Τετάρτη
30/05/2012

Microsoft και Skype, Ένα χρόνο παντρεμένοι – χωρίς όμως παιδιά…

Είναι μεγάλη ιστορία ο «έρωτας» της Microsoft με το Skype. Είχε μπόλικη ίντριγκα και αγωνία μέχρι να ευοδωθεί, μυστικά ραντεβουδάκια και άλλα τέτοια… κινηματογραφικά. Αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ένα χρόνο μετά την ευτυχή κατάληξη είναι αν έχει αποτέλεσμα, καθώς απογόνους ακόμα δεν έχουμε δει.

Ο κόσμος μοιάζει με την ανεκδιήγητη Ελληνίδα πεθερά (ή μία από τις 7 θανάσιμες, αν είστε και εσείς τηλεορασόπληκτοι!), η οποία κατάφερε να τα παντρέψει τα παιδιά και τώρα παρεμβαίνει διαρκώς, προκειμένου να δει επιτέλους εγγονάκι. Θέλει να δει να συμβαίνει κάτι από τους δύο μεγάλους, κάτι πέρα από μερικά apps για κινητά τηλέφωνα με Windows. Μπορεί να ακούγονται διαρκώς πληροφορίες για ενσωμάτωση του Skype σε σειρά από πλατφόρμες, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημο. Περιμένουμε να δούμε μία metro έκδοση του Skype για τα Windows 8, η οποία και θα εμφανιστεί στα Windows tablets, ενώ η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει στο Skype για να ενισχύσει την τεχνολογία του.

Εκείνο που έχει συμβεί είναι ότι ο εν λόγω γάμος έχει οδηγήσει σε αύξηση των χρηστών του Skype κατά 26%, στη διάρκεια των 7 μηνών από την επικύρωση της συμφωνίας. Πλέον το Skype έχει περίπου 250 εκατομμύρια χρήστες. Δεν είναι και άσχημα!

Microsoft και Skype, Ένα χρόνο παντρεμένοι-χωρίς όμως παιδιά...

Πηγή: 1,2

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.