟΤΑ γιατί μου είπαν είναι πολύ μεγάλο αρχείο. Εγώ κοιτάω και από αυτόν τον κατάλογο https://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Έχει λίστα με τα firmware.. Έχει και τα ελληνικά μοντέλα.

χαρης

@Χρηστο
Σου ειπαν οτι δεν θα ερθει μεσω ota το update γιατι δεν καταλαβα

Χρήστος

Ναι,αυτό είπαν.Και ότι το περιμένουν,αλλά ημερομηνία ακριβώς δεν ξέρουν

σακης

Μόλις πήρα lollipop αναβαθμιση μέσω υπολογιστή Πρώτη άποψη αρκετά καλή….

Χρηστος

Ναι αλλα δεν εχεις το ελληνικο G2

emil

Ρε παιδα για να καταλάβω αξιζει η αναβάθμιση σε λολιποπ για το g2 η οχι?

ΓΙΑΝΝΗΣ

παιδια καλησπερα ειχα xperia sp το οποιο εχασα τις προαλλες κ ψαχνω για καινουργιο στις τιμες 250-300 max …Για το g2 εχω διαβασει τα καλυτερα σχεδον παντου κυριως για την εκπληκτικη τ μπαταρια αλλα κ του συνδυασμου τιμης-χαρακτηριστικα. Λοιπον ρωταω εσας τους αναγνωστες αλλα κ τον κυριο Βλαχακη αν 1. υπαρχει καποιο καλυτερο/εναλλακτικο στην κατηγορια της τιμης του? 2 αν αξιζει να παρω τωρα ενα μοντελο του 13 (αφορα το θεμα των μελλοντικων αναβαθμισεων)3.τι αρνητικα εχει..
Σημειωση ερχομαι απο ενα κινητο με αθλια μπροστινη καμερα κακη ποιοτητα φωτογραφικης σε χαμηλο φωτισμο/ ασχημη διαχειριση RAM πανω κατω απο τα 100 mb δηλαδη κ αρκετου lag..

χαρης

@ΓΙΑΝΝΗ
Το κινητο εαν το παρεις απλος θα τρελαθεις και ειδικα στην τιμη που θα το παρεις απο τιποτα σκρουτς,επισης δεν νομιζω να βρεις κανενα τοσο καλο τηλεφωνο σε τετοια τιμη,για αναβαθμισεις τωρα με την τελευταια σε 5.0.2 το κινητο απο οτι εχω ακουσει γινεται απιαστο και προσωπικη αποψει δεν νομιζω να χρειαζεται πλεον τα update, καμερα ειναι μια χαρα (καλα με sp δεν συγκινεται ουτε για πλακα η φωτο ειναι τελειες) οσο για lag σου εγκιομαι δεν θα αντιμετοπισεις κανενα προβλημα
Υπεριφανος χρηστης g2

Χρηστος

Κωστα στειλτους εσυ κανα μηνυμα εκει στην lg μπας και ξυπνησουν και βγαλουν το update επιτελους 😉

Storm

@ΓΙΑΝΝΗ απλα η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε…. Αυτο τα λεει ολα.

kostas

παιδια κατεβαστε την rom απο εδω https://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και φλασαρετε την με το flash tool….τζαμπα περιμενετε ποτε θα βγει απο pc suite για το ελληνικο μοντελο….εγω κατεβασα την unitend kindom open ειναι η v30b

Storm

Οπως ειπε κι ο alxgiann η μπαταρια εχω την εντυπωση οτι κραταει λιγοτερο. Σε φουλ φωτεινοτητα ζεστενεται κιολας αλλα δεν ξερω αν ηταν ετσι και με την 4.4.2 γιατι ειχα παντα αυτοματη φωτεινοτητα. Βεβαια στην 5.1 λενε οτι διορθωνεται αυτο…Επισης παρατηρησα lagg στους browsers ιδιαιτερα στον chrome οπου σε καποιες στιγμες η οθονη αργουσε να ανταποκριθει στο scroolling μεχρι και 5 δευτερα. Κι επισης κατι τελευταιο που ειδα ειναι οτι οταν παταω το home δεν εμφανιζονται ακαριαια τα εικονιδια και το widget του καιρου αλλα μετα απο κανα δυο δευτερα…σπανια βεβαια το κανει αυτο.

koutsis

Εγω οπως ειπα και πριν την κατέβασα Τριτη βράδυ με το support tool της LG.
Εχω το 32GB μοντελο και νομιζω οτι προοριζόταν για Γερμανια.
Το update ειναι 1,7 GB, ονομάζεται D80230B και ΔΕΝ θα έρθει ΟΤΑ στο κινητό οπως μου ειπε άνθρωπος μεσα απο την LG.
Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες μέχρι στιγμής
Σίγουρα ανανεώνεται κατα πολύ η γερασμένη εμφάνιση του UI του G2,
αλλά νομίζω οτι και η ταχύτητα ειναι λίγο καλύτερη (σε μενού,ρυθμίσεις αλλά και στο internet) όπως επίσης και η μπαταρία του.
Συμπέρασμα:βάλτε την άφοβα όταν έρθει …

angor

η συσκευη εχει γερμανικο προορισμο απο οτι εχω δει εχει βγει το λολλιποπ εκει ομως υπαρχει ενα θεματακι δν ξερω πως να κανω ενημερωση απο το lg suite καποιος που μπορει να βοηθησει πλζ

doctor

Το g2 μου είχε προορισμό γερμανία. Το έβαλα στο pc suite αλλά εμφανίστηκε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε ότι χρήσιμο ποιο την τελευταία έκδοση για αυτό το κινητό. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την 5.0.1 στο τηλέφωνο μου;

koutsis

Παιδιά δοκιμάστε με το LG support tool που ειναι ειδικά για αυτη τη δουλειά.
Απο εδω κατεβάστε … https://www.lg.com/gr/support/software-manuals

angor

επισης γερμανικο g2 αλλα ουτε το pc suite ουτε ota δν μου βρισκει την αναβαθμιση μηπως ξερει καποιος πως μπορω να την βαλω ?

χαρης

Παιδια ειδα στο fb στην σελιδα της lg hellas πως η αναβαθμισει για g2 ειναι διαθεσιμη απο lg support tool εως τελη μαϊου.

Χρηστος

Ειναι η θα ειναι;Και γω μπηκα στη σελιδα αλλα δεν το ειδα..Που ακιβως το γραφουν;

χαρης

@Χρηστος
Στη σελιδα τους λεει πως ειναι διαθεσιμο και αυτο ειναι απαντηση σε ενα σχολιο απο τη σελιδα τους οχι πως ανεβαζαν αρθρο που το αναφερει.τωρα εαν πας στη σελιδα τους στο τριτο αρθρο απο τη αρχη οπου ξεκιναει ετσι (Μην ξεχνάτε ότι και η Κύπρος έχει τη δική της γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.) εαν κοιταξεις στα σχολια του αρθρου θα το δεις και ο ιδιος

χαρης

Να ρωτησω κατι πως γινεται να συνδεθω στο lg smart word

Γιάννης

Παιδιά έχω το lοllipop στο lg g2 μια εβδομάδα περίπου! Διαπίστωσα ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα και λαγκάρει ορισμένες φορές, κάτι που δεν υπήρχε με το kitkat. Πιστεύετε ότι με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα βελτιωθεί; Ειδικά με το θέμα της μπαταρίας έχω απογοητευτεί.

Χρηστος

Τι διαφορα βλεπεις ως προς την μπαταρια;Δηλαδη μς φουλ φουλ χρηση,σε βγαζει μια μερα;

doctor

@Γιάννης από που έκανες την ενημέρωση ;

manolis

Η επαναφορα μετα την αναβαθμιση αλλαζει θεαματικα το κινητο.

Γιάννης

Την ενημέρωση την έκανα μέσω lg pc suite. Χρήστο με φουλ χρήση εννοείται ότι κρατάει μια μέρα. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία καταναλώνεται αρκετά γρηγορότερα. Aκόμα και standby να το έχεις 2-3% σου τρώει..Δεν ξέρω αν είστε ευχαριστημένοι όσοι κάνατε την αναβάθμιση αλλά εγώ όταν μπαίνω στη μπαταρία μου λέει οτι το 30% της χρήσης της είναι το λειτουργικό android, ενώ το kitkat ήταν 4%. Ελπίζω ότι με την επαναφορά θα διορθωθεί ή και με το αναμενόμενο 5.1

doctor

Ελπίζω να έχεις κάνει backup πριν κανείς την επαναφορά 😉

Aντώνης_Lg2

@Γιάννης
Φίλε Γιάννη όταν το κάνεις επαναφορά πέσμας τα νέα για να ξέρουμε αν αξίζει να αναβαθμίσουμε και εμείς όταν έρθει το Lollipop.

χαρης

Παιδες στο google+ ειδα ενα τυπο που ειχε το g2 αλλα ιταλικο και τελος παντων ειχε περασει την λολιποπ εδω και ενα μηνα και εκανε προσφατα ελεγχο μεσο pc και του εβγαλε νεα αναβαθμισει ισος ειναι διορθωτικο update στην πορια θα μαθουμε.

Storm

Η μπαταρία όντως καταναλώνεται γρηγορότερα αλλά όχι και τόσο δραματικα. Εμένα δυο μέρες κρατάει άνετα. Και πάντα η οθόνη έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση. Όσον αφορά το update κι εγώ Ιταλικό έχω κι εκτός την αρχική έκδοση έκανα άλλο ένα update αλλά παραμένει 5.0.2.

χαρης

Ρε παιδια εχει ερθει σε κανεναν το lollipop που να εχει Ελληνικο g2 απο lg pc suite

Aντώνης_Lg2

@χαρης όχι φίλε,λογικά θα μας ενημερώσει και ο Κώστας όταν θα έχει έρθει και στα δικά μας.

χαρης

Οποτε αναγκαστικα υπομονη δυστηχος

Γιάννης

Παιδιά χαλαρώστε 🙂 Δεν είναι κάτι τρομερό το lollipop! Μικρές είναι οι αλλαγές! Αν και συνεχίζω να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με το lollipop…(με το θεματάκι της μπαταρίας κυρίως) αλλά απόψεις είναι αυτές! Καλή αναβάθμιση λοιπόν 🙂

tasotse

Μετα απο 2 εβδομαδες με lollipop δεν ειδα διαφορα στην μπαταρια.απλα το κινητο εχει freezaρει κανα 4 φορες…δεν υπαρχει πια ασυρμ.αποθ.χωρος…το popup window που εβγαζε οταν εβαζες τα hands free το εβγαλαν..ακουω ραδιο και η φωνη μερικες φορες χαμηλωνει μονη της..και το weather animation στην lockscreen δεν δουλευει…δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.ευχομαι να διορθωθουν με τα επομενα update.

Storm

Οντως αρκετα κολληματα. Το weather animation στη lockscreen λειτουργει αλλα μονο οταν εχει βροχη η καταιγιδα. Στον ηλιο οχι…

Πανος

Εγω το εχω αναβαθμιση περιπου 5 μερες τωρα δεν ειδα καποια διαφορα με πριν οπως δουλευε πριν δουλευει και τωρα θα ηθελα να μου πειτε ποση ελευθερη ram εχετε εσεις εμενα οταν τα κλεινω ολες τις εφαρμογες εχω περιπου 800 με 900 mb. Και μετα πεφτει χωρις να ανοιξω καποια εφαρμογη γυρος τα 700 με 800mb φυσολογικο ειναι?

χαρης

@Πανος
Και σε εμενα γινεται αυτο με 4.4.2 .Κατα τη γνωμη μου φυσιολογικο ειναι

Storm

Εξαρταται τι εφαρμογες εκκινουν αυτοματα στη συσκευη. Μερικες και να τις κλεισεις ανοιγουν αυτοματα μετα απο μερικα δευτερα. Πχ υπαρχουν εφαρμογες που ελευθερωνουν τη ραμ αλλα αν δοκιμασεις μετα την εκκαθαριση να πας στις ρυθμισεις και να δεις τις εφαρμογες που εκτελουνται θα δεις οτι πολλες γραφουν “γινεται επανεκκινηση”…γι αυτο και βλεπεις την ελευθερη μνημη μετα απο λιγο να μειωνεται.

manolis

Μετα απο 2 εβδομαδες με lolipop εχω να πω
οτι ουσιαστικη βελτιωση δεν υπαρχει,αντιθετα σε οτι αφορα την μπαταρια υπαρχει θεμα. Τσεκαρισμενο κρατα τουλαχιστον 25% λιγοτερο,αρα το ταμειο ειναι μειον.

Πανος

@storm οντως εχεις δικιο το κοιταξα τα 700 – 800mb ελευθερα πανω κατ

Πανος

Κολαει η σελιδα πολυ ελεγα αν τα 700-800mb ελευθερα πανω κατω ειναι φυσιολογικα ή ειναι λιγα?

Κώστας

Μετά από 15 μέρες έχω να πω ότι κακώς αναβαθμισα… να σημειώσω ότι έκανα και επαναφορά μετά το update. Έχω θέμα κυρίως με τις κλήσεις που κάποιες φορές πατάω στο φορές για να γίνει. Το πληκτρολόγιο πλάγια δεν με βολεύει. Πρωτη φορά είδα το κινητό να κολλάει. Η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά από το back up του pc suit και δεν μπόρεσα να επιστρέψω σε κιτ κατ. Εγώ έχω να πω Μην κατεβάσετε όσοι δεν έχετε ήδη αναβαθμίσει…..

Antonis95

Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο, αν κάποιος μείνει στην κιτκατ και δεν κάνει την αναβάθμιση Lollipop στο πολύ καιρό θα αρχίσει να πσιλολαγκάρει επειδή δεν προχώρησε στο Lollipop ή θα ειναι πάντα οκ?…κάτοχος LG G2 και εγώ.

Antonis95

Παιδιά δοκιμάστε για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μοντέλα πρέπει να μπήκε τωρα και επίσημα για Ελλάδα το είδα από εδώ. https://twitter.com/lg_firmware έχουν μπει πολλά update τώρα δεν είμαι σίγουρος απλά δοκίμαστε

χαρης

@Antonis95
Θα ειναι παντα οκ το κινητο δεν παιζει ρολο,παντος εγω του εκανα κατι απο το κρυμενο μενου και το g2 μου ειναι πιο γρηγορο

Χρήστος

Παιδιά πήρα την lollipop D80230B, βγήκε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ G2, να ξέρετε…. Μέσω το LG support tool

Storm

Για οσους δεν εχουν βαλει ακομα την lollipop καλυτερα να περιμενουν την 5.1. Γνωμη μου…
@χαρης εννοεις το Thermal Daemon Mitigation OFF και το High Temperature Property OFF; Τα εχω ενεργα κι εγω αλλα δεν εχω δει και τρελες διαφορες. Θα τα απενεργοποιησω ξανα να δοκιμασω.

doctor56

@χαρη αυτα τα δυο απο το κρυμμένο μενου που πατησες ον σε τι χρησιμεύουν; μιλαω για τοHigh Temperature Property και το Thermal Daemon Mitigation

χαρης

@Storm
Αυτα εννοω.Πρωτα θα πας και θα ενεργοποιησης το high temperature property off θα απενεργοποιηση το κινητο για 15 δευτερολεπτα το αναβης και μετα πας στο αλλο ,το ενεργοποιης μετα παλι το κλεινεις για 30 δευτερολεπτα και πρεπει να αυξηθει η ταχυτητα

χαρης

Παιδια και σε εμενα ηρθε το lollipop, ελληνικοτατο το g2το περνω τωρα!!!!!😍

χαρης

@doctor56
Δεν ξερω ακριβος αυτα τα ειδα στο youtube που τα χρησιμοποιησε ενας σε g3 και μειωθηκε το λαγκ και αυξηθικε η ταχυτητα το εκανα και εγω με τον τροπο που αναφερω ποιο πανω και η ταχυτητα αυξηθηκε.

Χρήστος

Με την μπαταρία πώς τα πάτε όσοι βάλατε το 5.0.2? Έχετε θέματα;Γιατί από άλλους ακούω κρατάει λιγότερο,από άλλους περισσότερο..

Storm

Εγω νομιζω οτι καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια οχι σε σχεση με την αναμονη αλλα σε σχεση με τη χρηση. Δηλαδη σε μενα προχθες κατεβηκε 20% κατω μεσα σε μιση ωρα σερφαρισματος και με φουλ φωτεινοτητα. Κι οταν σερφαρεις με δεδομενα κι οχι με wifi ζεσταινεται αρκετα.

Storm

Οι ρυθμισεις αυτες στο κρυφο μενου εχουν να κανουν με την υπερθερμανση της συσκευης. Η συσκευη οταν εντοπισει υψηλη θερμοκρασια στον επεξεργαστη χαμηλωνει τη συχνοτητα αναλογα ετσι ωστε να κρυωσει η τελος παντων να διατηρηθει μια σχετικα χαμηλη θερμοκρασια για προστασια. Αυτο ομως εχει σαν επακολουθο την μειωση της ταχυτητας εφοσον χαμηλωνει η συχνοτητα. Οταν λοιπον ενεργοποιηθουν οι δυο ρυθμισεις που αναφερθηκαν παρακαμπτουν την προστασια αυτη οποτε ανεβαινει λιγο η ταχυτητα. Εχω παρατηρησει ομως οτι οταν ξεπερασει τους 60 αρχιζουν τα λαγκαρισματα ιδιαιτερα στους browsers οπως ανεφερα πιο πανω σε ενα σχολιο…

χαρης

@Storm
Ξερεις πώς μπορω να βαλω αυτο το g health στην αρχικη

Storm

@χαρη δεν το εχω ψαξει….ειναι καλο;

χαρης

Ναι ειναι, σου μετραει τα βηματα και τετοια

χαρης

@Storm
Πως μπορω να συνδεθω στο pc suite η support tool γιατί δεν εχει την επιλογη λογισμικου

Storm

@χαρη αυτόματα ανοίγει το pc suite μόλις συνδέσεις το κινητό.

DkainV

Καλησπέρα παιδιά. Έκανα την αναβάθμιση στο κινητό και μέχρι στιγμή μόνο θετικά εχω να πω. Το κινητό ειναι 20% πιο γρήγορο σε άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών, γίνετε καλύτερη διαχείριση στην ραμ, με το νέο ui τις Lg το κινητό εχει γίνει πιο smooth. Θέμα με την μπαταρία δεν έχει προκύψει όπως μέχρι στιγμής δεν εχω δει lag. Μπράβο στην Lg για την δουλειά που έχει κάνει.

nik

το g2 mini ποτε θα το παρει επιτελους??????????τι κατασταση ειναι αυτη?????????

Χρηστος

Με lollipop 5.0.2 ειδα game of thrones se HD και φουλ φωτεινοτητα σερφαρα στον ιντερνετ και επαιξα games συνεχομενα για αλλη μιαμιση ωρα και η μπαταρια επεσε απο το 90 στο 65% Νομιζω οτι εχει πανω κατω η μπαταρια κρατα το ιδιο..Επισης ειδα σε ενα βιντεο στο ιντερνετ οτι το g2 σε σχεση με το g3 ειναι πιο γρηγορο με lollipop

Antonis95

Παιδιά απορία..πόση μνήμη διαθετημένη έχει τώρα τ τηλ μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με λολλιποπ? Το κιτκατ έχει 10 κ κάτι..

Storm

@Χρηστο το G2 και με την Kitkat ηταν γρηγοροτερο απο το G3. Εγω παντα το ξεπερνουσα στα benchmarks. Θεωρητικα παντα. Οσο για το θεμα της μπαταριας ειναι ενα θεμα λιγο “αμφιλεγομενο” με την εννοια οτι κανεις δεν μπορει να ξερει σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια του. Και σε αυτο παιζει ρολο το ποσο “προσεχει” κανεις τη μπαταρια του. Για παραδειγμα η πληρης εκφορτιση δεν πρεπει ποτε να γινεται γιατι καταστρεφονται καποια κυκλωματα που εχει μεσα ιδιαιτερα οι λιθιου. Για περισσοτερες λεπτομερειες δειτε το σχετικο αρθρο που εχει δημοσιευτει στο Techblog: https://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/

panos

Μετα την αναβάθμιση σε 5.0.2 τα βίντεο του youtube στο chrome τα παίζει χωρίς ήχο και πρέπει να πατήσεις πάνω στο βιντεο και στο ανοίγει μέσο προγράμματος για να παίξει ήχο το κάνει και σε εσας αυτό?

χαρης

@panos
Εγω με 5.0.2 δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.Κανε εκκαθάριση δεδομένον στο youtube μπας και φτιαχτεί.

alxgiann

Παιδιά, με την νέα έκδοση του nova launcher (4.0) , το G2 απλά γίνεται διαστημικό. Είχα αγοράσει παλιότερα την prime έκδοση και είπα να την δοκιμάσω ξανά μόλις είδα την αναβάθμιση. Έχω μείνει άφωνος απο την απόδοση του κινητού σε όλους τους τομείς. Και η δυνατότητα που έχει για αυτόματη απόκρυψη των onscreen κουμπιών (..παντού ή όπου εσύ θέλεις…!) είναι όλα τα λεφτά.

panos

@xaris σε ευχαριστω αυτο ηταν ήθελε εκκαθάριση δεδομένων στο chrome τωρα δουλευει ρολόι

piko apiko

Εγκατέστησα την 5.0.2 χτες και το κινητό πετάει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αισθητή αλλαγή στην μπαταρία , ενώ δεν τίθεται και θέμα υπερθερμανσης η κολλήματος κάτι που αντιμετώπιζα τον τελευταίο καιρό με 4.4.2 όλο και περισσότερο.

Αισθητικά, μου αρέσουν οι γνωστοποιησεις αλλά το μαύρο της 4.4.2 μου άρεσε πιο πολύ.

Storm

@alxgiann ωραιο το nova launcher αλλα δεν αλλαζουν τα on screen buttons δυστυχως….θα μου αρεσαν πιο μικρα…

χαρης

Εγω μετά την αναβάθμιση μονο καλα λόγια εχω να πω η μπαταρία κρατάει περισσότερο,η κάμερα βελτιώθηκε η ταχύτητα επίσης, αλλα και antutu πλέον βγάζω 42.753 απο το 38.500 της κιτ κατ.Μονο μισή μερα ειχα θεμα με την μπαταρία,μετα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων η μπαταρία βελτιωθηκε.
Υ.Γ. το εχω δυο μερες αφορτιστο σε μια μέτρια χρήση και εχω ακομα 46%

Χρηστος

Παιδια με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν σου σβηνονται τα παντα;Εφαρμογες φωτο βιντεο κτλ…Εννοω αξιζει να το κανω και επαναφορα μετα το update?

χαρης

Εγω πιστευω πως αξίζει.τα αρχεία περασε τα στο pc και οταν κανεις επαναφορά εργοστασιακών ξαναπεράσετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.