Microsoft, πατά στα προβλήματα του iOS 8- αυξάνει το OneDrive στα 30GB

H Apple έκανε διαθέσιμο το iOS 8 την Τετάρτη αλλά πολλοί χρήστες iPhone και iPad αντιμετώπισαν προβλήματα με την ελεύθερη μνήμη που χρειαζόταν για να γίνει εγκατάσταση στο iOS 8. H Microsoft εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, διπλασιάζει την free χωρητικότητα στο OneDrive στα 30GB.

Η Προσφορά ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Ο program manager του OneDrive αναφέρει ότι όταν ακούσανε τα ζητήματα με την περισσότερη μνήμη που απαιτούσαν τα iPhones θεώρησαν ότι έπρεπε το OneDrive να την προσφέρει. Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να κατεβάσετε το OneDrive για να αποκτήσετε τα 30GB ελεύθερου χώρου στο cloud της Microsoft.

Επιπλέον, η Microsoft αύξησε το OneDrive camera roll από τα 3GB στα 15GB προκειμένου να μην χρειαστεί να σβήσετε βίντεο και φωτογραφίες για να εγκαταστήσετε το iOS 8.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου γι να γίνει η αναβάθμιση έχει ζητηθεί μέχρι και 7GB ελεύθερη μνήμη, και έπρεπε να σβηστούν apps και αρχεία για να κατέβει το iOS 8 ή έπρεπε η αναβάθμιση να γίνει μέσω του iTunes. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Microsoft βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να πείσει τους χρήστες της Apple να κατεβάσουν το OneDrive.

Αν έχετε ήδη την εφαρμογή θα δείτε ότι ο χώρος έχει διπλασιαστεί αυτόματα. Όμως, ακόμη και αν δεν έχετε iPhone ή iPad η προσφορά ισχύει και για Android και Windows Phone.

onedrive 30gb, Microsoft, πατά στα προβλήματα του iOS 8- αυξάνει το OneDrive στα 30GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

E πλέον onedrive αρχηγός του free cloud άμα ειδικά έχετε ecosystem από windows.

tiamat

ωραια μαγκια. δωστε του και 5 αστερια tip στο store ! το αξιζει!!..

Tom

Μια χαρα. Εχω και 50gb dropbox απο το galaxy. Επισης δοκιμαστε το copy αν σας ενδιαφερει το cloud. Δινει πολυ ευκολα χωρο εγω εχω φτασει τα 35 για πλακα με 4-5 φιλους που καλεσα.

efriendgr

Εγω τι να πω, κριμα ολοκληρη αυτοκρατορια να μην υποστηριζει encrypted files synchronization (παλια με το truecrypt ειχα δοκιμασει και τωρα με το veracrypt που φαινεται να ειναι ο αντικαταστατης του πιθανως) Απαραδεκτο σιγα μην ανεβασουμε τα αρχεια μας χωρις encryption τα προσωπικα εστω, ειδατε πως διαρρεουν, επαιξε πολυ β***ι αυτες τις μερες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.