Move to iOS: H Apple επιτίθεται με δεύτερο Android app

Μετά το Apple Music που θα έρθει και στο Android, η Apple γίνεται πιο επιθετική από ποτέ όσον αφορά στην μετακίνηση των χρηστών Android στο iOS. Παλαιότερα είχε δημοσιεύσει έναν οδηγό για εύκολη μετάβαση των χρηστών στο iOS, αλλά τώρα το πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς σχεδιάζει μια εφαρμογή που ονομάζεται Move to iOS.

Η εφαρμογή αυτή ανακοινώθηκε στο WWDC 2015 θα μεταφέρει όλα τα απαραίτητα, όπως επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, email λογαριασμούς και media από μια Android συσκευή σε ένα iPhone ή iPad, τα οποία θα τρέχουν iOS 9.

Το νέο software, για το οποίο δεν μάθαμε πολλές λεπτομέρειες, θα σε βοηθάει επίσης στο να δημιουργήσεις ξανά την λίστα τον εφαρμογών που χρησιμοποιούσες. Για τις δωρεάν αντίστοιχες εφαρμογές στο iOS θα σου προτείνει να τις κατεβάσεις και όσες χρειάζονται πληρωμή θα τις προσθέτει στην wishlist του App Store.

Ακόμη πολλά πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, όπως το πως θα γίνεται η μεταφορά, αλλά το μήνυμα της Apple είναι ξεκάθαρο και άκρως επιθετικό.

Move to iOS: H Apple επιτίθεται με δεύτερο Android app, Move to iOS:  H Apple επιτίθεται με δεύτερο Android app

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Μου φαίνεται καπως σαν χτύπημα κάτω απο τη μέση αυτό το μήνυμα.
Δεν θυμίζει Apple για κανένα λόγο.
Την βλέπω σε κανένα χρόνο να διαφημίσεις τύπου σάμσουνγκ..

Solon

Παρόλο που δεν έχω αγοράσει ποτέ συσκευή με σήμα το μηλαράκι θαυμάζω την Apple για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει. Στην περίπτωση αυτή δεν μένει μόνο στις επαφές και στο ημερολόγιο αλλά προχωράει και στις εφαρμογές. Εξαιρετική προσέγγιση του αγοραστικού κοινού.
Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι εκεί στην απολιθωμένη Microsoft που τους πήρε 3 χρόνια να καταλάβουν οι πανηλίθιοι ότι έπρεπε να βγάλουν 10άρα ταμπλέτα που να τρέχει x86-x64 ολοκληρωμένα Windows για να μπούνε με αξιώσεις στην αγορά.

spazyjay

Με επεισε θα μεταβω σε ios…

giannogeorge

“You can recycle this Android phone for free at any Apple Store”

Χωρίς σχόλια!

Αρης

@Solon Να πω εγώ τώρα ότι η MS προσφέρει ολοκληρωμένο PC σε tablet form factor από το 2012 με το Surface Pro? Με 10.1 ιντσες, i5, full HD, kickstand ΚΑΙ touchcover/typecover? Μιλας για τα RT που ήταν σκέτη αποτυχία από την αρχή? Γιατί δεν μιλάς και για το Surface Pro 3 που έχει γίνει (σε σχέση με τα προηγούμενα, όχι γενικά στα tablet) τρελό hit? Γενικά διαβάζεις κάτι άλλο εκτός από το The Verge ας πούμε? Ο καθένας τελικά λέει ότι θέλει..

Solon

@Άρης
To Surface 3 pro φίλε Άρη είναι στις 12 ίντσες και πολύ βαρύ για να το πεις ταμπλέτα. Γενικά τα Surface δεν είναι ούτε ταμπλέτες ούτε ultrabook αλλά κάτι ανάμεσα σε αυτά τα 2 και για αυτό δεν περπάτησαν πολύ έως τώρα.
To Surface 3 είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά γιατί είναι όντως ταμπλέτα (10άρα οθόνη και βάρος κάτω από 700ρ. με δυνατότητες laptop και πραγματικά πιστεύω πως θα κάνει θραύση.
Με το που θα έρθει Ευρώπη το μοντέλο με τα 4gb RAM και LTE (ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ) θα το αγοράσω.

Αρης

@ Solon Καταρχάς:
“Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι εκεί στην απολιθωμένη Microsoft που τους πήρε 3 χρόνια να καταλάβουν οι πανηλίθιοι ότι έπρεπε να βγάλουν 10άρα ταμπλέτα που να τρέχει x86-x64 ολοκληρωμένα Windows για να μπούνε με αξιώσεις στην αγορά.”
Και σου απαντάω ότι από την αρχή είχαν ολοκληρωμένη λύση με το Surface Pro 1 (SP1). Ηταν κάπως πιο βαρύ και η μπαταρία του αρχικά δεν ήταν καλή αλλά ήταν ένας ολκληρωμένος υπολογιστής. Όπως και το Surface Pro 2. Άρα ποιά 3 χρόνια? Αφού το SP1 υπάρχει από το 2012?
Και σε ρωτάω γιατί εστιάζεις στα RT (αφού είναι αυτά που απέτυχαν παταγωδώς και από αυτό που γράφεις αυτά φαίνεται να εννοείς) και όχι πχ στο SP1 που βγήκε μαζί με το Surface 1 (S1)?

Mrk

Τι;;;;; για αντιστοιχες εφαρμογές επι πληρωμη θα στις βάζει σε wishlist και δεν θα στις κατεβαζει δωρεαν για να σε “ανταμείψει” που εκανες την μετάβαση από android σε ios;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.