Microsoft: Κατά λάθος αποκάλυψη των διπλάσιων σε ύψος live tiles

Παρόλο που έχουμε δει πολλές αναφορές να κάνουν λόγο για την δυνατότητα να δημιουργείς διπλάσιου ύψους live tiles, δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής κάποια εικόνα για αυτό το feature εν δράση. Σήμερα όμως ένας υπάλληλος της Microsoft με το όνομα Vesku Paananen τουίταρε μια φωτογραφία για να δείξει την ποικιλία των συστημάτων που τρέχουν Windows 10, δείχνοντας άθελα του το διαφορετικό live tile.

Αυτή η εικόνα δείχνει ότι η Microsoft ίσως εργάζεται και σε άλλα minor projects ή αλλαγές στο UI, που δεν μας αποκάλυψε στην παρουσίαση των Windows 10 στις 21 Ιανουαρίου. Φυσικά με τον καιρό καθώς βαδίζουμε προς την τελική έκδοση και με το Windows 10 Insider program όλο και περισσότερα νέα θα υπάρχουν για τα πολυαναμενόμενα Windows 10.

windows 10 live tiles, Microsoft: Κατά λάθος αποκάλυψη των διπλάσιων σε ύψος live tiles

windows 10 live tiles, Microsoft: Κατά λάθος αποκάλυψη των διπλάσιων σε ύψος live tiles

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kouk82

συναρπαστικα νεα για τα windows phones.
/facepalm

Νικόλας

Καλοδεχούμενα!

Parastas

Α Η Δ Ι Α

zapotek

lumia 1520 denim update πριν 3 ώρες περίπου σφαίρα πάει

zapotek

lumia denim update πριν 3 ώρες περίπου σφαίρα πάει

Alex

Πιστευω οτι θα υπαρχει μια τελευταια αναβαθμιση των 8.1 που θα περιεχει καποια εξτρα χαρακτηριστικα ,πριν βρουν τα W10. Να πω την αληθεια εχω βαρεθει τα W8.1 ειναι ΠΑΡΑ πολυ παροχημενο λογισμικο σε σχεση με τα αλλα 2 μεγαλα ονοματα (και σε σχεση με τα BB φυσικα).. Μεχρι το kitkat και το iOS 7 ,στεκοταν καπως καλυτερα τα 8.1 ,αλλα με το lollipop και το iOS8 φαινεται ξεκαθαρα οτι η εποχη τους τελειωσε. Ειδικα οι στατικες εικονες πριν ξεκινησουν οι εφαρμογες (splash screens) που κρατανε αιωνες σε συγκριση με τα αλλα λογισμικα ειναι απλα απαραδεκτες. Τελος τον τελυταιο καιρο ,οι developers που γραφουν για ios και android δεν ,μπαινουν καν στον κοπο να κανουν τις εφαρμογες τους να εχουν αερα WP8.1 αλλα αντιθετως, απλα τις κανουν port απο το android με αποτελεσμα να χαθει ενα μεγαλο μεγεθος απο την ομοιογενεια του λειτουργικου (που το εκανε ξεχωριστο και ευχρηστο). Και γενικα φαινεται ποσο παραμελημμενο λογισμικο ειναι απο την αγαπη (ή ελλειψη αυτης) που περνει απο τους δημιουργους του. Αμα και τα W10 εχουν : παρομοιους χρονους εκκινησης εφαρμογων, παροχημενη φιλοσοφεια (card style UI), και πανω απ’ολα καμία mid-range συσκευη (δεν δεινω 200+ για κατι με SD400 που θελει 4 δευτερολεπτα για… Συνέχεια »

nikmour

@alex αν έχεις WP εγώ είμαι ο batman. Και ξαφνικά βλέπω πριν από δέκα λεπτά ότι έχει εγκατασταθεί η denim. Μπήκε βγήκε και δεν κατάλαβα τίποτα που λένε. Αν και έχω το 925 η κάμερα ανοίγει πολύ πιο γρήγορα. Και το κινητό σφαίρα

Constantine

Μιας που αναφερθηκε για το update, μολις το περασα και εγω στο 630 και μου φαινετε οτι μαλλον καλυτερεψε την περιηγηση σαν ν το αισθανομαι πιο smooth ακομα το ο explorer παει πιο ομαλα και η προσθηκη των φακελων με χαροποιησαν οποτε ολα κομπλε 🙂

Δημήτρης

Μπορεί να έχει wp o @alex αλλα πραγματικά μη λέμε ότι μας κατεβάσει η κούτρα μας ρε παιδιά.Ναί χωράνε άπειρες βελτιώσεις στα wp,ευχομαι η 10 να φέρει πολλές απο αυτές αλλα τα live tiles ξεπερασμένα και παροχημένα σε σχέση με τα άλλα δύο os?

το android έχει υιοθετήσει ui με αρχική οθόνη και συρτάρι εφαρμογών που έρχεται απ το μακρινό παρελθόν(πρό symbian).Επίσης η τάση που επικρατεί πλέον είναι να μη χρησιμοποιούνται κάν οι πολλές αρχικές οθόνες γιατί τα widget τέτοιυ στύλ σε συνδιασμό με το ότι είσαι αναγκασμένος να φτιάξεις ένα σωρό αρχικές οθόνες, πάσχουν απο λειτουργικότητα και ευρχρηστία και επίσης καταναλώνουν μπόλικους πόρους.
Για το ios τι να πρωτο πώ;αυτό και αν είναι αιώνες πίσω.Ειδικά στο θέμα τωνΣτατικών εικονιδίων που πρέπει να μπαίνεις στην κάθε εφαρμογή για το παραμικρό.
Σε ότι αφορά τώρα το καθαρά εμφανησιακό κομμάτι,το metro ui προσωπικά δε μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλα δε μπορώ να μην αναγνωρίσω πως google και apple επιρρεάστηκαν και όσο μπορούσαν εφάρμοσαν παρόμοια μίνιμαλ flat φιλοσοφία στο σχεδιασμό

Alex

@nikmour Υπαρχει λογος να λεω ψεμματα για το λογισμικο του κινητου μου?!! Αμα κυκλωφορουσε η MS το WP8.1 το 2012 ,θα εκαναν παταγο τα WP ,αλλα εν ετη 2015 δεν το λες καν ανταγωνιστικο. Το παραπονο μου ειναι οτι η MS εχει φτιαξει ενα λογισμικο που δεν κολλαει μεσα στις εφαρμογες, ειναι πααρα πολυ ευχρηστο ,κανει ολες τις ”δουλειες” που θελεις με απλο τροπο ΑΛΛΆ οι ανθρωποι στην MS δεν εχουν κανενα οραμα/στοχο για αυτο πλεον ,ουτε και θα εξελιξουν το αρχικο τους οραμα.. Εχουν παει απο το WP7 που ειχε ευχρηστα hubs, στο WP8 που ειχε εντελως διαφορετικο κορμο ,στο WP8.1 που προσπαθουσε να μαζεψει τα ασημαζευτα και εδεινε στους developers πολυ περιορισμενα APIs. Οταν το λογισμικο σου δεν εχει τις ειδοποιησεις στην πανω μπαρα και προσθετεις αυτο το χαρακτηριστικο (το 2014) και μαλιστα με πολυ ασχημο τροπο ,σαν να το κανεις αναγκαστικα ή απλα για να ειναι ιδιο με τα αλλα 2 λογισμικα ,τοτε εχεις χασει το οραμα ή απλα δεν εχεις. Η ομαδα της MS που ηταν υπευθυνη για το Modern design δεν υπαρχει πια. Το metro/modern design καλως ή κακως πεθανε και το αυριο ειναι γεματο με hamburger buttons και γενικα ολα τα κουμπια διασπαρτα στις… Συνέχεια »

Panagiotis GP

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάθε θέμα – άρθρο με tags: Windows, Nokia ή Microsoft, πετάγονται δυο, τρεις και λένε τα δικά τους. Αν δεν το γουστάρεις, μην ασχολείσαι φίλε μου καλέ. Άσε εμάς να διαβάσουμε που μας ενδιαφέρει. Ξεκινάω
διαβάσω σχόλια και παρατηρήσεις για τα tiles και διαβάζω: αν είχαν βγει τα 8.1 το 1950 θα φυσούσαν και διάφορα τέτοια. Ήμαρτον δηλαδή….

Genesis

Alex

Σεβαστή η άποψη σου

Η Microsoft προσπαθεί να φτιάξει ένα λειτουργικό για όλα PC. Smartphones. Tablets. Laptops. Και με τα 10 το φέρνει δεν κοιτάει να κάνει μόνο τα smartphones έχει ένα πολύ καλό όραμα που θέλει δουλειά πολύ και με τα 10 πιστεύω θα φέρει πολλά features και θα ανεβει παρα πολύ. Οποτε μην μου λες δεν έχουν όραμα αυτοί οι άνθρωποι…..

Constantine

το 630 σου στα ελληνικά το έχεις ? Εμένα ακόμη δεν μου έχει βγάλει update….μόνο στο 930 το έχω και θέλω να δω πως είναι και στο 630.

Panos7GR

@PanagiotisGT: Συνονόματε από τη στιγμή που είναι χρήστης WP και εκφράζει γνώμη και μάλιστα την αναλύει, ποιό το πρόβλημα;

Αν έβλεπες πχ ένα σχόλιο δικό μου που δεν είμαι χρήστης WP και πέταγα κάτι παρόμοιο χωρίς να αιτιολογήσω γιατί το λέω, τότε ναι μαζί σου!

παπαροκας tiamat

Ο alex μια χαρα τα λεει δειτε στο διπλα θεμα οτι τα windows phones στην ιαπωνια εχει…..0%

Genesis

tamiat

οι ιαπονες ακόμη και τα windows phone να είχαν πρωτιά με μεγάλη διαφορά στην αγορά αυτοί θα προτιμούσαν iphone xD

είναι σαν να μου λες ότι προτιμούν το xbox αντί του playstation xD γενικά προτιμούν πράματα της apple αυτό έχω προσέξει.

δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τίποτα απλά έτσι το λέω :p δεν θα είναι μόνο η ιαπονια που θα έχει 0% σίγουρα και κάποιες άλλες χώρες απλά λέω για τους ιαπονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.