Motorola: Αναβάθμιση σε Android Lollipop για Moto E και Moto Maxx

Καλά νέα ήρθαν για τους κατόχους Moto E και Moto Maxx, καθώς η Motorola ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αναβάθμισης Android Lollipop και για τις δύο συσκευές. Η Motorola είχε υποσχεθεί ότι θα επεκτείνει την γκάμα αναβαθμίσεων στις περισσότερές της συσκευές, και όπως φαίνεται δεν αθετεί τους λόγους της.

Η αναβάθμιση διατίθεται αρχικά για το Moto Maxx σε Βραζιλία και Μεξικό, ενώ για το Moto E σε Βραζιλία και Ινδία. Ο λόγος που αρχικά διατίθεται σε περιορισμένες χώρες, είναι ουσιαστικά για να υπάρξουν καταναλωτικές δοκιμές από μικρότερα ποσοστά, μέχρι να βγουν συμπεράσματα. Όπως ανακοίνωσε και η εταιρεία, πρώτα θα λάβει την αναβάθμιση ένα μικρό ποσοστό καταναλωτών, και εάν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, τότε θα προωθήσουν την αναβάθμιση και στους υπόλοιπους.

Η Motorola δεν σταματάει να εργάζεται πάνω στις αναβαθμίσεις, και προσπαθεί να δώσει στους αγοραστές της την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Ελπίζουμε τα συμπεράσματα της αναβάθμισης να βγούνε γρήγορα με το καλύτερο αποτέλεσμα και να δούμε τις αναβαθμίσεις σύντομα και στην χώρα μας.

Μπορείτε να ελέγχετε για αναβαθμίσεις για την συσκευή σας και εδώ.

Moto E αναβάθμιση Lollipop, Motorola: Αναβάθμιση σε Android Lollipop για Moto E και Moto Maxx

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τασος

δηλαδη αρχιζει στο μοτο ε και εγω που εχω το μοτο g (2013) ποτε;;;

set

ΤΟ ΜΟΤΟ G (2013) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 5ΑΡΙ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 3015 ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

τασοσ

Οχι φιλε θα τη παρει και το δικο μας εχει αρχισει απο την ινδια νομίζω αλλα το θεμα ειναι πότε θα ερθει στην μακρινη ελλαδα…

Kostas Kayioulis

Για το moto g 2013.. μονοδρομος cyanogenmod 12 😉

unlim21

Έρχεται ωσονούπω και για το moto g 2013. Μάλλον θα είναι η 5.0.2. Μη βιαστείτε να βάλετε cyanogenmod κλπ. γιατί το κινητό το βγάζετε εκτός επίσημων updates.
Είναι κρίμα να το κάνετε.
Καλύτερα να αργει το update και να είναι καλό και bug-free παρά να φωναζουν όλοι.

Γιώργος μοτο g

Ο αδερφος μου με ιδια συσκευη σαν την με εμενα moto g 1 γενιας (2013) 3G 8G πηρε lollipop 5.0.2 ενω εγω εχω ακομα 4.4.4 κικατ

thelos257

Ποτε θα το παρω και εγω ρε παιδια εμεις που εχουμε το Moto E 1 γενια 2014 ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.