Δευτέρα
26/03/2012

AppCampus, Microsoft και Nokia επενδύουν 18 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη Windows Phone εφαρμογών

Apps, apps, apps! Την προηγούμενη εβδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές για Windows Phone κινητά ξεπέρασαν τις 70.000 όμως αυτό δε φαίνεται να είναι αρκετό και μαζί με τη Nokia επενδύει 18 εκ. ευρώ την επόμενη τριετία στο πρόγραμμα AppCampus που θα τρέχει στο πανεπιστήμιο Aalto στο Ελνσίνκι της Φινλανδίας.

Το πρόγραμμα AppCampus θα έχει σκοπό την υποστήριξη και την καθοδήγηση των developers Windows Phone εφαρμογών ενώ θα χρηματοδοτήσει καινοτόμες και μοναδικές εφαρμογές.

Σύμφωνα με έρευνα της IDC/Appcelerator μόλις το 37% των developers ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εφαρμογές για το λειτουργικό σύστημα Windows Phone, μάλιστα ελαφρώς μειωμένο από την προηγούμενη έρευνα.

AppCampus, Microsoft και Nokia επενδύουν 18 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη Windows Phone εφαρμογών

Πηγή

Μάθε για: , , , , ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η KonstantinosSal λέει:

  Δεν μου αρέσει που η Microsoft με την Nokia ζορίζουν τα πράγματα. Φυσικά είναι θετική εξέλιξη για τους developers αλλά και πάλι θα περίμενα να τους δω να δουλεύουν στο πως να κάνουν πιο ελκυστική την πλατφόρμα τους για χρήστες και developers.

 2. Ο/Η makis88 λέει:

  Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι… Δίνουν κίνητρο! Δεν μπορώ να δω που είναι το κακό σε αυτό!

 3. Ο/Η md03582 λέει:

  αυτο το «καινοτόμες και μοναδικές» μου αρέσει πολύ! Με την έλευση και των επόμενων update τα windows phone θα τα πανε ακομα καλύτερα. ειναι πολύ αξιόλογο λειτουργικό και το πλέον εύχρηστο

 4. Ο/Η KeyFr3ak λέει:

  Ρε παιδιά το τηλέφωνο που έχει η εικόνα υπάρχει? Είναι το μόνο windows phone που μου αρέσει ως design!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.