LinkedIn, λανσάρει iOS app για εύρεση εργασίας

Το LinkedIn κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή, την LinkedIn Job Search, η οποία έχει ως στόχο να κάνει πιο εύκολη την εύρεση εργασίας χωρίς να χρειάζεται να συνδέεσαι στο κεντρικό site της εταιρείας. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στην Αμερική για το iOS, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές και φυσικά η αντίστοιχη εφαρμογή στο Android σύντομα. Ακόμη δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα Windows Phone και το Blackberry.

Το κεντρικό site του LinkedIn ήδη έχει την υπηρεσία, παρέχοντας εργαλεία για filtering search καθώς και τρόπο να αποθηκεύσεις τις αναζητήσεις σου και τις δουλειές που σε ενδιέφεραν. H νέα αυτή εφαρμογή όμως θα σου δίνει όλα τα εργαλεία σε mobile περιβάλλον καθώς και την δυνατότητα να σε ειδοποιεί για κάθε update που θα έχεις.

Η εφαρμογή θα σε ειδοποιεί όταν τα job listings σου κοντεύουν αν τελειώσουν, όταν ένας εργοδότης (recruiter) κοιτάει την αίτησή σου και όταν νέες δουλειές ταιριάζουν στα κριτήρια που έχεις δώσει.

Επίσης η εφαρμογή έχει δώσει προτεραιότητα στην ιδιωτικότατα, καθώς έχει ως προεπιλογή να μην μοιράζει με τον κύκλο σου τις κινήσεις που κάνεις. Ο στόχος της LinkedIn ήταν να κάνει την διαδικασία πιο εύκολη και πιο διακριτική και εμάς μας ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή.

, LinkedIn, λανσάρει iOS app για εύρεση εργασίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Άντε επιτέλους, διότι η εφαρμογή τους για Android είναι μάπα. Σαν κοινωνικό δίκτυο είναι και τίποτα παραπάνω ουσιαστικά, για κάποιον που ενδιαφέρεται για αναζήτηση εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet LinkedIn Social Media

LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

Tο LinkedIn ανακοίνωσε ανανεωμένες επιλογές ad targeting, καθώς επιχειρεί να ευθυγραμμιστεί με τους νέους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας, χωρίς να σταματήσει να παρέχει βέλτιστες επιλογές προσέγγισης χρηστών για τα συνεργαζόμενα brands.

Internet LinkedIn

To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

Ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του podcasting με shows από την ομάδα LinkedIn News.

Internet LinkedIn Microsoft

H Microsoft κλείνει το LinkedIn στην Κίνα

Η είδηση έρχεται λίγο αφότου το LinkedIn ήρθε αντιμέτωπο με ερωτήσεις αναφορικά με τη διαγραφή των προφίλ ορισμένων δημοσιογράφων.