Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

Το Android Police δημοσίευσε κάποια screenshots τα οποία μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το ανανεωμένο Play Store για Android. Οι σχεδιαστικές αλλαγές, όπως είναι λογικό, είναι βασισμένες στο Material Design που παρουσίασε η Google στο Google I/O.

, Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

Τα συγκεκριμένα Screenshots είναι σελίδες προϊόντων από διάφορες κατηγορίες και το πως θα φαίνονται σε tablets αλλά και smartphones.

, Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

Όπως μπορεί να δει κανείς, το Material Design χρησιμοποιεί μεγάλες χαρακτηριστικές εικόνες πίσω από από την περιγραφή του προϊόντος, όπου αυτές είναι διαθέσιμες. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορείς να πατήσεις στην εικόνα για να παίξει ένα trailer.

, Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

To design είναι πιο ευρύχωρο ειδικά στο tablet, με τις περισσότερες πληροφορίες συγκεντρωμένες στο κάτω μέρος, όταν πρωτοανοίγεις το προϊόν. Στο smartphone δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, παρά μόνο μικρές αλλαγές στην διάταξη και στο στυλ ώστε να δείχνει καθαρότερο.

, Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

Η Google σιγά σιγά αλλάζει τα δικά της Apps στο στυλ του Material Design. Αυτό έχει ξεκινήσει και πριν την κυκλοφορία του Android L ώστε να έχει πιο ομαλή μετάβαση. Μέχρι στιγμής έχουμε δει το Google+, Google Sheets και το Google Docs να επηρεάζονται από το Material Design.

, Το Material Designed Play Store αποκαλυπτεται

Nα σημειώσουμε ότι τα screenshots είναι από pre-release software, οπότε υπάρχει πιθανότητα η Google να αλλάξει κάποια πράγματα μέχρι την τελική έκδοση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Someone

Και στα smartphones οι αλλαγές δεν είναι και πολύ μικρές

BraveNewWorld

Πολυ ωραιο το android L. Πιστευω θα δείχνει πολυ καλό το κινητό με το Material Design. Και όπως και να έχει μια αλλαγή που και που όλοι την θέλουμε. Πάντως @someone σε σχέση με το tablet version που έχει αρκετά μεγάλη αλλαγή δεν είδα τρομερές αλλαγες στο smartphones παρα μόνο μικρές στην διάταξη περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Play Store Play store

Android app καταγράφει τους χρήστες και στέλνει αρχεία ήχου σε server

Ενεργοποίησε εξ αποστάσεως το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ηχογράφησε τον χρήστη, συνδέθηκε σε remote server και ανέβασε τα αρχεία ήχου.

Internet apps Google Play store

Η Google αναπτύσσει επίσημα την αρχειοθέτηση εφαρμογών μέσω του Play Store

H τελευταία ενημέρωση του συστήματος της Google προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν και να απενεργοποιούν εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να τις ρυθμίζουμε κάθε φορά.

Internet Google Play store Spotify

H Google σας “λύνει” τα χέρια για την πληρωμή του Spotify

H Google τις περισσότερες φορές είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις στους χρήστες των εφαρμογών της, όπως συμβαίνει και με το Spotify. H εταιρεία επιτρέπει επίσημα στους πελάτες της μουσικής πλατφόρμας να ρυθμίζουν πληρωμές υπηρεσιών εκτός του Play Store.

Games Google Play store

Play Store: Τεστάρει λήψεις παιχνιδιών στα Windows

Η Google ξεκίνησε επίσημα την περίοδο δοκιμών beta για τα παιχνίδια Google Play που εκτελούνται σε Windows.