Meizu και Canonical, Ετοιμάζουν Ubuntu Phone;

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Κίνα, η Canonical συνεργάζεται ήδη με την Meizu για την κατασκευή μίας συσκευής Ubuntu Phone. Η φήμη πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μετά την διαρροή δύο φωτογραφικών που δείχνουν ένα smartphone -με το χαρακτηριστικό φωτιζόμενο δαχτυλίδι στο κεντρικό πλήκτρο- της Meizu να “τρέχει” το Ubuntu mobile OS.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν πρόσφατα κατά την διάρκεια της CES οπότε είτε περιμένουμε κάποια ανακοίνωση κατά την διάρκεια της έκθεσης, είτε η πηγή της πληροφορίας απλώς… αποζητάει τα φώτα της δημοσιότητας. Για να δούμε…

Canonical Ubuntu Phone OS Meizu, Meizu και Canonical, Ετοιμάζουν Ubuntu Phone;Canonical Ubuntu Phone OS Meizu, Meizu και Canonical, Ετοιμάζουν Ubuntu Phone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
EliasKir

Yes, please.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.