Meizu, Το 100% των κερδών στους developers, Διέθεσε και SDK για ανάπτυξη εφαρμογών

Η Κινέζικη εταιρεία Meizu ανακοίνωσε ότι δεν έχει σκοπό να… “βγάλει χρήματα” από το επίσημο App store της, αφού το 100% των κερδών από τις εφαρμογές που θα αναπτύξουν developers και εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού για τα κινητά της θα το καρπώνονται οι ίδιοι. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι προφανές ότι έγινε για να προσελκύσει περισσότερους developers να διαθέσουν εφαρμογές για το δικό της App store.

Μάλιστα η εταιρεία διέθεσε και το σχετικό SDK ώστε να ελαφρύνει το έργο τους. Οι Αγγλικές επίσης εκδόσεις των ιστοσελίδων της εταιρείας Meizu είναι υπό ανάπτυξη, και αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε να κάνουμε με μία εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς, που θα ξεκινήσει την σταδιοδρομία της στις αγορές εκτός Κίνας, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για όσους ενδιαφέρονται, το App store της εταιρείας είναι εδώ, ενώ μπορούν να κατεβάσουν το SDK από εδώ.

Meizu App store SDK, Meizu, Το 100% των κερδών στους developers, Διέθεσε και SDK για ανάπτυξη εφαρμογών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Ευχάριστα και πολύ αισιόδοξα νέα από την Meizu. Όντως το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών της αξιοποιεί αρκετούς developers και παρουσιαζεται αρκετά αξιόμαχο εν σχέσει με το Google Play. Στο Mx3 μου έχω κατεβάσει ήδη μερικές εφαρμογές και περιμένω εν τέλει την είσοδο της εταιρείας και στην ευρωπαϊκή αγορά

Θοδωρης

Αγαπώ όλο και πιο πολύ αυτήν την εταιρία.

Ονούφριος

@Antonis:Μπορείς να μας πεις λιγα λόγια για την συσκευή???Είναι γρήγορη??Από αναβαθμίσεις πώς πάμε??Πες γενικά πως είναι η συνύπαρξη με αυτό το τερατάκι 🙂 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

antoni για πες μερικά πράγματα…εγώ θα προβώ σε αγορά τις επόμενες μέρες…ξέρω ότι είναι δυναμίτης το mx3 αλλά και κάποια γνώμη από κάτοχο θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον…

Antonis

@ Ονούφριος/Ματθαίος. Κατ ‘αρχάς, καλή χρονιά να έχετε! Η συσκευή όντως ειναι δυναμίτης, όσο υποκειμενική και αν θεωρείται η οποιαδήποτε άποψη. Απίστευτη ποιότητα κατασκευής (μοίαζει και έχει την αίσθηση ενοποιημένης μονοκόμματης συσκευής/ Unibody, αλλά δεν είναι), το καπάκι δεν αφαιρείται εύκολα και αυτό είναι καλό για τη συνολική στιβαρότητα του κινητού, οθόνη εκπληκτικής ανάλυσης με Gorilla Glass 2 η οποία έχει πολύ καλή χρωματικη απόδοση (σχεδόν σαν του LG G2). Επιπλέον, ο Exynos 5410 κάνει ικανοποιητική διαχείριση ενέργειας και αποδίδει εξίσου καλά στον τομέα της επεξεργαστικής ισχύος, κάμερα εκπληκτική απλά, με την ποιότητα SONY, απλοποιημένο UI μέσω του FlyMe OS το οποίο πηγαίνει σφαίρα και χαρίζει στην μπαταρία αρκετά καλη αυτονομία της τάξεως των 30-36 ωρών με μέση χρήση (κλήσεις. μηνύματα, ιντερνετ με ανοιχτά συνέχεια τα δεδομένα 3G). Στο επίπεδο των επιδόσεων δεν μασάει μια κοινως, καθώς μου βγάζει περί τους 28000-29000 πόντους στο AnTuTu και 59 fps στο NenaMark. Γενικά, από αναβαθμίσεις μέχρι στιγμής έχω πάρει 2, με την πιο την αναβάθμιση σε Flyme 3.3.1 που προσθέτει και Lytro εφέ στην κάμερα. Είναι ένα κινητό που θα περάσω σίγουρα πάνω από ένα χρόνο μαζί του.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

@antoni..σε ευχαριστώ πολύ για το αναλυτικό post..ήσουνα κατατοπιστικότατος..η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω κάτι λιγότερο για αυτό το κουκλί…μήπως θα μπορούσες να μου πείς από ποιο site το αγόρασες?? εγώ θα το παραγγείλω από merimobiles..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.