Microsoft και Skype, Ένα χρόνο παντρεμένοι – χωρίς όμως παιδιά…

Είναι μεγάλη ιστορία ο “έρωτας” της Microsoft με το Skype. Είχε μπόλικη ίντριγκα και αγωνία μέχρι να ευοδωθεί, μυστικά ραντεβουδάκια και άλλα τέτοια… κινηματογραφικά. Αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ένα χρόνο μετά την ευτυχή κατάληξη είναι αν έχει αποτέλεσμα, καθώς απογόνους ακόμα δεν έχουμε δει.

Ο κόσμος μοιάζει με την ανεκδιήγητη Ελληνίδα πεθερά (ή μία από τις 7 θανάσιμες, αν είστε και εσείς τηλεορασόπληκτοι!), η οποία κατάφερε να τα παντρέψει τα παιδιά και τώρα παρεμβαίνει διαρκώς, προκειμένου να δει επιτέλους εγγονάκι. Θέλει να δει να συμβαίνει κάτι από τους δύο μεγάλους, κάτι πέρα από μερικά apps για κινητά τηλέφωνα με Windows. Μπορεί να ακούγονται διαρκώς πληροφορίες για ενσωμάτωση του Skype σε σειρά από πλατφόρμες, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημο. Περιμένουμε να δούμε μία metro έκδοση του Skype για τα Windows 8, η οποία και θα εμφανιστεί στα Windows tablets, ενώ η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει στο Skype για να ενισχύσει την τεχνολογία του.

Εκείνο που έχει συμβεί είναι ότι ο εν λόγω γάμος έχει οδηγήσει σε αύξηση των χρηστών του Skype κατά 26%, στη διάρκεια των 7 μηνών από την επικύρωση της συμφωνίας. Πλέον το Skype έχει περίπου 250 εκατομμύρια χρήστες. Δεν είναι και άσχημα!

, Microsoft και Skype, Ένα χρόνο παντρεμένοι – χωρίς όμως παιδιά…

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.