LG G2, Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop

To LG G3 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop μέχρι το τέλος του έτους επιβεβαιώνει και η LG Γερμανίας σε σημερινό status update στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook και προσθέτει ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το LG G2.

Αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι από τις αρχές του 2015 θα ξεκινήσουν οι ενέργειες ώστε να πάρει αναβάθμιση σε Android Lollipop και το LG G2.

LG G2 Lollipop update, LG G2, Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop

LG G2 Lollipop update, LG G2, Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Επιτέλους έφτασαν τα θεία νέα!!!!!!

Steve

Παιδιά πιστεύετε ότι αξίζει να δωσω 90€ παραπάνω στο Σκρουτζ και να παρω το G3 η να πάω για το G2;Ειδα ότι το πρώτο υστερεί σε σχέση με αλλά πχ S5 σε ταχύτητα αλλά από την άλλη έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης καλύτερη κάμερα κλπ. Το techblog τι πιστεύει αφού έχει δοκιμάσει και τα δυο;Υπάρχουν lag στο G3 σε σχέση με αλλες ναυαρχίδες;Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο

Alex

@Steve Ακριβώς το ίδιο ερώτημα ισχύει και για μένα!Πιστεύω όμως πως θα παω στο G3 λόγω:μεγαλύτερης οθόνης,ωραιότερο σχεδιασμό,καλύτερες κάμερες,είναι πιο φρέσκο(θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις)μου αρέσει εκείνη η θήκη που πουλάει η LG η οποία έχει ωραίες λειτουργίες!! Και τέλος έχει υποδοχή για κάρτες micro SD ++ αποσπώμενη μπαταρία !!

Steve

Φίλε Alex και εγώ προς τα εκεί κινούμαι για τους ίδιους ακριβώς λόγους αλλά δεν είμαι σιγουρος ακόμα.Πιστευεις ότι το g3 θα πέσει κι άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα;

Tom

Πολυ καλα νεα περιμενουμε να δουμε και το νεο UI που θα ερθει νε το γλυφειτζουρι οπως μας εχει δειξει η samsung. Ελπιζω να μην κανει βλακειες η LG και να δωσει το πιο φρεσκο interface ΚΑΙ στην πρηγουμενη ναυαρχιδα. Πραγματικα αψυχολογητο αυτο που κανει η samsung.

Konstantinos

Τι είπες τώρα? Δεν το περίμενα με τίποτα!!

Ευχαριστούμε LG 🙂

giannis13

αν ειχε full hd οθονη κι εγω στο G3 θα πηγαινα … αλλα η οθονη του G3 προκαλει
αρκετα προβληματακια οπως στην μπαταρια και δεν υπαρχει και λογος !

βεβαια , η κατασταση μετα τα πολλα updates απο την LG εχει βελτιωθει παρα πολυ
και δεν εχει λαγκ ή επανεκκινησεις που ειχαν στην αρχη !

το λατρευω το G2 , το καλυτερο κινητο και αν συνδυασεις και την τιμη που το πηρα καινουριο 290Ε τοτε τι να πεις … θα παρει και Lollipop !!! 🙂 🙂 μπραβο στην LG αν και ετσι θα πρεπε να κανει καθε εταιρεια

εχω g3 rom τωρα και εχει βελτιωθει απιστευτα η καμερα (ειναι ιδια με του g3 εκτος απο το aser focus) και μου αρεσει και το UI !

Greg

Μπράβο ρε LG. Σε ευχαριστούμε.

stavros

Δεν λεω ωραια που θα παρουμε 5.0 αλλα θα παρουμε και καινουριο interface τελικα απο το g3?

Cj Georgio

Εγώ έχω το galaxy s4 από το καλοκαίρι. Θέλω να πάω σε πιο μεγάλη οθόνη αλλά oneplus one δεν το βρίσκεις εύκολα και η επόμενη λύση είναι το G3. Η μπαταρία με απογοήτευσε από την στιγμή που φίλος με oneplus one το έχει πάει 3 μέρες και 8 ώρες με 10%.. Στο g3 θέλεις και δεύτερη μπαταρία αν το έχεις και για ίντερνετ όλη μέρα όπως και σε κάποιες αγορές το πουλάνε μαζί με 2η μπαταρία και φορτιστή..

aris

Παιδιά θα σας μιλήσω για το g3 αντικειμενικά γιατί το έχω Είμαι κάτοχος έχω και τέσσερις μερες και θα πω την αλήθεια.το τηλέφωνο είναι ένα κόσμημα πολύ στιβσρο και ομορφο. Το αναβαθμίσα στην έκδοση i του 4.4.2 έχει ελάχιστο έως μηδενικό λαγκ που δεν θα σας ενόχλησει στη χρήση του το 1/3 από το σ4 .το ui είναι τρομερό και έχει πολύ πιο έξυπνες λειτουργίες που θα ξεχάσετε ότι έχετε άντροιντ αισθητική ιος. Η οθόνη πολύ καλή και δεν έχει καθόλου πρόβλημα με την φωτεινότητα στο 50% στο σπίτι 70 με 80% στον ήλιο κάμερα η καλύτερη το ir blaster εξαιρετικό.ακόμα η μπαταρία που είναι το φλέγον θέμα στη χρήση με ίντερνετ εξαντλείται γρήγορα ΑΛΛΆ καταναλώνει μόνο όσο το χρησιμοποιείς στην αναμονή έχει σχεδόν μηδενική κατανάλωση.το άφησα στι μια τη νύχτα στο 62% και το πρωί στις 11 το πρωί ήταν στο 61% με wifi όλη νύχτα.τρομερό!!!!! Το νέο update με την L 4.4.2 λένε ότι βελτιώνει και την μπαταρία και τα bugs.το knock code απίστευτο. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι χθες το βράδυ μετά από 45 λεπτά κλήσης με συνδεδεμένο Bluetooth μου έκανε random shutdown.ελπίζω να βοήθησα για μένα και τοg2 αξίζει…και τα δύο είναι καλά και… Συνέχεια »

i love rihanna

Αν το g pad 8.3 μου δεν παρει lollipop τοτε για μενα ποτε ξανα lg!

gregk

βασικα αν θυμαστε ειχε βγει καιρο ειδηση οτι το g2 θα παρει android 5.0 μαζι με το καινουργιο ui του g3, απλα τωρα επιβεβαιωθηκε. ( https://www.phonearena.com/news/The-LG-G2-to-receive-the-LG-G3s-new-interface-Android-L-Version-update_id59682 ) εμενα παντως με εντυπωσιασε το ποσο γρηγορα εχει προγραμματισει να το δωσει. περιμενα οτι θα αργησει. μπραβο ρε lg! μακαρι να σου βγει το προγραμμα, χωρις κανενα προβλημα. οσον αφορα το g3 που λετε, για μενα ειναι παρεξηγημενο απο πολλους… επειδη μολις ειχε βγει ολοι βγαινανε χωρις να το εχουν πιασει (βλεποντας ενα βιντεακι που μιλαγε καποιος αλλος) και λεγανε για την μπαταρια του που δεν ειναι σαν του g2, την οθονη που πεφτει η φωτεινοτητα κτλ. επειδη το εχει ο αδερφος μου και εχω ασχοληθει απειρες ωρες μαζι του, η πραγματικοτητα στην καθημερινη χρηση ειναι η εξης: 1) η οθονη ειναι εντυπωσιακη και αρκετα φωτεινη ακομα και για εξωτερικο χωρο και το κατεβασμα που κανει καποιες φορες στο 90%, δεν το καταλαβαινεις. ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει λογος να την εχεις τοσο ψηλα ειδικα αν εισαι σπιτι (για μενα περιπου 60% ειναι υπεραρκετο) 2) η μπαταρια μπορει να μην ειναι σαν του g2 αλλα κραταει ανετα 1,5 μερα με 4,5-5 ωρες οθονης, εκτος αν παιζεις ολη μερα games. επισης εχει βελτιωθει κατα… Συνέχεια »

αρης

Κοίτα όταν το συνδεεις στο ίντερνετ είτε είναι wifi είτε δεδομένα την ρουφάει την μπαταρία.αυτό μελλοντικά θα ήθελα να διορθωθεί…σκέφτομαι να το γυρίσω σε αρτ έχω διαβάσει για κάποια θεματάκια κυρίως στο gsm arena. To έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

nikoluckyss

Λύτρωση…:D

Τάσος

Παιδια γνωριζει κανεις αν θα παρει το Lollipop και το G2 mini?

bill

@Τάσος το Google Mini ένα μπισκότο θα πάρει και θα κάτσει στα αυγά του εεδώ ούτε το S4 δεν αναβαθμίζει το σύστημα του !!!

Τάσος

@bill το ποστ ειναι της LG που κολλαει το S4? μια ερωτηση καναμε τωρα αν σε ποναει που δεν θα παρεις αναβαθμιση ειναι δικο σου θεμα. φιλικα παντα

stavros

@bill φιλε θα παρεις αναβαθμιση για S4 https://www.ibtimes.co.uk/android-5-0-lollipop-update-schedule-leaked-samsung-motorola-lg-1471197 μπορεις να δεις και μονος απο το λινκ που αφησα απλως θα το παρεις λιγο αργα…τωρα φιλε @Τάσος πιστευω οτι θα παρεις και εσυ για το G2 mini αφου θα παρω και εγω στο G2 μου.

Τάσος

@stavros Ευχαριστώ για την ενημέρωση να σαι καλά. Ζητω τα “Google mini” και τα μπισκότα!
Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Nick_

Καλύτερα updates με διορθώσεις.. Μετά οι μισοί που ενθουσιάζονται τώρα με το Lollipop πρώτοι θα κλαίγονται εδω. Και μη μου πείτε ότι δε θα τρέχουν όλες οι νέες εφαρμογές με Jelly Bean (μην πω και με ICS).

dimitris

εχω το G3 6 μέρες. Με ανοιχτα συνέχεια data kai wifi, με συνεχες σερφασισμα αλλα χωρις παιχνιδια βγαζει ανετα 1,5 μέρα η μπαταρία και δεν κολλάει ποτέ. Η ποιότητα του κινητου είναι απιστευτη. Δεν χανω κλήση, ακουω καθαρα το τηλεφωνο, παει απιστευτα γρηγορα. Μ αρεσει πολυ και η ποιοητα κατασκευης για το καπάκι του. Επισης εχει αποσπωμενη μπαταρια και υποδοχη για καρτα micro sd. To κινητο είναι super, μην σκεφτεστε τπτ αρνητικό. Value for money !!!!

Nick

Σήμερα πήρα μια αναβάθμιση 139,44MB τι ήταν; δεν είδα καμία διαφόρα. Το μόνο που έλεγε ήταν Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος Android….

teo

Φιλε Nick και εγω πηρα ενα update σημερα και απο τοτε άρχισε καπως να κολλάει η συσκευή

Nick

φίλε teo που παρατήρησες να κολλάει;;

pmike26

Aδερφια και γω μολις κατεβασα την ιδια αναβαθμιση… ξερουμε για τι πραγμα την εδωσε η lg?

teo

Nick εχει καποια κολλήματα οπως οταν παω στην αρχικη σελιδα τα πληκτρα δεν ειναι διαφανη και μενουν ετσι.Αλλο ενα κολλημα ειναι οτι μένει ανοιχτη η αθορυβη λειτουργία αλλα αν προσπαθησεις κλείνει μετα απο λιγο.Και ενα τελευταιο κολλημα ειναι οταν παω να ανοιξω καποιες εφαρμογες οπως fb,messenger κτλ.

Δημητρης

Παιδια καλησπερα,μια ερωτηση θελω να κανω…εχω το G2 και τελευταια ενω το βραδυ το εβαζα αθορυβο,αυτο το πρωι ειχε αλλαξει μονο του και ειχε μπει σε κανονικη λειτουργεια με ηχο…
και εχθες παρατηρησα οτι ενω το ειχα κανονικα με ηχο πριν κοιμηθω,οταν ξυπνησα ειχε μπει μονο του στην δονηση που και στις δυο περιπτωσεις ειναι η επομενη επιλογη στο προφιλ…(ηχος-δονηση-σιγαση)…εχει τυχει σε καποιον αλλον???ξερει κανεις πως διορθωνεται???
ευχαριστω!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.