Microsoft Office Mobile, Δωρεάν για Android smartphones

Χθές, η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της σουίτας εφαρμογών Office για iPad. Παράλληλα όμως, η εταιρία αποφάσισε να προσφέρει εντελώς δωρεάν την έκδοση για Android smartphones (για οικιακή χρήση), καταργώντας την μηνιαία συνδρομή των $10 που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Η εφαρμογή Microsoft Office Mobile, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα σε μικρές οθόνες, δεν είναι διαθέσιμη για Android tablets αλλά μόνο για smartphones.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της είναι η δυνατότητα επαναφοράς ενός Word εγγράφου από το OneDrive στο σημείο που σταματήσατε την ανάγνωση του, ακόμα και αν η τελευταία προβολή του εγγράφου είχε γίνει από tablet ή PC.

, Microsoft Office Mobile, Δωρεάν για Android smartphones

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιακωβος

Παιδια να ρωτησω κατι;
Ενω λεει: “Απαιτειται τηλεφωνο με Android OS 4.0 ή νεοτερη εκδοση”, γιατι στο LG L3 II (4.1.2), βγαζει “η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση”; o_O

rigoMS

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και επίσημες εφαρμογές της Google και στα windows phone σύντομα…

Κώστας

Το πιο πιθανό να μην υποστηρίζεται η ανάλυση (LDPI, MDPI, HDPI κτλ)

Βασίλης Καρύδας

Για το iphone γιατί δεν είναι δωρεάν; Ποιό το σκεπτικό;;

Thodoris

Πολύ δυνατό το MS Office for mobile. Σίγουρα ανώτερο του quickoffice.

Dimitris F.

Αντε εμείς σαν microsoft τη κάναμε τη καλή μας πράξη. Ας μας δώσει η google τώρα μια official youtube εφαρμογή της προκοπής!!! (Συγνώμη για το off topic).

tasos

@ Dimitris F Συμφωνώ απόλυτα, άντε το πήρατε τζάμπα (την ώρα που εμείς το έχουμε προεγκατεστημένο)…πάλι καλά έχουμε και Metro tube….αλλά αν έκανε η Screwgle κάνα chrome/youtube για WP δε θα με χαλούσε κιόλας.

Μαινόμενος

Η Microsoft δίνει απο δω και απο κεί.. Η κυρά Google θα μας δώσει καμιά app της στα windows phone??

kVel

@Βασίλης Καρύδας Πλέον έγινε και για iphone δωρεάν…

georgexxx7

θα μπορω να δουλευω το excel με την εφαρμογη αυτη?

Makis

Τουλάχιστον σε Nexus 4, για να μην γενικεύω, αν επιχειρήσεις να κάνεις sign up ως νέος χρήστης, δεν γίνεται. Το ίδιο θέμα έχουνε και άλλοι όπως διαβάζω στα reviews της εν λόγω εφαρμογής. Οπότε παραμένουμε στο Kingsoft Office που κάνει παπάδες και είναι free εδώ και καιρό.

anna

Συγνώμη, αλλα…..ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΉΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΗΛΈΦΩΝΑ?? δλδ πιο χρήσιμο θα ήταν σε tablet :S ποιος νοήμον άνθρωπος κάνει εργασίες και γράφει κείμενα μόνο με το κιν???

Makis

Ο/Η anna λέει:
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 στις 21:51

Καλά…σιγά-σιγά…μη βιάζεσαι θα γίνει και αυτό. Τζάμπα είναι…μη τα θέλουμε και όλα δικά μας….

ΚωσταςD.

Εγω θα σας προτεινα το kinsoftoffice (εχει και ελληνικο μενου) το οποιο ειναι αρκετα καλο και δεν ζηταει ενα κατεβατο αδειες…. και ειναι δωρεαν…. υποστηριζει και pdf

Kostas K.

@ anna κατέβασε το apk πέρνα το στο tablet και κανε το εγκατάσταση με τον file explorer που χρησιμοποιεις αν το θες τόσο.

nikos

@tasos συμφωνώ ότι καλό θα ήταν η google να μας δώσει έναν chrome browser ή άλλες λειτουργίες της όμως για το youtube δύσκολα θα φτιάξει καλύτερη εφαρμογή από το my tube,δοκίμασε το και θα δεις ότι είναι καλύτερο και από το official youtube για android

Θοδωρής

Δουλεύει και σε τάμπλετ παιδιά όπως λέει ο φίλος παραπάνω αρκεί να έχεις το αρχείο .apk το έκανα και εγώ, αλλά νομίζω ότι το kingsoftoffice και το quickoffice είναι πολύ καλύτερα.

Δημητρης

Νομιζω οτι συνολικα μπορει να χαρακτηριστει θετικη η κινηση της Microsoft με τη δωρεαν διαθεση του mobile office 365. Να επσημανω ομως 2 πραγματα μετα τη χρηση της που με εκαναν τελικα να την αποριψω και να γυρισω στο Kingsoft office , το οποιο κατα την αποψη μου θεωρω ενα απο τα κορυφαια προγραμματα για Android, απο αποψη χρηστικοτητας, συμβατοτητας και δυνατοτητων:

1. Δεν δινει δυνατοτητα αποθηκευσης τοπικα παρα μονο στο One Drive.
2. Δεν δινει δυνατοτητα επεξεργασιας των εγγραφων, παρα μονο ανοιγμα τους και προβολη σε WORD και EXCEL, ενω στο Powerpoint δεν ενεργοποιούνται οι πιθανοι υπερσυνδεσμοι που μπορει να εχουμε σε ενα αρχειο.
3. Δεν δινει δυνατοτητα cloud printing.
Συνολικα λοιπον μπορουμε να πουμε οτι πραγματικα θετικη θα ειναι οταν επιλυθουν οι ανωθι αναφερομενες ῾δυσλειτουργιες῾.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.