LG, ανακοίνωσε KitKat updates για παλιότερα μοντέλα της

Η LG Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι κάποια από τα παλιά μοντέλα της σειράς LG Optimus θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4.2 KitKat και θα μπουν στην ίδια σειρά με συσκευές όπως LG G3 και LG G2. To LG Optimus G είναι σχεδόν 2 χρονών και θα αναβαθμιστεί σε KitKat στο τέλος Αυγούστου, ενώ το πιο πρόσφατο LG Optimus G Pro θα πάρει το update μέσα στον Ιούλιο. Tα LG L7 II και dual-SIM G Pro Lite θα αναβαθμιστούν επίσης αλλά αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

Ωστόσο, οι κάτοχοι των LG Optimus 4X HD και LG Optimus F5 δεν θα σταθούν τόσο τυχεροί καθώς οι δυο συσκευές δεν θα πάρουν Android 4.4 KitKat.
, LG, ανακοίνωσε KitKat updates για παλιότερα μοντέλα της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολύ καλή κίνηση που δίνει και σε low end-mid range συσκευές updates, κρίμα ως για το 4X hd…Σίγουρα κοντεύει πλέον 2,5 χρόνων αλλά δεν θα έπρεπε να κολλήσει στο 4.1 jelly bean.Θα έπρεπε να έχει πάρει τουλάχιστον 4.3.Βέβαια υπάρχει πάντα και η αγαπητή cyanogen που του έχει ‘δωσει’ ήδη kitkat

michael p.

συσκευές όπως το L7II είναι απ αυτά τα μοντέλα που η samsung κ η htc τα αφήνουν στη μοιρα τους. έτσι να χαμε να λέγαμε.
νομίζω ότι το L9II έχει ήδη αναβαθμιστεί σε 4.4.

@l3x1k0

Πράγματι το l9ii έχει πάρει ήδη αναβάθμιση και είναι άψογη.

dark_master

@michael p. Σύμφωνα με το roadmap της HTC που διερρευσε δεν το νομίζω…

https://www.gsmarena.com/a_leaked_htc_roadmap_details_future_firmware_updates-news-8898.php

giannogeorge

Αχ, Samsung, Samsung..
*γκουχγκουχ, GS3..

TOm

Μπραβο που ολοι παιρνουν πιο στα σοβαρα της αναβαθμισεις τους πια. Μπραβο στην LG που αρχιζει και τη νοιαζει αρκετα το θεμα με το reskin στο G3 και τις αναβαθμισεις. Αν συνεχισει ετσι η εταιρια θα ειναι επαξια διπλα στην samsung σε πωλησεις πολυ συντομα.

princegr

Πριν κατηγορήσετε τη σαμμυ πρέπει να σκεφτείτε ότι παρέχει την καλύτερη υποστήριξη μετά τα nexus. Το S4 έχει Λάβει 2 αναβαθμίσεις έκδοσης Android δλδ από 4.2.2 σε 4.3 και 4.4.2 (Μάρτιο-Απρίλιο 2014) ετοιμάζεται μέσα σε περίπου ένα μήνα να πάρει και 4.4.3 ή 4.4.4 και σίγουρα αργότερα σε 5.0 (L) εκτός βέβαια και τις ψιλοαναβαθμίσεις στην ίδια έκδοση κάθε φορά και για παράδειγμα το Optimus G ΔΕΝ έχει λάβει ούτε μία από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη (2 χρόνια). Ο λόγος που το πούλησα βασικά!!!!!!!. H LG μας κοροϊδεύει ψιλό γαζί, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο ”ξοφλημένο” πλέον από πωλήσεις G διότι την ενδιαφέρει πάντα η τωρινή κάθε φορά ναυαρχίδα και τις προηγουμενες τις γράφει κανονικά, αυτό που γράφω είναι πολύ σημαντικό, σκέφτηκε να δώσει αναβάθμιση έτσι για να πει ότι την έδωσε όταν οι άλλοι θα έχουν πάει στην 5.0. Κάποιος φίλος που είπε για το G3, που είναι παλαιότερο κινητό από το G και βρίσκεται ήδη στην 4.3 έκδοση, να του πω ότι το G3 με τον Snap επεξεργαστή έχει ήδη αναβαθμιστεί σε 4.4.2 σε λίγο θα πάρει σειρά και το επόμενο μοντέλο.

princegr

παραπάνω από λάθος αντί να γράψω S3 έγραψα G3, σόρρυ!!!!!

χαρης

Ετσι όπως είναι τα πράγματα θα προτιμούσα οι παλιες συσκευες να μην παίρνουν αναβάθμιση γιατί συνήθως αντί για καλο κακό κάνουν… και οταν λέω παλιό εννοώ πανω απο 2 χρόνια.. Φυσικά παντα υπάρχουν εξαιρέσεις μην παρεξηγούμαστε.. Αλλά καλύτερα να μου αφήσουν το κινητό σε μια σταθερή έκδοση χωρίς προβληματα παρά να μου κάνουν την ζωη δύσκολη.

Sot11

Pricegr γελάνε και τα πόμολα! Ένα θα σου πω galaxy s3, s3 mini και εκατοντάδες ακομη δεν θα πάρουν! Όσο για το αμερικανικό s3 που λες οτι θα πάρει την ενημέρωση, απλά να σου υπενθυμίσω οτι μένεις Ευρώπη!!

spirosR

Άντε μπράβο σιγα σιγά να βλέπουμε και κατι θετικο σε ολα αυτα. Εχω lg optimus g και ειναι κριμα να το αφήσει απ’έξω η LG γιατι ειναι πολυ καλή συσκευή.!!!
Και μακαρι να πάρει και την 5.0 μετά, να ειναι λόγος η kitkat αναβάθμιση να την δουμε και αυτή.! Λέμε τωρα….

Kostas46

Να πάλι τσουρέκια με τις αναβαθμίσεις. Πάρτε το χαμπάρι οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται αφου αγοράσεις το τηλ. Παρτε νέξους να βάλουν μυαλό.End of story.

FaTaL

Για το Optimus G έχει βγει ήδη η αναβάθμιση από άλλες ευρωπαικές εταιρίες και δουλεύει κανονικά και σε Ελλάδα. Όσοι ενδιαφέρονται ας μπουν XDA να βάλουν 🙂

geohot

Πάνε σιγά σιγά οι εποχές που έψαχνα για κινητό με υποστήριξη από το XDA. Τώρα να αρχίσουν να παίρνουν είδηση κάποιες εταιριούλες (*cough* Sammy) ότι οι καταναλωτές δεν είναι να τους κοροϊδεύεις, σε αυτό το θέμα τουλάχιστον. Για φαντάσου να ξυπνήσει αύριο και να μου δώσει kitkat στο S2, άλλα και τι μ’ αυτό; Θα έχει ΣκαtouchWiz από πάνω… Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αυτή η εταιρία.

giannogeorge

Προσωπικά δεν ξαναπαίρνω Samsung. Διότι θα προτιμούσα να μας έλεγε ευθέως, “πέρασε ο χρόνος υποστήριξης στο λογισμικό” από το: “δεν γίνεται να πάρει την Kitkat λόγω του 1GB μνήμης” και μετά από λίγο καιρο να βγάζει low-end συσκευές με 1GB και kitkat! εφόσον δεν το θεωρεί σημαντικό, θα της δώσω έναν λόγο για να το θεωρήσει: το πορτοφόλι μου που δεν θα το ματαδεί.

Αρης

Φιλε μου ασε ειναι αποραδεκτη η samsung οταν ενα τηλ σου πουλαει 60 εκ κομματια δεν εχεις καμια δικαιολοηια να μην το αναβαθμισεισ εχει λεφτα να πληρωσει τους καλυτερους να δουλεψουν και να το πετυχουν ειναι απαραδεκτη….και οσο για το s4 δεν νομιζω να παρει το αντροιντ λ εισαι γελασμενος εδω για να δεις θα το αφησει στο 4.4.2 ακομα και την αναβαθμιση σε 4.4.4. Θα την δωσει μονο στην εκδοση με τον 800αρη τον sdrag ειναι απαραδεκτη και πρεπει να φαει γερο χαστουκι!!!!!

johnakos20

Αυτα ειναι. Περσι που αγορασα κινητο ημουν αναμεσα σε galaxy s3 mini και lg l7ii. Πηρα το samsung επειδη την θεωρουσα καλυτερη και πιο αξιοπιστη εταιρια. Τελικα καθε μερα που περναει μου αποδεικνυει το αντιθετο. Εχει βγαλει εκατονταδες συσκευες απο τοτε που βγηκε το kitkat ολοιδιες με τις προηγουμενες με το καινουργιο λογισμικο. Μας δουλευει επιτελους? Αντι να αναβαθμισει τις ηδη υπαρχουσες? Μας εχει γραψει κανονικοτατα. Φετος περναω σε apple συσκευη και ας ειναι παρα πολλα τα χρηματα. Τουλαχιστον ξερω οτι τα επομενα 3 με 4 χρονια θα εχω μια καλη συσκευη και θα μαι μεσα σ ολα. Μπραβο στην lg. Ξερω απο πρωτο χερι οτι το l9 ii εχει το kitkat και δεν κολλαει πουθενα. Τωρα και στο l7 ii. Μπραβο ξανα. Αξιοπιστη εταιρια!

spirosR

Αυτη την στιγμή κάνω την αναβάθμιση στο κινιτο μου lg optimus g 4.4.2

dmpr

Σπυρο σου ηρθε ειδοποιηση η την κανεις μεσω xda;

pavrami

το g flex ποτε θα το αναβαθμισουν οεο?
900€ κινητο και ακομα περιμενουμε 4.4

Αλέξης

Έχει κυκλοφορήσει για το g flex.

Ευάγγελος Αγγελόπουλος

μου ηρθε η αναβαθμιση 4.4.2 για lg optimus g e975 …οχι πολλες αλλαγες η αληθεια ειναι οτι περιμενα περισσοτερες

mageironi

εμένα δεν μου ηρθε ακομα… περιμενω.
@Βαγγελη ελληνικό είναι το κινητό σου? η εισαγωγης?

Ευάγγελος Αγγελόπουλος

Ελληνικο..πρέπει είμαι απο τους λίγους που μου έχει έρθει ίσως να είναι και δοκιμαστικές εκδοσεις…γιατί δεν βλέπω και φοβερές αλλαγες

Makis

@ χαρης λέει:
Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014 στις 14:29

Σωστότατος…

mageironi

ευχαριστω βαγγελη για την απαντηση…
το δικο μου ειναι εισαγωγης…οποτε περιμενω…
οταν θα μου ερθει θα ανεβασω την αποψη μου εδω…

googoo

Καλησπέρα Παιδιά,

Εγώ σήμερα έκανα την εγκατάσταση για το LG Optimus G από Ελληνικό κατάστημα θα το δουλέψω λίγο και θα σας ενημερώσω αν δω καμία αλλαγή.

googoo

Έχω να δηλώσω αρκετά ικανοποιημένος με την αναβάθμιση. Το κινητό ρολλάρει πιο γρήγορα είναι πιο smooth σε όλα τα ανοίγματα των εφαρμογών. Επίσης υπάρχουν και αλλαγές σε θέματα εμφάνισης όπως στις κλήσεις,μηνύματα,μενού,μπάρα ειδοποιήσεων,εικόνα ξεκλειδώματος με προσθήκη widgets στην οθόνη,αλλαγή στα εικονίδια, και γενικά χαίρομαι που βλέπω την κόκκινη οθόνη που γράφει kitkat 4.4.2! Επίσης ενημερώθηκαν και όλες οι εφαρμογές της LG στο κινητό. 2 χρόνια πριν το κινητό και μπράβο στην LG για την κίνηση αυτή!!!!!

mageironi

ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ….ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΡΟΛΑΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4,1 ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ KNOCK ON. ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΒΘΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 608ΜΒ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 580ΜΒ ΤΑ 28ΜΒ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΣΑ ΜΒ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ KNOCK ON….EYXΑΡΙΣΤΩ

Έχω απορία

Παιδιά το κινητό έχει πάρει 4.4 αναβάθμιση; Και αν όχι, ξέρουμε αν θα πάρει; Γιατί σκέφτεται να το αγοράσει ένας φίλος και θέλει να ξέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αλέξης Κοράκης

Έχει πάρει.

Έχω απορία

@Αλέξης Κοράκης ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο κορεατικο (FL240) Αλλά στο ελληνικο(e986).

Αλέξης Κοράκης

Φυσικά (και) στο ελληνικό.

stavros

Παιδια ενος φιλος εχει το g pro και ακομα δεν του εχει ερθει η αναβαθμιση.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.