Microsoft, στους 17 οι κατασκευαστές Windows Phone

Όπως φαίνεται η κίνηση της Microsoft να διαθέσει δωρεάν τo Windows Phone μόνο θετικά λειτουργεί για την ίδια καθώς δυο νέοι κατασκευαστές συμφώνησαν μαζί της και έτσι μετρά πλέον 17 κατασκευαστές στο σύνολο.

Οι δύο νέοι κατασκευαστές που ανακοινώθηκαν είναι οι Blu και K-Touch. Η Blu έχει ως βάση τη Φλόριντα και έγινε γνωστή από τις πολύ φθηνές stock Android συσκευές τις οι οποίες είχαν αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Η K-Touch είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές OEM (Original Equipment Manufacturers) και ODM (Original Design Manufacturers) στην Κίνα. Η Κίνηση αυτή σίγουρα θα βοηθήσει τη Microsoft να επεκταθεί στην Κίνα.

Προσθέτοντας νέους κατασκευαστές η Microsoft προσπαθεί να μπει στην αγορά των mid-rage συσκευών καθώς οι low-end συσκευές με Windows Phone τείνουν να λειτουργούν πιο ομαλά από τα mid-range Android smartphones. Επομένως αυτό μπορεί να τραβήξει τους χρήστες του Android προς το Windows Phone.
, Microsoft, στους 17 οι κατασκευαστές Windows Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Και ο λογος που εξαγόρασε την νοκια; Και καλά να την σώσει απο την χρεοκοπία, και τώρα ξαφνικά βρέθηκαν 17 κατασκευαστές που θέλουν wp, και δηλαδή η νοκια τι θα απογινει; Προφανώς Microsoft mobile όπως ακούγεται καιρό τώρα… Κρίμα… Δεν θα πάρω Microsoft ευχαριστώ!

nGavoun

οσο περισσοτερες εταιριες ασχοληθουν τοσο το καλυτερο γαι να αρχισουν και οι developers να ασχολουνται λιγο παραπανω με wp

obi

Όσο περισσότερες εταιρείες βγάζουν WP, τόσο καλύτερα.

Για τον επιπλέον λόγο ότι η λιανική αγορά που λειτουργεί με προμήθειες και προσυμφωνημένα ποσοστά πωλήσεων,
σήμερα πριμοδοτεί πολύ περισσότερο τα άλλα δύο λειτουργικά (Android, ios).

Άμα μπουν εταιρείες και νέοι μεγάλοι παικτες στα WP, το <> στους λιανοπωλητές θα τρέχει ΚΑΙ από τη μεριά του οικοσυστήματος της Microsoft
και δε θα ακούγονται πια, εξίσου εύκολα όπως σήμερα οι φωνές των καλοθελητών πωλητών στα μαγαζιά του τύπου <>,
φωνές οι οποίες συνήθως δείχνουν όλως αθώα την απορια τους για όποιες WP επιλογές των πελατών…

Hugo-7-

Προσωπικά πιστεύω ότι η Microsoft δεν θα κατάργηση την Nokia είναι ένα δυνατό brand name στην αγορά αν το κάνει κ μετανομαστεί σε Microsoft mobile τότε από άποψη Marketing θα είναι μεγάλη χαζομάρα επίσης θα ήταν πολύ όμορφο μέσα στις 17 εταιρίες η Nokia πχ να βγάζει ποιο Premium συσκευές τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στην ποιότητα κατασκευής.

Kostas K.

@ Hugo 7 οτι και να πιστευεις ειναι πλέον δεδομενο συμφωνα με δηλώσεις τους οτι το brand name Nokia σε λιγο καιρό θα παψει να υφισταται. Nokia Κινητό σε λίγο καιρό μόνο σε future phone καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εταιριών

Panagiotis GP

Εγώ ελπίζω… ελπίζω λέω, να μην σταματήσουν να βγαίνουν κινητά με την ποιότητα της NOKIA. Δεν με ενδιαφέρει πως θα λέγετε, μου αρκεί να τα βλέπω και στο μέλλον.

xristos

Panagiotisgp Πιστεύω αυτό είναι το ζήτημα για όλους τους καταναλωτές!! εαν η Microsoft δεν κρατήσει την ποιότητα νοκια απλά δεν έχει μελλον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.