Messenger και WhatsApp: Αποστέλλουν 60 δισ. μηνύματα την ημέρα

Messenger και WhatsApp είναι δυο από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως, με το δεύτερο να έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες ενώ το πρώτο ξεπέρασε τα 900 εκατομμύρια. Και τα δυο φυσικά ανήκουν στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου F8 developers conference, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι Facebook Messenger και WhatsApp μαζί, αποστέλλουν σε καθημερινή βάση 60 δισεκατομμύρια μηνύματα. Ο αριθμός από μόνος του μοιάζει τεράστιος και ξεπερνά κατά πολύ εκείνο των μηνυμάτων SMS που βρίσκεται στα 20 δισεκατομμύρια, είναι δηλαδή 3 φορές μεγαλύτερος.

Ο Zuckerberg επεσήμανε ότι το Messenger app είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή στο iOS μετά την εφαρμογή του Facebook. Στο περσινό F8 developers conference, είχε ανακοινωθεί ότι το Messenger είχε 700 εκατ. χρήστες και κατάφερε από πέρσι να ανέβει κατά 200 εκατ.

Να θυμίσουμε ότι ο Zuckerberg έχει μεγάλα σχέδια για το Facebook Messenger, το οποίο θέλει να το μετατρέψει σε ένα app που θα χρησιμοποιείται για διάφορες δραστηριότητες. Ανακοίνωσε ότι θα ενσωματωθούν chatbots, τα οποία θα σε φέρνουν σε επαφή με διάφορες επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας τεχνητή νοημοσύνη (AI) με την επεξεργασία φυσικής γλώσσας και πραγματική ανθρώπινη βοήθεια, τα bots θα μπορούν να κάνουν μια παραγγελία για λουλούδια μέχρι και check in για την πτήση σου.

messenger whatsapp 60 billion, Messenger και WhatsApp: Αποστέλλουν 60 δισ. μηνύματα την ημέρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.