Mac OS X Lion, Θα διατεθεί στις 14 Ιουλίου;

Η Apple έδωσε στους developers την Golden Master version του OS X Lion, που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η τελική έκδοση του OS X Lion θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσα απο το Mac App Store με 23.99 ευρώ. Πόσο σύντομα όμως; Πηγές αναφέρουν πως ορίστικε η ημερομηνία για τις 14 Ιουλίου, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να αλλάξει σε περίπτωση που εντοπιστούν bugs της τελευταίας στιγμής.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την έκδοση iOS 4.2 όπου η Apple έδινε πολλαπλές Golden Master εκδόσεις στους developers μέχρι να έφτανε η 4.2 έκδοση στην τελική της μορφή. Μένει να δούμε εαν η κυκλοφορία του OS X Lion θα συμπέσει και με αυτή των ανανεωμένων Macbook Air τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με τους sandy bridge επεξεργαστές και τη θύρα Thunderbolt.

, Mac OS X Lion, Θα διατεθεί στις 14 Ιουλίου;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

Αμην!

Ιωάννης Εμμανουηλίδης

Έχω μια απορία….έχω iMac του 2008 (early) με Intel Core 2 Duo στα 2,4GHz με Original OS το Mac OS X 10.5.2.Και η μοναδική αναβάθμιση που έχω κάνει στον iMac είναι να του περάσω τα Snow Leopard που έχουν πια φτάσει την 10.6.8. Τώρα θα είναι αναβαθμίσιμος στα Lion; Έχω προσέξει πως όλοι οι iMac και Mac Pro μπορούν να πάρουν 2 αναβαθμίσεις λειτουργικού. Δηλαδή πήρες έναν Mac που είχε Λειτουργικό 10.4.X μπορεί να πάρει αναβάθμιση μέχρι και την 10.6.X.

Δεν ξέρω αν πήρατε το γενικό concept της ιδέας μου….αλλά υπάρχει καμια λίστα που να λέει ποιοι υπολογιστές Mac θα δεχτούν την αναβάθμιση σε Lion;

Άντε με το καλό να έρθουν τα Lion!

Alessio

Θα ειναι αναβαθμησιμος σε OS X 10.7 κανονικότατα ο iMac σου αδερφε_ με σιγουρια αυτο! 🙂

Antonis

Ειμαι χρηστης windows αλλα μου αρεσει παρα πολυ το mac os x.Μακαρι στο μελον να βγουν πολλοι τιτλοι παιχνιδιων, να φθηνινουν οι iMacs και σιγουρα θα παρω και εγω εναν.

pete

Ανανεομένοι Macbook Air?Μα κιόλας .???!!

Ιωάννης Εμμανουηλίδης

@Alessio Thanks!

Alessio

Λιονταρο…καταστάσεις φίλε Ιωάννη πάει η χιονισμένη Λεοπάρδαλη “έφαγε τα ψωμία της” ,χαχααα άντε να αναβαθμιστούμε σε καινούργια γατούλα ..10.7 “Lion King” soon!:-)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Mac OS X Siri

Siri: Screenshots δείχνουν την έλευσή της στο OS X

Η Apple ετοιμάζεται να φέρει την ψηφιακή βοηθό Siri στην επόμενη έκδοση του OS X. Ενώ αναμένουμε να ρίξουμε μια ματιά στο νέο feature, κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο, το MacRumors έχει screenshots που δείχνουν τη Siri σε Mac.

News Apple Mac OS X macOS

Mac OS X: Η Apple αλλάζει την ονομασία σε macOS;

Η Apple ίσως ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στην ονομασία του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί σε υπολογιστές. Αντί για OS X, το λειτουργικό που μπαίνει σε laptops και desktops, είναι πιθανό να αποκαλείται macOS.

Computers Mac OS X Microsoft Windows 10

Windows 10: Έφτασε σχεδόν στο 13% το μερίδιο αγοράς

Η Microsoft έχει κάνει ουκ ολίγες προσπάθειες για να προωθήσει τη νέα έκδοση του desktop OS της και σε κάθε περίσταση δείχνει πόσο πολύ θέλει να υιοθετηθεί από τους χρήστες. Σε πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια επέλεξε να γίνει πιο επιθετική προς τα Macs.

Computers Apple Mac OS X Microsoft

Windows: Η νέα διαφημιστική καμπάνια με “καρφιά” στους Mac [videos]

Η κόντρα Windows ή Mac δεν είναι καινούρια και δεν είναι λίγες οι φορές που Microsoft και Apple ρίχνουν καρφιά η μια στην άλλη, θέλοντας να τονίσουν πόσο πιο καλό είναι το δικό τους λειτουργικό έναντι του αντίπαλου.