Microsoft: Τέλος η υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων Internet Explorer

Η Microsoft ήξερε πολύ καλά ότι με την κυκλοφορία των Windows 10 έπρεπε να παρουσιάσει έναν νέο browser, καθώς ο Internet Explorer είχε αποκτήσει πολύ κακή φήμη στον χώρο της τεχνολογίας. Μάλιστα υπήρχε και ένα ανέκδοτο, το οποίο έλεγε ότι ο Internet Explorer είναι ο καλύτερος browser για να κατεβάζεις άλλους καλύτερους browsers.

Απ ότι φαίνεται το σχέδιο δούλεψε, με τον Edge browser να έχει σχετικά καλή υποδοχή, και η Microsoft ψάχνει τρόπους να τον κάνει ακόμη καλύτερο. Πάνω σε αυτή την καλή εξέλιξη του Edge browser, έρχεται μια νέα ανακοίνωση της Microsoft η οποία αναφέρει ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 θα τερματίσει την υποστήριξη όλων των εκδόσεων του Internet Explorer, εκτός από τον Internet Explorer 11.

Μέσω της σελίδας της η Microsoft ανέφερε ότι από τις 12 Ιανουαρίου 2016, μόνο ο Internet Explorer 11 θα έχει τεχνική υποστήριξη και ενημερώσεις ασφαλείας. Επίσης θα είναι η τελευταία έκδοση που θα λάβει υποστήριξη στα Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι χρήστες έχουν μείνει σε παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer, μετά τις 12 Ιανουαρίου θα είναι ευάλωτοι, καθώς δεν θα λαμβάνουν updates. Αυτό καθιστά οπότε αναγκαίο να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοσή του ή να αλλάξουν browser.

Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν ενεργοποιημένα τα Automatic Updates στα Windows, θα έχουν ήδη εγκαταστήσει τον Internet Explorer 11, οπότε δεν έχουν λόγο ανησυχίας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2016.

microsoft internet explorer support, Microsoft: Τέλος η υποστήριξη παλαιότερων εκδόσεων Internet Explorer

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Καλά κάνουν.

makis88

Καλά κάνουν. Ο edge είναι τούμπανο και στο νέο μου λάπτοπ που ήρθε με preinstalled windows10 δουλεύει με διαφορά καλύτερα απ’όλους τους άλλους στα geastures με το touchpad. Ενώ ο chrome πάει καρέ καρέ στο pinch to zoom και χάνει ακρίβεια στο σκρολάρισμα η εμεπειρία χρήσης με τον edge θυμίζει macbook.

Sotiris

Ο Edge είναι γρήγορος αλλά χωρίς extensions παντελώς άχρηστος. Υπάρχει άνθρωπος που ζει στο 2015 και δεν χρησιμοποιεί adblock?

παπαροκάς tiamat

O edge Νά ερθει και στο droid!

Android & Windows User

Μπράβο στη Microsoft επιτέλους ξαπόστειλε τον Internet Explorer τον χειρότερο browser.
Ο Internet Explorer χρησιμεύει για να κατεβάσεις τον Chrome και τον Firefox τώρα με τον Microsoft Edge είναι τόσο γρήγορος που μπορεί να αντικαταστήσει τον Chrome αλλά δεν έχει extensions !!!

Darth

@makis88 μονο που εχει ελαχιστα εως και καθολου addon Και θα πρεπει να φοτοθεις και τα w10 (ουτε για αστειο δλδ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.