Τρίτη
03/02/2015

Picturesque: Η Microsoft στο Android

Οι «ειδικές δυνάμεις» της Microsoft, η ομάδα Microsoft Garage, αποφάσισε να επέμβει ξανά στις Android συσκευές δημιουργώντας μια ακόμα αποκλειστική εφαρμογή γι’ αυτές.
Tο όνομα αυτής: Picturesque! Η εφαρμογή αυτή, πρωτίστως, προσφέρει τις – ομολογουμένως εκπληκτικές εικόνες της Bing Home Page στη Lock Screen της συσκευής σας.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα ανάγνωσης των γραπτών μηνυμάτων και αναπάντητων κλήσεων χωρίς να εγκαταλείψεις τη lock screen, διαθέτει search box, συντόμευση για φακό, διαχείρηση της notification bar, ένδειξη για τον καιρό καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα (news feed).

Ακόμα, έχει τη δυνατότητα της παραμετροποίησης του κατά το δοκούν (αλλαγή εικόνας με ανακίνηση της συσκευής, αλλαγή χρόνου ανανέωσης των ειδήσεων, εμφάνιση ή όχι ορισμένων ενδείξεων κ.ο.κ).

Δυστυχώς η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη από το ελληνικό Google Play, αλλά αν ψάξετε όλο και κάπου θα βρείτε το apk για εγκατάσταση.

Microsoft Picturesque

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Νίκος λέει:

  Τέτοιο πράγμα στίς δικές της συσκευές δεν υπάρχει και κάθεται και βγάζει για τα κινητά Android. Τελικά η επιστήμη με την συγκεκριμένη εταιρία, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πραγματικά ότι και να πείς θα είναι λίγο.

 2. Ο/Η Conx λέει:

  To κατέβασα και εγω στο note 4 μου …πολύ καλό lockscreen…πολύ καλύτερο από το stock touchwiz. Μπράβο στην microsoft.

 3. Ο/Η Άγγελος λέει:

  @Conχ πως κατάφερες να την εγκαταστήσεις αφού δεν υπάρχει στο play ? Έχεις το apk ? Γιατί είμαι άσχετος σε ότι δεν είναι εκεί official.
  Η MS έχει και τη Next Lock screen για android την είχα κατεβάσει από το play κανονικά. Έτσι και αυτή στην αρχή δεν ήταν διαθέσιμη αλλά μετά έγινε.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.