Microsoft Hyperlapse: Η Microsoft συνεχίζει την “εισβολή” στο Android

Εδώ και καιρό η Microsoft δούλευε σε έναν αλγόριθμο με τον οποίο οποιοδήποτε video μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό Hyperlapse video. Τελικά ανακοίνωσε την εφαρμογή Microsoft HyperLapse η οποία έχει το ίδιο όνομα με την αντίστοιχη εφαρμογή του Instagram.

Η διαφορά είναι ότι το λογισμικό της Microsoft μπορεί να δουλέψει και με video που ήδη υπάρχουν ή δημιουργούνται με οποιαδήποτε κάμερα, ενώ η εφαρμογή του Instagram δημιουργεί Hyperlapse videos μόνο με την χρήση της σε smartphone ή tablet.

Με το Microsoft HyperLapse ο χρήστης δεν έχει παρά να τραβήξει ένα video και στην συνέχεια να το βάλει στο πρόγραμμα, το οποίο διατίθεται για Windows (Microsoft Hyperlapse Pro), Windows Phone και Android (Microsoft Hyperlapse Mobile).

To πρόγραμμα αναλαμβάνει να σταθεροποιήσει το κούνημα που μπορεί να υπάρχει και να δημιουργήσει ένα τελικό Hyperlapse video, ενώ λειτουργεί καλύτερα με μηχανές και κάμερες με υπερ-ευρυγώνιο φακό, όπως η GoPro. O χρήστης μπορεί να επιλέξει την ταχύτητα από 2x μέχρι 25x και να εξάγει το τελικό video σε διάφορες αναλύσεις.

Η όλη διαδικασία είναι εύκολη, με την χρήση βημάτων, στα οποία ο χρήστης πρέπει να επιλέξει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.

Microsoft Hyperlapse: Η Microsoft συνεχίζει την "εισβολή" στο Android, Microsoft Hyperlapse: Η Microsoft συνεχίζει την “εισβολή” στο Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Βλέπει και η ίδια οτι θα έχει κέρδος με το να χρησιμοποιεί ο κόσμος της υπηρεσίες της και δεν περιορίζεται στον έναν και τους αλλους τέσσερις που χρησιμοποιούν την δική της πλατφόρμα στα κινητά τηλέφωνα.

Νικόλας

H μσ συνεχίζει τις δωρεές στο android, ενώ οι άλλες εταιρίες την έχουν γραμμένη.

thanoik

@Νικόλας ας κάνουν οι άλλες εταιρίες αυτά που κανει η Microsoft και μετά μιλα,και η google μια μηχανή αναζήτησης ήταν και μετά μπερδεύτηκε στη πλατφόρμα του Android για να φτιάξει και να διαφήμιση τις εφαρμογές της

nikolasx

νταξει, εχει οαρει φωτια η Microsoft φετος, με την καλλη την εννοια, εχει μπει για τα καλα στο παιχνιδι, η χρονια της φετος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.