Microsoft, εφτιαξε 3 νέα apps για Android Wear και smartphones [videos]

Αν σας κούρασε να λέτε κάθε “OK Google” κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το voice search στο Android Wear σας, τότε η Microsoft έρχεται να δώσει τη λύση. Κυκλοφόρησε μια εφαρμογή ονόματι Torque, που επιτρέπει στον χρήστη να κουνήσει τον καρπό και να ξεκινήσει voice search στο Bing. Είναι από την ομάδα Microsoft Garage που ασχολείται με τη δημιουργία cross-platform apps.

microsoft android apps, Microsoft, εφτιαξε 3 νέα apps για Android Wear και smartphones [videos]

Όμως η Microsoft δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Μαζί με το Torque ανακοίνωσε άλλες δυο εφαρμογές για Android smartphones αυτή τη φορά. Η μια είναι το Next Lock Screen που βάζει τα σημαντικά στην μπροστινή οθόνη του κινητού για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αναπάντητες κλήσεις, σε προγραμματισμένες συναντήσεις αλλά και στα προσφάτως χρησιμοποιημένα apps.

Τέλος, το Journeys & Notes σας επιτρέπει να γράφετε notes και να τα μοιράζεστε με με άτομα που βρίσκονται στην ίδια περιοχή, όπως για παράδειγμα που μπορούν αν βρουν καλό φαγητό.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

Καλα αντι να τα βαλει στα Windows phones τα δίνει στην Google?????

Ioannis

καλά κοροιδευόμαστε…τη διαφημίζουν με το nexus 5 και μπήκα να το δοκιμάσω και μου λέει πως δεν υποστηρίζεται?

ioankav

@ioannis Υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στις εφαρμογές και έτσι δεν είναι διαθέσιμες μέσω Play Store στην Ελλάδα. Διαφορετικά μπορείς να βρεις τα apk στο ίντερνετ και να τα κατεβάσεις στο κινητό σου (με όποιο ρίσκο υπάρχει)…

Κωνσταντίνος

@aris εβγαλε και για windows phones καποιες αλλα κανεις δεν το αναφερει

Batel

Κυκλοφορούν ακόμη windows phone? Νόμιζα ότι είχαν σταματήσει λόγω μηδενικών πωλήσεων.

Emman

Καταρχήν το Microsoft Garage γίνεται στον ελεύθερο χρόνο κάθε υπαλλήλου είτε σε φάση event στο πρόσφατο παρελθόν έκαναν apps για iOS Αndroid αλλά και Windows Phone. H πολιτική της MS δεν είναι στενόμυαλη αλλά αντίθετα πολύ πολύ έξυπνη “Microsoft/Windows Παντού” είτε είναι στο iOS είτε στο Android είτε στα Windows Phone. Οι πωλήσεις στην ελλάδα όχι απλά δεν είναι μηδενικής αλλά ο αριθμός είναι διψήφιος με συνεχή τάση αύξησης με αμείωτο ρυθμό σε μία ήδη ανεπτυγμένη αγορά με καλούς ανταγωνιστές. Πουλάει και υποστηρίζει τις υπηρεσίες της παντού σε όλες τις πλατφόρμες και δεν λειτουγεί σαν “τραμπούκος” τύπου Google όπου 2-3 φορές ήρθε με την Μicrosoft σε σοβαρή σύγκρουση με το App του Youtube. H google έχει καταλήξει να μην είναι οpen mind και να κρύβεται πίσω από το και καλά οpen source λειτουργικό της. Δυστυχώς αυτή την στιγμή μόνο η apple και η microsoft σέβονται το χρήστη τους. Χωρίς fanboyismous έτσι είναι. Και αν με ρωτήσει κανείς γιατί το 60-70% είναι με android θα απαντήσω γιατι ο καταναλωτής όλοι ξέρουν στον κόσμο του μαρκετινγκ ότι δεν είναι και τόσο έξυπνος θα διαλέξει το πιο φτηνό είτε θα πηγαίνει με την νοοτροπία της μάζας μέχρι αυτή να αλλάξει γνώμη και πάλι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.