Έφτασε το Lollipop για το ρώσικο Galaxy Note 3

Σύμφωνα με πηγές, σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διάθεση του Android 5.0 Lollipop για το Galaxy Note 3 (SM-N900) και τους κατοίκους της Ρωσίας. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός στους κατόχους του Galaxy Note 4, καθώς περίμεναν να είναι πρώτοι στη λίστα προτεραιότητας των συσκευών που θα λάμβαναν την ενημέρωση.

Όπως πιθανόν να έχετε δει τους τελευταίους μήνες από διαρροές βίντεο και διάφορα screrenshots, το Lollipop της Samsung έρχεται με ανανεωμένο Touchwiz UI και αντικαθιστά πολλά από τα σκουρόχρωμα θέματα με ένα εμπνευσμένο άσπρο Material Design.

Μάλιστα, οι διαρροές θέλουν το Lollipop να δίνει στο Note 3 και τη λειτουργία του Note 4, αυτή των Multi-Window.

Ενώ η διάθεση του update θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει και στις υπόλοιπες χώρες, οι Ρώσοι κάτοικοι μπορούν να αναζητήσουν το N900XXUEBOA6 update ακολουθώντας τη διαδρομή Settings > About phone > Software.

Εναλλακτικά οι πιο ανυπόμονοι κάτοχοι του μοντέλου SM-N900 μπορούν να κάνουν download και flash το επίσημο firmware με το Odin, το οποίο έχει ανέβει από τη SamMobile. Φυσικά, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να κάνετε τα απαραίτητα back-ups.

Εάν πάλι έχετε υπομονή να περιμένετε να έρθει η ενημέρωση και στη δική σας περιοχή, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο ώστε να δείτε τι περίπου περιλαμβάνει η νέα έκδοση.

Ευελπιστούμε ότι η αναβάθμιση του Galaxy Note 4 θα έρθει και αυτή σύντομα.

Lollipop Galaxy Note 3, Έφτασε το Lollipop για το ρώσικο Galaxy Note 3

Πηγή

Χριστίνα Μόραλη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gpower

Μπραβο samsung δωσε και στα μινι το 5.0 και τελευταιο ασε το note 4 που το πουλας 1000 ευρω,καλα επαθες και πατοσες,σου ευχομαι τα χειροτερα..

Γρηγόριος

Αντε ρε Sammy. Μπράβο. Με το καλό να μας έρθει και στην Ελλάδα.

MANOS
gt-i9506

Αντε μακαρι μπας και πιασουμε και εμεις με τα s4 σειρα…!

leonidas

βρε παιδιά η συγκεκριμένη αναβάθμιση αφορά το μοντέλο SM-N900 με τον exynos octa επεξεργαστή υπάρχει στο sammobile εδώ και 15 μέρες και δεν κάνει για τα δικά μας note3 με τον snapdracon 800. λίγο προσοχή στους τίτλους που βάζετε..

Mike Ts

Καλησπέρα σε όλους….συγνώμη λίγο(έως πολύ) εκτός θέματος αλλά επειδή δεν έχω δεί κάτι στο blog περι του Samsung Galaxy SIII Neo,και θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε αν θα πάρει Android Lollipop…ευχαριστώ 🙂

Dimitris

Εδώ δεν πήρε το κανονικό S3. Θα πάρει το Neo;
Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στην Samsung για την αναβάθμιση του Note 3. Το Note 4 ας πάρει το update όταν βγει το Android M.
Άντε να μην πω κάτι άσχημο.

Mike Ts

Ήλπιζα στο γεγονός οτί επειδή το καλοκαίρι του ’14 και ήταν με Kitkat να έπαιρνε….πολλά ζητάω ε? xD….όσο για το Note 3 πραγματικά και εγώ δεν το περιμένα…

Mike Ts

…*επειδή βγήκε*…σορρυ για το διπλό comm…

mrk

Κατι λιγο ασχετο. Μου φενεται οτι η samsung μας κοροιδευει ψιλό γαζί… το galaxy core 2 που εχει 768mb ram τρεχει και μια χαρα Μάλιστα την 4.4(σε σχεση με το s3 μου). Στο s3 δεν εδωσαν την ενημερωση υποτιθεται λογω προβληματων. Τι προβλήματα μωρε. Ειναι σοβαρα αυτα τωρα… με 1gb ram δεν δινουν την 4.4.4. Η google εχει επιωβεβαιωσει οτι με 512 ram το λιγότερο μπορει να πάρει ενημερωση ενα κινητο. Αλλωστε εχω βρει αρκετα bugs που εστω μια απλη ενημερωση για την 4.3 να τα διορθωνε. Αλλα ουτε σε αυτο ασχολείται η samsung.

1 εχω να πω ΕΛΕΟΣ…
συμφωνει κανεις μαζι μου;;;

Δημήτρης

Εν αναμονή της 5άρας αναβάθμισης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.