Looksery app, για video-chat χωρίς ψεγάδια

Θα ήθελες να μοιάζεις πιο ελκυστικός σε ένα βίντεο ή έστω διαφορετικός; Με αυτόν ακριβώς τον στόχο μπήκε στο Kickstarter πριν από μερικούς μήνες η Looksery, για να μαζέψει χρήματα και να δημιουργήσει ένα νέο mobile video chat app το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιάζουν πιο ελκυστικοί χρησιμοποιώντας ειδικά εφέ που μπορούν να εφαρμοστούν πάνω στο πρόσωπό τους.

Η εφαρμογή μπορεί να εξαφανίσει τα ψεγάδια, να αλλάξει το χρώμα των ματιών σου, να λεπτύνεις το πρόσωπο σου ή και να το μεταμορφώσεις σε ένα avatar. Φυσικά είναι μια εφαρμογή η οποία σου επιτρέπει να κάνεις πλάκα με τους φίλους σου. Μπορείς να μιλήσεις σαν ένα panda, grumpy cat, zombie ή με ένα φλεγόμενο κρανίο. Αν θέλεις να κρατήσεις την συνομιλία σε πιο σοβαρά επίπεδα μπορείς να εφαρμόσεις φίλτρα τα οποία θα αφαιρούν τις ατέλειες στο πρόσωπο, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, το χρώμα του δέρματός σου, το χρώμα των ματιών σου και πολλά άλλα.

Εκτός αυτών η Looksery προσπαθεί να κάνει το σύστημα να λειτουργεί πολύ ομαλά, χωρίς καθόλου lag, χρησιμποποιώντας software το οποίο κάνει optimize τα video καταλαβαίνοντας ποια μέρη του προσώπου κινούνται και ποια όχι. Αυτό κάνει τα αρχεία πιο μικρά και την επικοινωνία πιο γρήγορη.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές και σύντομα θα ακολουθήσει το Android.

looksery app, Looksery app, για video-chat χωρίς ψεγάδια

looksery app, Looksery app, για video-chat χωρίς ψεγάδια
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Μπραβο apple , αισχος google που δεν πιεζεις για το λογισμικο σου. Χαιρεσαι για το 85 %, όμως βγαινουν πρωτα για το ios του 12%. Συνχαρητηρια συνεχισε ετσι.

Darth

@Theo εδω δεν είναι ευθύνη της google απλός ο κατασκευαστής καθαρά και μόνο αποφάσισε ότι θα διαθέσει τια ios πρώτα…….. (εχει περισσότερο κερδος απο εκει)

TheOneYouLoveToHate

@Theo εσυ δλδ αν δεν εχεις αυτο το app κατι θα παθεις ε? μεχρι προχτες που δεν το ειχες ησουν μια χαρα αλλα τωρα…..εισαι ετοιμος για παραγγελια iPhone!

Kassandros1966

Με τις εμπρόσθιες κάμερες που διαθέτουν τα iphone-ipad, μάλλον άχρηστο είναι….

Theo

@Darth ναι δεν αντιλεγω, απλα εγω λεω για ποιον λογο δεν πιεζει η google. Υλαρχουν εφαρμογες που ανοιγουν ακαριαια στο ios κι εχουν καλυτερο περιββαλον και εφε σε αντιθεση με το αντροιντ.
@TheOneYouLoveToHate δεν με ξερεις και προσωπικα για να μου μιλας με αυτον τον αερα. Οχι δεν θα παθω τπτ, απλα να σου ενημερωσω οτι ειμαι κατα του iphone. Μηπως ξερεις και ποτε εκανα παραγγελια? Θα τρελαθουμε εδω μεσα..

Alex

@Kassandros1966
Α ναι, sorry που δεν έχουν 8MP τουλάχιστον για 8K video κλήσεις, κρίμα και ήθελα να αξιοποιήσω το γρήγορο upload speed (1Mbps με 24άρα σύνδεση) που μου παρέχει εδώ στην Ελλάδα ο ΟΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.