MasterCard PayPass Wallet, Νέοι τρόποι πληρωμών

H MasterCard παρουσιάζει το PayPass Wallet, έναν ευκολότερο και πιο απλό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών σε όλο τον κόσμο μέσω κινητού τηλεφώνου και φορητών ηλεκτρονικών συσκευών. Το μπουκέτο υπηρεσιών αυτό αποτελείται από το PayPass Acceptance Network, το PayPass Wallet και το PayPass API, τα οποία θα λειτουργούν συνδυαστικά για κάθε αγορά.

Γίνεται χρήση της τεχνολογίας NFC με τη βοήθεια των κινητών τηλεφώνων, ενώ θα μπορείτε να τσεκάρετε τα στοιχεία του πωλητή μέσω του πλήκτρου PayPass, έτσι ώστε να γνωρίζετε πληροφορίες για το σημείο πώλησης (αποστολές, χρεώσεις), ενώ δεν θα είναι ανάγκη να συμπληρώνετε διαρκώς τα στοιχεία σας. Το PayPass Wallet είναι το σημείο όπου αποθηκεύονται οι τραπεζικές πληροφορίες, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών και άλλα.

Το PayPass API είναι ο τρόπος σύνδεσης των όσων επιθυμούν στο PayPass δίκτυο, δίνοντας περισσότερα social χαρακτηριστικά στις συναλλαγές σας, αλλά και δυνατότητες ελέγχου αν όλα πάνε καλά.

Η πλατφόρμα υπηρεσιών θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία και σταδιακά θα γίνεται διαθέσιμη και σε άλλες χώρες του κόσμου.

, MasterCard PayPass Wallet, Νέοι τρόποι πληρωμών

, MasterCard PayPass Wallet, Νέοι τρόποι πληρωμών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Ποιος μπορει να εγγυηθει ομως οτι εφαρμογες τριτων (και ειδικα ρε rooted συσκευες) δεν θα εκμεταλλευονται τη συγκεκριμενη εφαρμογη ωστε να κανουν υποκλοπη στοιχειων και γενικα απατεωνιες με την καρτα μας??? Η χρεωστικη-πιστωτικη που κουβαλαμε τουλαχιστον δε φερει προβληματα απομακρυσμενης προσβασης σε αυτη… Αναρωτιεμαι αν μπορει να υπαρξει μια εφαρμογη 100% ασφαλης σε οποιοδηποτε λογισμικο αφου ολα με καποιον τροπο ειναι ανοικτα στο τελος..

Επισης, τελικα το SG2 εχει NFC? Θα μπορουσε να εκμεταλλευτει την εν λογω εφαρμογη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Mastercard

Level Up with Mastercard: efood και Mastercard σε επιβραβεύουν για καλό σκοπό

Το να κερδίζεις μέσα από το efood πληρώνοντας με κάρτα Mastercard και παράλληλα να συμβάλλεις σε έναν καλό σκοπό, τότε η κίνησή σου αυτή έχει μεγάλη αξία.

Software Mastercard

Level up με τη Mastercard στο efood για να βγαίνεις κερδισμένος

efood και Mastercard συνεργάζονται με το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, για κατόχους καρτών Mastercard με σκοπό τη συλλογή πόντων και διεκδίκηση δώρων.

Software

Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

Η ZEN ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της εταιρείας σε 31 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας συνεργασία με τη Mastercard.

Internet Mastercard

Mastercard: Η χρήση ανέπαφων πληρωμών είδε άνοδο 40% λόγω του κορονοϊού

Η Mastercard αναφέρει ότι παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 40% στις ανέπαφες πληρωμές, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.