Lumia 635: Τα Windows 10 τρέχουν smooth γενικά

H Microsoft υποσχέθηκε πρόσφατα ότι θα διαθέσει την αναβάθμιση σε Windows 10 και στα οικονομικά μοντέλα Lumia smartphones έστω και με μειωμένες λειτουργίες. Σήμερα ο Garbiel Aul, που ηγείται του προγράμματος Windows 10 Insider δήλωσε ότι τεστάρει τα Windows 10 σε ένα Lumia 635 και ότι τρέχουν πολύ smooth γενικά.

Το Nokia Lumia 635 ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 400 και μνήμη RAM 512MB. Μέσα στο μήνα αναμένεται να διατεθεί η δοκιμάστική έκδοση των Windows 10 για κινητά και όσοι έχετε όρεξη να πειραματιστείτε με το νέο λειτουργικό και να δείτε τι νέο φέρνει πριν ακόμα αυτό κυκλοφορήσει θα έχετε την ευκαιρία σας, αλλά σίγουρα με κάμποσα bugs.

Lumia 635 Windows 10 update, Lumia 635: Τα Windows 10 τρέχουν smooth γενικά

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Αμα δεν κλεινει καθε τρειις και λιγο ο browser και βελτιωθουν λιγο τα ”resuming…”
τοτε θα τους παραδεχτω!
Αντε να δουμε πως θα ειναι το W10..
Καθε αναβαθμιση ειναι καλοδεχουμενη!

Geo

@Alex Lumia 520 με 512MB RAM με Lumia Denium WP8.1 και δεν μου έχει κρασάρει ποτέ ο browser..θα το θυμόμουν…

giannis

Lumia 920 με cyan και ο browser κλειενι συνέχεια χωρίς λόγο ! Ειδικά στο yt πρέπει να παίζει θέμα με τα encoders.. Και ρε Microsoft φτιάξε το resume… Αμάν πια !

Giorgos

Γιατί ρε παλικάρια παιδεύεστε μπορείτε να μου πείτε? Μπαίνετε απο τον browser για να δείτε βίντεο στο youtube με το φλας που σκοτώνει την RAM ακόμα και σε high end pc. Φυσικό είναι…κατευάστε το MyTube, MetroTube, TubeCast τόσες πανέμορφες, λειτουργικές και δωρεάν εφαρμογές υπάρχουν…και πάνω απο όλα κατα πολύ ανώτερες των official apps του Youtube στο Android kai iOS.

tech21man

ativ s και ο browser Κλεινει πολυ σπανια…

Genesis

ο Giorgos έχει δίκιο να μπαίνεις από brower σε youtube δεν υπάρχει λόγος είναι και ποιο αργό και τραβάει ram τόσες εφαρμογές υπάρχουν…lumia 630 και 930 και ο brower μου έχει κλείσει μόνο 1-2 φορές.

mortis

το youtube άλλαξε τον flash σε html5 πρόσφατα είχε άρθρο και το techblog.επίσης αυτό το 512 με την ram κραυγάζει ότι δεν θα υποστήριξη όπως πρέπει τα win 10.αναμένω να δω τα win 10 γιατί μου χάλασε το κινητό και λέω να μεταβώ σε windows.στα low end είναι κορφή μετά υπάρχει το moto g και δεν αξίζει μετάβαση στα windows

forneverarrow

Τελικά δικαιώθηκαν οι υποθέσεις μου! Άντε να δούμε και στην πράξη τι παίζει. Αλλα κατι που δεν ξεκαθάρισε ειναι το πως θα βάλουμε την preview όταν βγει; Θα τη δωσει μέσω preview for developers ή διαφορετικά;

Νίκος

Εγώ διαβάζω συνέχεια στο Store για χιλιάδες προβλήματα, απλό τηλέφωνο 512 έχω αλλά σπάνια έχω αντιμετωπίσει κάτι, μια φορά να με πέταξε το Dungeon Hunter 4, 2 το social App λόγω Bug όταν έκανα πίσω μετά απο μεγένθυση φωτογραφίας και μια εχθές το Escape Prison Room. Μέσα σε 5 μήνες φούλ χρήσης. Τώρα προφανώς οι υπόλοιποι, ενώ έχετε ενα απλό τηλέφωνο με 512 μνήμη, του κάνετε χρήση με 30 καρτέλες ανοιχτές και το κολλάτε; Τι να πώ δεν ξέρω, εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα, ούτε στο Youtube, ούτε στο Resume ούτε πουθενά. Βέβαια προσπαθώ όσο μπορώ να χρησιμοποιώ το Metrotube, αλλά καμιά φορά τυχαίνει να ανοίγω βίντεο και απο τον Explorer, κανένα πρόβλημα πάλι. Με τον Browser, το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι που καμιά φορά δεν κάνει πίσω, θέλει πάτημα ανανέωση και μετά πίσω αλλά σε ελάχιστες σελίδες το κάνει αυτό. Επίσης στο enik… με το που μπείς μέσα σε είδηση σε πετάει, αλλά αυτό φαίνεται Bug της ιστοσελίδας και όχι του Browser. Τέλος πάντως, χαλαρά παιδιά, ειδικά όσοι έχουμε μικρές συσκευές με περιορισμένες δυνατότητες, μην προσπαθούμε να τους κάνουμε χρήση που κάνουνε χρήστες με 930 και Galaxy Note 4, είναι αδύνατον. 512 μνήμη τώρα και να προσπαθείς να… Συνέχεια »

Genesis

forneverarrow

μέσω του windows insider app είναι είδη στο store.

Giorgos

@forneverarrow και εκτός απο αυτό που γράφει ο Genesis θα δωθεί και εργαλείο για rollback έτσι ώστε αν γίνει καμία στραβή στα W10 να μπορείς να κάνεις επαναφορά στα WP8.1 όπως ακριβώς τα είχες πριν κάνεις την αναβάθμιση…πιστεύω τρομερή δυνατότητα για όσους θέλουν να τα τεστάρουν αμέσως μόλις βγουν αλλά είναι διστακτικοί…

forneverarrow

Ευχαριστώ Genesis και Giorgos.

@Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα. Τα όσα προσφέρει μια Windows Phone συσκευή με 512 ram και σε δεδομένη τιμή κόστους, δεν τα βρίσκεις σε άλλη πλατφόρμα.

Σαν μια γενική παρατήρηση ωστόσο, θα έλεγα ότι κάποια ζητηματακια σχετικά με το loading και το refreshing μεταξύ εφαρμογών δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη ram. Αυτή τη στιγμή γράφω από το 635 ενώ ακούω μουσική στο Spotify και έχω ανοιχτό μαζί το fotmob και το clipboard για να ρίχνω ματιές. Μεταξύ αυτών των εφαρμογών η εναλλαγή είναι άμεση και χωρίς ίχνος loading (και το πληκτρολόγιο δουλεύει νερό, όχι όπως κάποια φτηνά android)! Όταν όμως θέλω να ανοίξω μόνο του ένα λεξικό που έχω ή το games hub θέλει 3-4 δευτερόλεπτα για ανεξήγητο λόγο! Άρα νομίζω είτε φταίει κάτι σχεδιαστικό στο λειτουργικό ή πιθανότερο να έχει να κάνει με τις εφαρμογές.

ChristosNL800

Nokia lumia 800……3 χρόνια δεν μου έχει κολλήσει ούτε στιγμή (μονοπύρηνο,512 ram)

Pantelis

Σε Lumia 520 πάντως τις εφαρμογές fb που μόνο το 1 ειναι επίσημο app του fb γιατι το άλλο ειναι της microsoft ακόμα (ελεος ολο το store το βρίζει) τρώει γερά σκαλώματα όλο το κινητό.για τον IE αστο καλύτερα zzzzz

Γιώργος

Θα πάρει windows 10 σίγουρα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.